Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכבי הישן (סופר מיני חמוד) בתהליכי גסיסה מתקדמים.

לא באמת צריכה רכב (נסיעות עירוניות קצרות, סופ"שים מדי פעם), אבל מה לעשות שזה נוח ולכן לא באמת רוצה להשקיע סכום גבוה אלא רק צריכה "רכב נוסע".

מצאתי רכב דיזל (ברלינגו) משומש מאוד (>300K) בתקציב נמוך, מה הטיפולים השוטפים הגדולים ביחס לרכב בנזין? טיימינג? משאבה? מה עוד? נקודות חולי ידועות?

תודה

פורסם

זה רכב שלעלויות האחזקה שלו עלולות להיות יקרות מאד - הרבה יותר ממה שהוא יעלה לך.

לברוח - ויפה עשה אחת קודם.

חפשי לך איזה יונדאי גטס או פיאט פונטו מ2004/5 יעלה פרוטות ויסע מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היונדאי תציג צריכת דלק נוראית ביחס לגודלה ולפונקציונליות שלה [מה שלא קריטי בנסועה הנמוכה שאת מתארת], אבל תראה אמינות יחסית.

הפונטו לעומתה תציג צריכת דלק פנטסטית, אבל האמינות שלה מפוקפקת למדי. האוטו הזה רך מידי לתנאי מזג האוויר של ארצנו הקדושה.

ואני מדבר מנסיון רב וארוך הן עם הספייס האישית שלי והן מ6 מכוניות דומות בסביבתי הקרובה, שאני מכיר יותר טוב מהבעלים שלהם.

אני במקומך מחפש יפנית סולידית [לא שיש רכב שלא מתקלקל, אבל אין מה להשוות בין גומיה לציריה שזו מחלה של סובארו אימפרזה למשל, לבין ראש מנוע מאלומניום פריך ורגיש של הספייס].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מניסיון - קשה לי להגדיר את צריכת הדלק של היונדאי נוראית. יש לגיסי אחת שנת 2005 אוטומטית צורכת 11-12 משולב - שזה אולי גבוה למכונית סופר מיני - אך רחוק מלהיות "נוראי".

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בכל מקרה לגבי הברלינגו רוב הסיכויים שצפוי שם הוצאות יותר מעלות הרכב (אלא אם הרכב עבר שיפוץ ואני מתקשה להאמין שאכן כך),

ולכן עדיף נבלה מוכרת מאשר אחת שאת לא מכירה.

פורסם

לפי מה שהיא כתבה אני מניח שהיא לא מעוניינת להוציא יותר מ-10K על הרכב.

במה את נוסעת כרגע, ולמה את חושבת שהרכב גוסס? כמה את רוצה להוציא על הרכב החלופי?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כמעט תמיד מכונית ב10k היא מוזנחת ובסוף חייה .

יבוא דב וימליץ על צרפתיות שמורות בקנאות עם שוק חלש . כמה כאלו ישנן ? איך מוצאים אותן ?

פורסם

למכונית בת עשר דוגמת יונדאי גטס או פיאט פונטו יש מספיק "בשר" שיספיק לכמה שנים טובות של שימוש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

pkme, בניגוד לחברי כאן, אני מאמין שבכל תקציב אפשר למצוא מכונית מצויינת שתשרת אותך היטב. אנא, צייני את התקציב שלך, ובמקרה שלך, אין משמעות כמעט לשנת הייצור, את לא צריכה דיזל (למעט אם זה סופר-מציאה), וכל האפשרויות לפנייך.

אני מבין שאת מסתדרת עם גיר רגיל, לכן הייתי מציע לך לחפש רנו קליאו 1,400, פיג'ו 207. הן אמינות מאוד, מזדקנות יפה (אם שומרים עליהן היטב, זה נכון) ויש היצע גדול. בידנית, גם פיאט פונטו ואופל קורסה יהיו קניה טובה אם הן שמורות.

בהצלחה,

ותחזרי לספר לחבר'ה כאן מה עשית?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

רוב מי שאני מכיר שמחפש רכב בזול עושה זאת בלחץ זמן . רכב ישן נגנב , נהרס בתאונה , בחור או בחורה צעירים מתחילים עבודה / לימודים וכו'

אני אכן מכיר מישהו שחיפש רכב זול ולאחר חמישה חודשים מצא מיצובישי כריזמה במצב מצויין אבל זה יוצא מן הכלל לכן העצה לחפש בסבלנות ובקפדנות נכונה עקרונית אך לא מתאימה לרוב האנשים ורוב הרכבים הזולים שראיתי שנקנו היו כשלון

כשרוצים לשבוע ב-20 שקל לא מחפשים גורמה אלא פלאפל מהיר :roll:

פורסם

העלויות הגבוהות של אחזקת רכב ועוד כזה ישן, בנסועה כ"כ נמוכה - לא מצדיקות רכישת רכב. עדיף להתנייד פה ושם במוניות ובסופ"שים לשכור איזו מיני חמודה ב-150 ש"ח. עדיין יוצא יותר זול מלאכול מוסכים ולשלם ביטוחים וטסט.

פורסם
העלויות הגבוהות של אחזקת רכב ועוד כזה ישן, בנסועה כ"כ נמוכה - לא מצדיקות רכישת רכב. עדיף להתנייד פה ושם במוניות ובסופ"שים לשכור איזו מיני חמודה ב-150 ש"ח. עדיין יוצא יותר זול מלאכול מוסכים ולשלם ביטוחים וטסט.

לא מחייב לפני שנתיים חבר קנה שרייד 99 בגרושים (לפי הספר מאיש מבוגר ושמורה) בפחות מ10K ש"ח, היום לאחר יותר מ30K נסועה ו0 תקלות למעט טיפולים הוא יותר ממרוצה.

• תוכן חדש...