Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה על האלנטרה לא יצא לי לנהוג אך על הספורטאז כן אז אני יכול בעיקר לרשום על הספורטאז.

כאחד שנסע שנים על רכב נמוך ועבר לרכב גבוה אני חייב להגיד לך שזה שינוי שעשה לי רק טוב ( שלא נדבר על אשתי )

גם מבחינת ביטחון על הכביש ( אין מה לעשות זה פשוט מהווה ביטחון בנסיעה בכביש )

וגם מבינת נוחות הנסיעה הרבה יותר נוח לי לנסוע גבוה יותר.

מבחינת דלק וביטוח אני מבין שזה לא משנה לך, מבחינת אבזור אני חושבת שהמערכת בטיחות שיש בספורטאז היא באמת ברמה מאוד גבוה בנוסף לנוחות הנסיעה וגם רכב יותר מרווח,

אני אישית הייתי הולך על הספורטאז.

אני מפחד מנהגים כמוך.. כאלה שחושבים שקופסאת הפלסטיק הגבוהה שלהם היא סוג של האמר, רק משום שזה מרגיש גבוה וגדול,

כל התנהגות הנהיגה שלכם משתנה בהתאם, מה שלא היה לך מספיק ביטחון לבצע על רכב פרטי נמוך רגיל, אתה לא אמור לבצע ברכב גדול, ההיפך הוא הנכון.

את חוסר הביטחון שלכם תשלימו ביותר שעות של נהיגה זהירה על הכביש, ואם צריך אז גם בעזרה מקצועית (נהיגה מקצועית).

אין שום קשר ישיר בין גבוה לנוח.. זה קשר נסיבתי ולא מעבר, ניתן למצוא בקלות לא מעט רכבים גבוהים שממש לא נוחים.

אני לא רואה איך שום דבר ממה שנאמר פה הוא שיקול לקחת את הספורטאז׳ או כל רכב גבוה כזה או אחר.

ובכלל.. מטריד ומפחיד מאוד לייעץ לאנשים להתגבר על בעיות הביטחון שלהם בנהיגה בכך שהם יעברו לרכב גבוה יותר..

בבקשה אל תייעץ את זה לאנשים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
אני מפחד מנהגים כמוך.. כאלה שחושבים שקופסאת הפלסטיק הגבוהה שלהם היא סוג של האמר, רק משום שזה מרגיש גבוה וגדול,

כל התנהגות הנהיגה שלכם משתנה בהתאם, מה שלא היה לך מספיק ביטחון לבצע על רכב פרטי נמוך רגיל, אתה לא אמור לבצע ברכב גדול, ההיפך הוא הנכון.

מסכים לחלוטין.

• תוכן חדש...