Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר מעל שבועיים של חיפוש רכב הגיעו לגמר 2 רכבים:

הראשון טויוטה קורולה סאן פלוס 2010 מנוע 1.6 יד ראשונה מפרטי עם 90,000 ק"מ.

השני סקודה יטי 2010 experience מנוע 1.2 יד ראשונה מפרטי עם 100,000 ק"מ.

2 הרכים אוטומטים.

מבחינת צרכים הרכב יעשה בערך 25,000 ק"מ בשנה ואמור לשמש אותי ואת אישתי בערך 3 שנים.

רוב הנסיעות הן בינעירוניות וחשוב לנו שיהיה רכב אמין, חסכוני (פחות או יותר) ושיהיה נחמד לנסוע עליו (320 ק"מ בחלק מהימים).

מבחינת אחזקה אני מבין שהיטי יהיה יותר יקר אבל השאלה היא האם זה יהיה משמעותי?

אני קצת מבולבל מכל מה שקראתי על הDSG ורציתי לדעת אם יש ממה לחשוש או שהבעיה נפתרה אחרי recall וכאלה?

אז מה אומרים? הראש או הרגש?

פורסם

שני דברים בנוגע ליטי - לגיר לא היה פתרון חד משמעי , עבר כמה עדכונים מאז ופחתו הבעיות.

צריך לבדוק את הטיימינג, מניח שברכב מ2010 עם ק"מ כזה כבר הוחלף למעודכן אבל בכל זאת צריך לבדוק מאחר ואם קיים הקיט הישן זה מסכן את המנוע.

מעבר לכך ביטי יש יותר אבזור שבקורולה אין (פתחי מיזוג לאחור למשל) , מאידך לקורולה תא מטען גדול הרבה יותר.

פורסם

מבין השתיים הייטי מכונית הרבה יותר טובה (דעה אובייקטיבית למרות שיש לי ייטי - אתה מוזמן לקרוא השרשורים שלי ולהיווכח שאני לא fun boy).

- כמו שנאמר פה, בדוק שהמכונית עברה את החלפת שרשרת הטיימינג (נעשה ע"ח היצרן לרכבים שטופלו במוסכי היבואן והתלוננו על רעשים בהנעה).

- בהנחה שהרכב יד ראשונה, סביר להניח שהבעלים שלו טיפל בו לפי הספר, אך עדיין בדוק שהוא טופל במוסכי היבואן ושהוא עבר את כל קריאות השרות של הגיר - אני לא יכול לתת לך כתב אחריות על הגיר, אך בזמנו היצרן העניק לגיר 5 שנות אחריות ויצא במספר קמפייני שרות שכללו:

> החלפת מצמדים

> החלפת מכאטרוניק

> החלפת שמן הגיר מסיננטי למינרלי

יש לי חבר קרוב עם ייטי זהה וגם הוא יד ראשונה ועבר איתה 150K ק"מ ללא בעיות (כמובן שהוא עבר את כל קריאות השרות הנ"ל). שלי ידנית, כך שאיני יכול להעיד ממקור ראשון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רוב הסיכוים שבמהלך אחזקתך ביטי ישחק הקלאץ' ותצטרך להחליפו.

ז"א מראש זה כבר + 4000 אלף שקל לאחזקה.

לגבי כל שאר, כמו שנאמר, אם הרכב עבר את כל הריקולים אז הרכב יתן אמינות ממוצעת.

קורולה תתן אמינות גבוהה.

• תוכן חדש...