Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת קניית רכב ראשון, לאחר התלבטויות רבות בין מבחר דגמים צמצמתי את הרשימה ל-2 דגמים:

1. שברולט ספארק החדשה 2016 (מנוע 1.4 אוטו' רציפה) ברמת אבזור LTZ

2. מיצובישי ספייס סטאר 2016 (מנוע 1.2 אוטו' רציפה) אבל לא במראה הנוכחי, הרכב עבר מתיחת פנים ואמור להגיע בחודשים הקרובים למיטב הבנתי( מישהו אולי יודע תאריך ? 0.0 )

איזה דגם עדיף אם אני מתחשב ב-3 פרמטרים: אמינות, חסכונית, ושמירת ערך

בנוסף לפי כל מה שיצא לי לקרוא לאחרונה על החברה מיצובישי זה בכלל כדאי לקנות רכב שלהם עכשיו ? כל הסיפור הזה איתם לא יגרום לירידת ערך מהירה יותר ?

שימוש הרכב הנבחר: 85 אחוז נסיעות עירוניות שטח מישורי, אבל בכל זאת מעדיף רכב שידע להתמודד עם עליות

כי אני וזינוק בעליה לא חברים טובים.

אשמח לשמוע כל דעה בנושא

תודה

פורסם

הספארק זריזה יותר,שקטה יותר ומושבים נוחים יותר והתנהגות כביש טובה יותר.

לספייס יתרון בתא מטען גדול יותר,חיסכונית יותר ומרווח טוב יותר מאחור.

השאלה מה יותר חשוב לך?

אבל במחיר של הספארק כבר הייתי קונה איביזה שחוץ מאיבזור עדיפ על הספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דני, את כל מה שאתה מבקש, אמינות, חסכונית ושמירת ערך, תוכל לנסות את הטויוטה אייגו 2016, למרות שיש לה מנוע חלש, היא חסכונית בטירוף, אמינות (טויוטה, מה יותר אמין מזה?), וגם בעתיד, הערך שלה יישמר (כמובן אם לא תקרה מכות ושריטות שתרצה למכור אותה), לטויוטה יש שם גדול באמינות, אתה יכול לנסות לבצע עליה נסיעת מבחן, כי אני ביצעתי, ואהבתי, אך המנוע הוא 1000, ואני לעיתים מעמיס על הרכב יותר מ3 נוסעים (כולל הנהג), אז זה כבר בעייתי, תנסה, לא אהבת? אל תיקח, אהבת? תהנה.

מקווה שעזרתי לך להגיע להחלטה (אני קניתי את ההונדה ג'אז החדשה שאמורה להגיע באוגוסט) :)

פורסם

לאייגו גיר רובוטי חד מצמדי שלא כולם אוהבים את דרך פעולתו לעומת הרציף שמתנהג יותר כמו אוטומט פלנטרי, אתה יכול לראות את ההשפעה של זה במחירון של קורולה רובוטית לעומת אוטומטית.

מה גם תאומותיה של האייגו לבית psa דומות עד כדי זהות בגרסה הרובוטית מבחינה מכאנית וכנראה זולות יותר.

האייגו גם צפופה מאחור.

פורסם

האייגו חסכונית אך לא יכולה להתחרות בספארק למעט אולי חיסכון בדלק,הספארק טובה בכול אספקט מהאייגו,וגם די חיסכונית האמת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי יוליאן

יותר חשוב לי אמינות, זאת אומרת שתראה כמה שפחות מוסך וגם כשהיא רואה מוסך אז שלא יצא יקר.

אחרי אמינות חשוב לי נוחות\הנאה ברכב.

אני מחפש רכב בקטגוריה של המיני

פורסם
דני, את כל מה שאתה מבקש, אמינות, חסכונית ושמירת ערך, תוכל לנסות את הטויוטה אייגו 2016, למרות שיש לה מנוע חלש, היא חסכונית בטירוף, אמינות (טויוטה, מה יותר אמין מזה?), וגם בעתיד, הערך שלה יישמר (כמובן אם לא תקרה מכות ושריטות שתרצה למכור אותה), לטויוטה יש שם גדול באמינות, אתה יכול לנסות לבצע עליה נסיעת מבחן, כי אני ביצעתי, ואהבתי, אך המנוע הוא 1000, ואני לעיתים מעמיס על הרכב יותר מ3 נוסעים (כולל הנהג), אז זה כבר בעייתי, תנסה, לא אהבת? אל תיקח, אהבת? תהנה.

מקווה שעזרתי לך להגיע להחלטה (אני קניתי את ההונדה ג'אז החדשה שאמורה להגיע באוגוסט) :)

היי רני

באייגו אהבתי 2 דברים, את המראה ואת העובדה שזה טויוטה. מה שהוריד אותי מהרכב הזה זה הגיר הרובוטי.

פורסם

הספארק חדשה ועם מנוע חדש,לכן לא ניתן לדעת לגבי אמינות בעתיד,כך קשה להאמין שרכב שיהיו בעיות,אני באופן אישי ללא ספק בין המיני הייתי לוקח אותה.

כמו כן הגיר בספארק עדיף על הרובוטי של האייגו.

פורסם
הספארק חדשה ועם מנוע חדש,לכן לא ניתן לדעת לגבי אמינות בעתיד,כך קשה להאמין שרכב שיהיו בעיות,אני באופן אישי ללא ספק בין המיני הייתי לוקח אותה.

כמו כן הגיר בספארק עדיף על הרובוטי של האייגו.

אוקי אבל מה לגבי החברה עצמה שברולט ? אני מבין שיש חברות שפשוט יצא להם שם טוב, כאלה שמוציאות לרוב

רכבים אמינים כמו טויוטה או הונדה. שברולט נחשבת לחברה טובה?

בנוסף בכמה בערך יורד ערך הרכב (ספארק החדשה) כל שנה ?

נ.ב. אהבתי את הסיקור שעשית לרכב מיצובישי ספייס סטאר, תודה :)

פורסם

אי אפשר לדעת מה תיהיה ירידת ערך כי הרכב ממש חדש.

צריך להיסתכל לגופו של דגם ולא על שם של החברה.

פורסם (נערך)

לא מאמין שהספארק תגלה פחות אמינות מהאייגו.

ולגבי ירידת ערך, מדובר בדגם חדש כך שאין לדעת.

בנוסף, גם אם לא היה מדובר בדגם חדש, לא ניתן לחזות דבר כזה.

עריכה אחרונה על ידי ranchuk
פורסם

דווקא אם מדובר על רכב קיים כמה זמן ניתן לבדוק במחירון שלו לגבי ירידות ערך לעומת המתחרות.

הספארק מציגה בנתיים נתוני מכירות טובים,למעשה מקום שלישי במיני.

פורסם

דווקא לא,כ 65 אחוז,כמו הפיקנטו בערך.

• תוכן חדש...