Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נמצא בעיצומו של תהליך קניית רכב יד שנייה

כיום אני מחזיק מיצובישי לאנסר 2005 והאמת רק מילים טובות יש לי להגיד עליה.

בAVIS מציעים לי טרייד אין לתת את הלאנסר ו24.5K ולקבל שברולט קרוז 2011...מה דעתכם?

אני רווק וסטודנט שמודה שאוהב מכוניות משפחתיות גם אם הן לא הכי חסכוניות...

הבנתי שהקרוז משנת 2011 עברה מתיחת פנים....

פורסם

אתה יכול לקנות קרוז 11 ב30 ופחות בלי לתת את הלאנסר.

אם הלאנסר היא הבתולה מריה- אז הקרוז היא מזרון פלוגה.

תתכונן להוצאות בלי פוסקות, לצריכת דלק שתגרום ללאנסר שלך להראות כמו גמל.

פורסם
אתה יכול לקנות קרוז 11 ב30 ופחות בלי לתת את הלאנסר.

אם הלאנסר היא הבתולה מריה- אז הקרוז היא מזרון פלוגה.

תתכונן להוצאות בלי פוסקות, לצריכת דלק שתגרום ללאנסר שלך להראות כמו גמל.

הקרוז 11 אוכלת פחות או יותר כמו קיה פורטה 2011 עם הגיר 6 הילוכים, הקרוז תיהיה אפילו חסכונית יותר מהלאנסר.

פורסם

רק שקיה פורטה נוסעת באותו דלק שהיא צורכת, יש לי 300,000 ק"מ במצטבר על כל הדגמים של הקרוז.

לחבר, ראה הוזהרת .

אם תקח וכדור הבדולח שלי מזייף- שמח בשבילך .

אם לא, תפתח קרן חסכון על שם הקרוז.

נניח- שיפוץ גיר, פלאנץ' מים שיתפורר ויגרור ראש מנוע.

פורסם

מסכים עם כל מילה של הבחור מעליי כל מכונאי שתדבר איתו על הקרוז יגיד לך לברוח כמו מאש מלא בעיות זה עוד עדיין כולל בעיות גיר כבר ב50 אלף קילומטר תראה בכמה מוכרים אותה ותבין לבד אפשרי למצוא אותה בפחות 60% מהמחירון

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
בדגם של ה2011 המחלות חלפו , רוב הבעיות היו בדגמי 2009 2010.

היה לי גם 2012 עם אותם תופעות, לא הייתי מתעקש אם לא היו 30 אלף על הכף, גם אם לא שלי.

פורסם
היה לי גם 2012 עם אותם תופעות, לא הייתי מתעקש אם לא היו 30 אלף על הכף, גם אם לא שלי.

יש לי חבר מנהל מוסך של שברולט איסוזו, הבעיתיות שנכנסות למוסך הם בשנים הראשונים עד 2010, מאז 2011 המחלות חלפו אלה אם הרכב היה בליסינג או בהשכרה שקרעו לו תתחת במיוחד בציים .

• תוכן חדש...