Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוז 2011

Naor10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למי שעוקב כאן אני ממש לפני רכישת שברולט קרוז 2011 מAvis.

כאשר הציגה בפניי הנציגה את טופס הבדיקה של הרכב היה סעיף של החלפת הילוכים מאוחרת ונקישה בגיר— בדיקה שנעשתה על ידי מכון מורשה שאני לא זוכר את שמו בינואר.

כמובן שלקחתי את הרכב לקומפיוטסט לבדיקה נוספת והתגלו שם מספר ליקויים סבירים לרכב ולשנתון ויאמר לזכות Avis שהם הכניסו לי את הרכב לUMI וטיפלו לי בכל הליקויים שהתגלו (סך של 1500 שקל).

מה שמטריד אותי הוא שבבדיקה של קומפיוטסט תיבת ההילוכים נמצאה תקינה במאה אחוז ללא רבב. האם לדעתכם לפני הקנייה עליי לבקש מavis שיעשו עבורי בדיקה של הגיר נוספת? מה הייתם עושים במקומי?

ראוי לציין שבמידה ואני קונה את הרכב AVIS נותנים לי שנה אחריות על הגיר והמנוע....

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

לא קונים קרוז, לא קונים קרוז מליסינג, לא קונים קרוז 2011 מליסינג.

ניסיתי כך שחמען הדורות הבאים יהיה תיוג בפורום.

פורסם

יש לי חבר בעל מוסך- הוא מעריץ של הקרוז, ברגע שהו יוצאות מאחריות...

יש לו כבר ראשי מנוע, מנועים, פלאנצ'ים, גירים, ציריות .

נותנות פרנסה למוסכים בישראל- זה החצי נחמה.

פורסם

בדיוק השבוע דיברתי עם חבר שהצליח להפטר מהקרוז 2010 שלו, אותה הוא קנה מהיבואן.

זאת אחרי שהחליף גיר בעלות של כמה אלפי שקלים טובים ועוד בעיות קשות במנוע עליהן שרף עוד כמה אלפים.

הלקח - להתרחק כמו מאש.

פורסם

מה אני אגיד לכם?

כבר חרשתי את הנושא מכל כיוון ואני חייב לציין שיש הרבה אנשים שממליצים להתרחק מהקרוז ויש כאלה שממש ממליצים עליו.

מה שכן, מודה שהצלחתם לערער אותי...

חיפוש מהיר ביד 2 ומצאתי עניין בסקודה פאביה 2011 או 2012. אולי המחיר קצת יקר יותר אבל צריכת הדלק טובה בהרבה אז זה יתקזז מהר. מה דעתכם?

אמנם היא ידנית ולא אוטומט במחירים האלה אבל מאמין שאפשר להתרגל...

פורסם
לא קונים קרוז לא קונים קרוז רק תקלות ניסיון של חברים בעלי קרוז .
לא יודע מה אתם רוצים מהקרוז לי ישנת שנת 2012, צריכת דלק ממוצעת 1:10, נקנתה לפני כמה חודשים מאלבר השכרה לשעבר הבדיקה שלי ושלהם דומה מאד, אם הרכב מטופל ושמור אין סיבה שלא ישרת אתכם, אגב לאחותי גם יש את הרכב שנת 2010, דומה מאד לשלי
פורסם

מ2011 הרכב עוד סביר ואפשר להבין אנשים שקונים אותו. עד 2011 הוא פשוט קטסטרופה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מעריך.את התגובות חברים ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלותיי...אשמח שתתייחסו לפוסט ותעזרו לי....תודה

פורסם

אחלה רכב שבעולם, במיוחד מ2011 נוח מרווח ואמין , צריכת דלק כמו כל 1.6 ממוצעת.

יש לי חבר מנהל מוסך של שברולט איסוזו, סיפר שהבעיתיות שנכנסות למוסך הם בשנים הראשונות עד 2010 ועליהם תפסו סטיגמות על כל השנים, מאז 2011 המחלות חלפו לחלוטין.

פורסם (נערך)

כן.

בסדר, פותח שרשור אם תחליט לקנות אנא שתף אותנו בעוד שנה למי כדור בדולח מדויק יותר

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
כן.

בסדר, פותח שרשור אם תחליט לקנות אנא שתף אותנו בעוד שנה למי כדור בדולח מדויק יותר

בגלל אנשים כמוך יש לאנשים בעיות ברכבים , שמע בקרוז לא טובה ולא רעה, מרווחת, נוחה, תא מטען סביר, צריכת דלק ממוצעת, כשמטופלת בזמן אמינה מאד. תבין זה לא רכב לקיקים מניסיון לא להתפרע עם הגז ותקבל את הכוח המקסימלי

פורסם

דיברת על רכישה מאויס, כאשר הבדיקה התבצעה במוסך מורשה UMI, לא יודע אם אתה מודע לזה, אך ישנה בעלות צולבת בין שתי החברות (קרדן), ולמעשה יש חשש לניגוד אנטרסים בבדיקה של רכב שנרכש מאויס שמתבצעת במוסך UMI

פורסם (נערך)
בגלל אנשים כמוך יש לאנשים בעיות ברכבים , שמע בקרוז לא טובה ולא רעה, מרווחת, נוחה, תא מטען סביר, צריכת דלק ממוצעת, כשמטופלת בזמן אמינה מאד. תבין זה לא רכב לקיקים מניסיון לא להתפרע עם הגז ותקבל את הכוח המקסימלי

אנשים כמוני? מה אני עושה עין הרע?

בגלל אנשים כמוך אנשים קונים זבל בזול, וחושבים שזכו בפיס, עד שהם מגלים הם כבר במינוס ולא סוגרים את החודש בגלל המלצות שגויות ולקויות שמישהו שלף מהמותן בפורום.

אם תסע בקרוז 20 שנה, אתה לא תגיע לק"מ שאני עברתי עליהן.

אנשים כמוני נלחמו בשביל אנשים שקנו מליסינג קרוז ואכלו אותה כדי שיממשו להם אחריות שלא מגיע להם.

אם כבר אתה נעול על קרוז, והיא גם ככה זולה לך לשוק הפרטי.

שיהיה לך בהצלחה ..

חמסה חמסה חמסה 5-5-5 שלא נעשה לך עין הרע.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
  • תוכן חדש...