Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוז 2011

Naor10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערכתי את ההודעה- פותח שרשור בהצלחה במציאת קרוז ראויה.

אני פורש.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
אנשים כמוני? מה אני עושה עין הרע?

בגלל אנשים כמוך אנשים קונים זבל בזול, וחושבים שזכו בפיס, עד שהם מגלים הם כבר במינוס ולא סוגרים את החודש בגלל המלצות שגויות ולקויות שמישהו שלף מהמותן בפורום.

אם תסע בקרוז 20 שנה, אתה לא תגיע לק"מ שאני עברתי עליהן.

אנשים כמוני נלחמו בשביל אנשים שקנו מליסינג קרוז ואכלו אותה כדי שיממשו להם אחריות שלא מגיע להם.

אם כבר אתה נעול על קרוז, והיא גם ככה זולה לך לשוק הפרטי.

שיהיה לך בהצלחה ..

חמסה חמסה חמסה 5-5-5 שלא נעשה לך עין הרע.

קניתי את הרכב בלי שום המלצות,אחה מנהיגה עליו בקרוז 2010, ושוב כל רכב שיטופל ויהיה שמור ישאר במצב תקין מאשר רכב שחוט,קרוז זה לא רכב לכל הזמן קיקים אחה בעיקר לנהיגה רגועה

פורסם

אני לא קניתי חבר.

זה היה רכב שירות מהעבודה- בגלל שגם אני וגם אתה גולשים פה כנראה שיש לנו ערך מוסף לרכבים.

הק"מ המצטבר שלי בקרוזים הוא באיזור החצי מיליון ומעלה.

כן, חל שינוי לטובה במודל 2011 ומעלה מבחינת אמינות.

וכן,ביחס לשאר הרכבים בשוק היא עדין מזעזעת .

יש לקרוז את היתרונות שלה, והחסרונות שלה.

החסרונות שלה לא מתבטאים בכאבי גב, חוסר נוחות, אחיזת כביש וכן הלאה... אלא בכסף.

אני מאוד מרוצה מה e90 , ובכללי אוהב בימריות.

אבל לא אמליץ לכל אחד, ואם אמליץ אדאג להמליץ אובייקטיבי.

פורסם

מקסיזם

נפלת במקרה על אוהד של הקרוז שמתנהג כמו אוהד של קבוצת כדורגל, שמרביץ למי שלא בעד הקבוצה שלו.

כל הכבוד על העצות הטובות שאתה מנדב לאנשים פה. תמשיך ככה.

יהודה

פורסם
^^כי הרכבים שלכם שחוטים, זה למה הם אכלו אותה.

קרוז שמורה ומטופלת בזמן תפגין אמינות גבוהה ותימכר היטב במחיר הוגן.

קרוז מ2011 ואילך, במחירים המגוחכים שהיא נמכרת בהחלט שווה בדיקה.

האמינות טובה בד"כ, אך רחוקה מלהיות גבוהה או מושלמת, צריכת הדלק של המכונית גבוהה יחסית למתחרות בקבוצה.

איזה מחיר את מגדיר כ"הוגן"? 20%? 30%? מתחת למחירון?

לדעתי האישית השברולט קרוז במחירים שהיא נמכרת שווה את ההימור כרכב משומש, כל עוד היא נמכרת במחיר רחוק מהמחירון כלפי מטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא קורה לכל הרכבים,

הקורולה 2003-2004 שהייתה רכב מאוד בעייתי מבחינת האמינות לא פגעה בשם שלו במודלים קדימה ואפילו המודלים הבעייתים מצליחים להימכר במחירים יפים(שזה בכלל מפתיע כאהבה עיוורת למותג),

אבל הקרוז הוא לא רכב בעל ההיסטוריה של הקורולה אלא עם היסטוריה פחות מרשימה(אופטרה) ולא היה פה מקום לטעויות - אבל הלחץ להוציא מוצר לא בשל כנראה לפני הזמן נתן את שלו(תופעה מוכרת בשוק הרכב בשנים האחרונות בגלל הלחץ המוגזם של הרגולציות בעולם לירידה בזיהום אוויר בעיקר להוציא טכנולוגיות חצי בשלות - פאוורשיפט של פורד,DSG של פולסווגן שרק בשנתיים האחרונות התחיל להתייצב,מנועי הטורבו של PSA ובמוו ,מנועי הTSI בדורותיהם הראשונים עם השרשרת תזמון וצריכת השמן,התיבה הרציפה של ניסאן וכו'.).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם האחראיות שנותנים, היא ללא כוכביות, אז קח את הרכב. אצלי 2012, 1.4t, אצל אשתו של חבר 2013 1.6. אין תקלות, הכל בסדר גמור.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...