Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על פניו נראה שיש לאתר את המקור לנזילות, פעמים רבות שטיפת המנוע עלולה להסב נזק לרכיבים חשמליים/אלקטרוניים ברכב, כך שאני יכול להבין מדוע המנוע לא נשטף, כמו כן עליך להחליף תושבות גיר להערכתי בין ינוע בין -1200 400 ש"ח תלוי במוסך בסוג ובמספר התושבות הנדרשות להחלפה.

אפשר לזהות את מקור הנזילות ללא שטיפת השמן שכבר נזל?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, המזגן ברכב לא פועל... לפני שנה בערך מולא גז כך שיש אפשרות טובה שיש שם נזילה במערכת. איך אפשר לדעת שלא רק מולא גז ואכן תוקנה הנזילה? לחילופין, מה העלות של תיקון נזילה ממערכת המיזוג אם העסק הזה נופל עלי עוד חצי שנה אחרי שהגז בורח.

פורסם

אצלי בסיטרואן סי 4 הייתה בעיה במזגן שהפסיק לעבוד, מילוי גז לא עזר ולא היו דליפות, אצלי היה מדובר במדחס, עלות של מעל 1000 ש''ח.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
השוק מוצף בC4. ואתה קונה רכב בלי מזגן?

אני בהחלט לא קונה רכב בלי מזגן. אני קונה (כנראה) רכב שנמצא עכשיו במוסך לתיקון המזגן ע"ח המוכרת. לחילופין, אני יכול לנופף לשלום לעוד 500 ש"ח על בדיקת ה-C4 הבאה מיד 2. לא מן הנמנע שהיא תהיה עם מזגן שמולא בו גז לפני שבוע וייעלם עוד שלושה חודשים, לא? הבדיקה לא כוללת מזגן בכלל.

פורסם
אצלי בסיטרואן סי 4 הייתה בעיה במזגן שהפסיק לעבוד, מילוי גז לא עזר ולא היו דליפות, אצלי היה מדובר במדחס, עלות של מעל 1000 ש''ח.

אבל אם יעבוד אחרי מילוי גז אז המדחס בסדר, לא?

פורסם

אני לא יודע לאבחן לא דרך המחשב ולא במציאות תקלות מזגן, אם בעלת הרכב שנה נוסעת בלי מזגן (כפי שהבנתי ממה שנכתב) כנראה יש סיבה לכך, נראה אותך נוסע היום בלי מזגן ואנחנו אפילו לא ביולי אוגוסט.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ומי חותם על התיקון המלא ולא על ה"פלסטר" ( כמה שיותר זול כי הרכב נמכר)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא יודע לאבחן לא דרך המחשב ולא במציאות תקלות מזגן, אם בעלת הרכב שנה נוסעת בלי מזגן (כפי שהבנתי ממה שנכתב) כנראה יש סיבה לכך, נראה אותך נוסע היום בלי מזגן ואנחנו אפילו לא ביולי אוגוסט.

לא חושב שנסעה בלי מזגן. מילאה גז לפני שנה-שנה וחצי, אבל לא מן הנמנע שהגז התרוקן לאט והמזגן שלא מאותגר כל כך בחורף שבק עכשיו שוב. השאלה שלי כרגע היא אם אני פוסל רכב על זה, למרות שהמזגן יתוקן? האפשרויות נעות בין (א) המזגו מתוקן בעודך מקליד, אז מה הבעיה (ב) אין מצב שלא ישימו פלסטר על הנזילה, ימלאו קצת גז ואת הבעיה תפגוש שוב אחרי שהמוכרת תשאיר לך אבק.

האם יש דרך לקבוע בין השתיים. במילים אחרות לעבור הלאה או לנהל סיכונים תוך תימחור הבעיה העתידית (כמה יעלה תיקון אם אכלתי את אפשרות ה"פלסטר". אחרי הכל אם אני קונה רכב זהה עם מזגן בונבון אבל צריך החלפת טיימינג גם יעלה לי עוד אלף. כאן ועכשיו.

פורסם (נערך)

א. אתה יכול להתלוות לתיקון, ולראות מה עשו.

ב. כל תיקון אמור לבוא עם אחריות כל שהיא, נסה לדרוש זאת בכתב.

ג. אתה יכול להגיע איתה לסיכום שאתה מתקן במקום שאתה רוצה והסכום מתחלק X Y ביניכם.

ד. אתה יכול לקנות רכב שגם יש לו מזגן וגם טיימינג.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם
א. אתה יכול להתלוות לתיקון, ולראות מה עשו.

ב. כל תיקון אמור לבוא עם אחריות כל שהיא, נסה לדרוש זאת בכתב.

ג. אתה יכול להגיע איתה לסיכום שאתה מתקן במקום שאתה רוצה והסכום מתחלק X Y ביניכם.

ד. אתה יכול לקנות רכב שגם יש לו מזגן וגם טיימינג.

המוכרת שלחה לי את החשבונית על התיקון.

מזגן- מילוי גז וואקום. כרגע יש מזגן. לא יודע מה יהיה עוד חצי שנה.

נזילת שמן- החלפת סט אטמים למכסה שסתומים- מקורי. חיזוק אגן השמן.

הרכב עבר השבוע טסט. מהו מחיר הוגן לרכב במצב כזה? מהו הנזק המקסימלי מתקלת מזגן שתחזור (איתור ותיקון נזילה? המזגן מקרר אחרי מילוי גז)

פורסם

היה צפוי שימלאו גז וזהו.

איך אפשר לדעת מה מקור הדליפה כאשר לא חיפשו מקור הדליפה?

ואם חיפשו ומצאו, המוכרת לא תספר לך מה וכמה יעלה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היה צפוי שימלאו גז וזהו.

איך אפשר לדעת מה מקור הדליפה כאשר לא חיפשו מקור הדליפה?

ואם חיפשו ומצאו, המוכרת לא תספר לך מה וכמה יעלה.

תכל׳ס, המוכרת היתה מספיק ישרה כדי לומר לי שהמזגן לא נבדק. מילוי גז, ויאללה החוצה. עדיין לא קיבלתי שום רמז לגבי נזק מקסימלי אפשרי אם יש דליפה- 1500? 2500? אין לזה גבול?

כך או כך, אני עובר הלאה. עוד רכב, עוד בדיקה ועוד הרפתקאה.

פורסם

הגז בורח, או ממעבה ( רדיאטור של מזגן) או מיחידה הפנימית. יש ציוד לאיתור הדליפה. די ניחשת מה המחירים - מעבה חליפי יעלה כ 1500, תיקון של היחידה הפנימית 2000-2500 ( חלק גדול מהמחיר זאת עבודה)

פורסם

שתי מודעות ביד 2 על C4 משנתונים שונים, ק"מ שונה ומוכר שונה אבל עם אותה תמונה של הרכב. סוחרים, או שיש מצב שזו תקלה באתר?

• תוכן חדש...