Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף, רמת הזיהום יותר נמוכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חסכון בדלק, בעיקר בתנועה עירונית.

לאומת בנזין, גם מחוץ לעיר ובאופן משמעותי (מנוע אטקינסון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אישית אני לא בעד היברידיות,ואנמק:

1. ניתן לקנות היום מכוניות עם מנוע אטמוספרי ,לא פחות חסכוניות,וכל שכן עם מנוע דיזל.

2. ההיברידיות באות עם תאריך פג תוקף, התאריך שבו יגמרו הסוללות ותדרש לקנות חדשות במחיר יקר.

3. קרינה מהסוללות, שלרוב נמצאות מתחת למושב האחורי, היינו מתחת לילדים.

פורסם

יש רכבים מסויימים בהם הדגם ההיברידי יהיה נפוץ יותר ומבוקש יותר, כגון הונדה ג'אז וטויוטה קאמרי מהדורות הקודמים וטויוטה אוריס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המימוש של ה-Start Stop ברכב היברידי יותר נעים, כי מנוע הבנזין לא מתניע כשעוזבים את דוושת הבלמים אלא רק אחרי שהרכב בתנועה ואז זה פחות מורגש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

1. ניתן לקנות היום מכוניות עם מנוע אטמוספרי ,לא פחות חסכוניות,וכל שכן עם מנוע דיזל.

2. ההיברידיות באות עם תאריך פג תוקף, התאריך שבו יגמרו הסוללות ותדרש לקנות חדשות במחיר יקר.

1. שום מכונית עם מנוע בנזין לא מגיעה לצריכה של *מקבילתה* ההיברידית. לרוב גם דיזל לא.

2. רוב ההיברידיות מחזיקות עם הסוללה מעל 10 שנים. מי אמר שהבחור מתכוון להחזיק אותה כל כך הרבה זמן?

לחילופין, אני יכול לטעון שברכב דיזל כנראה שיצטרך להחליף טורבו אחרי תקופה כזו.

3. בולשיט. אין קרינה, נבדק יותר מדי פעמים על ידי יותר מדי גורמים.

רכב דיזל שנוסע נסיעות קצרות בתוואי עירוני יכול להיות הרבה יותר יקר, בגלל מסנן חלקיקים שצפוי להיסתם.

לרכב עירוני אין יותר חסכוני מהיברידי (חוץ מחשמלי).

פורסם

1) לדעתי למרות שההברידיות חסכוניות מאוד, עדיין מי שמעוניין לחסוך דלק יכול לרכוש רכב דיזל (או בנזין חסכוני) ולהשאר עם כסף ביד שיתכן שסכום הכסף שיישאר ביד יהיה גדול יותר מסכום החסכון בגין צריכת דלק נמוכה יותר.

2) מחירן של הסוללות הולך ויורד, יותר ויותר עסקים מתמחים בחידוש סוללות, ובחו"ל כבר מוכרים סוללות של פריוס ב=800$

לדעתי כרגע זה בעיקר טוב למי שאיכות הסביבה נמצאת אצו במיקום גבוה בסדר העדיפויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא נכנס לויכוח אבל אני בדקתי קרינה עם מכשיר ובהחלט יש. שקול בערך לקרינה בתחתית של לפטופ . הבעיה היחידה שאין מחקר שמוכיח שהיא מזיקה באופן מובהק .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה לא אישי, זה עובדתי, מה שאתה כותב, ועובדות צריכות להיות נכונות, כדי שאפשר יהיה לכתוב אותן בפורום ייעוץ.

1. דוגמאות.

2. כמה עולה ואחרי כמה זמן?

3. כמה קרינה והאם היא מסוכנת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צבי, כיום עם הטבות המס להיברידיות הן לא יקרות יותר מאחיותיהן לוגמות הבנזין. ככל שעולים במחיר, הפערים אפילו נוטים לכיוון ההייבריד.

תשווה אוריס הייבריד למשפחתית רגילה.

תשווה פריוס למשפחתית גדולה.

תשווה קאמרי הייבריד לרכב מנהלים.

כמו שאמרתי, בקטנות הפער עדיין קיים לצערי, לדעתי בעיקר בגלל חמדנות של היבואנים.

פורסם

מאוד פשוט

אני עברתי לפני כחודש מהונדה סיוויק לטויוטה פריוס היברדית דור שלישי

חסכון בדלק משמעותי ביותר !

הצריכה הכי גרועה שלי עם הפריוס עם 1 ל-20

פורסם

אין מה להשוות צריכה של היברידית לצריכה של בנזין או דיזל מקבילה,

היברידי תמיד יהיה הרבה יותר חסכוני.

מי שחושב שלא, ועדיין חי בדעות קדומות, מפסיד כל יום כסף... :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...