Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15k

eliahuisakov01
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעוניין בהמלצתכם לסופר מיני/מיני עד 15.

קריטריונים

1.אחזקה זולה(אני יודע שכמעט קשה בסכום הזה ובשנתונים האלו אבל עדיין..)

2.צריכה טובה(באיזור ה13 לליטר נראה לי סביר)

3.נוחות

4.נראות

5.סחירות

נוסע בין 1000-1500קמ בחודש

חשבתי על ה206 והורידו אותי ממנה כמו כן על הרכביםשאתם ממליצים אשמח אם תגידו מה לבדוק במיוחד במהלך הבדיקה והקנייה

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/glx עם מנוע 1.4

הרכב נחשב לאמין ואחזקה לא יקרה.

גרנדה פונטו,רובם יהיו עם מנוע 1.2 אך יש גם עם 1.4,הגרנדה עם מנוע 1.4 תהיה בטיחותית יותר והרכב לעצמו נוח יותר ולדעתי יתן לך ניראות טובה יותר.

אם אתה מחפש ממש חיסכון יש את הפיא פנדה.

ה206 ידנית יכולה להיות אופציה,מנוע ה 1.4 אמין,יש פה סיכום של חברת פורום mika_p לגבי ה206 מציע לחפש ולקרוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יכול להמליץ על פיג'ו xs 206, מנוע 1.6 110 כ"ס, ללא סאן רוף.

1. לא זוכר את העלויות, באופן גס זכורות לי כסבירות לחלוטין.

2. צריכה ממוצעת של 1:13-1:14 (נתון שמשתנה בין נהגים)

3. כסאות נוחים מאוד, אולי מאפיין צרפתי?

4. לא יודע אם כוונתך ברכב שנראה "יותר צעיר" או שעבר פחות שפשופים ומכות. אבל אין הרבה רכבים בני עשור ומעלה שהמראה שלהם מאוד אטרקטיבי.

5. אם כוונתך במכירה עתידית של הרכב, אז הייתי ממליץ על כדור בדולח ולקחת את המידע שהוא מספק בערבון מוגבל.

ברכבים בתקציב הזה הייתי מחפש "אמינות" על פני "סחירות" שכן אתה (לדעתי) מעדיף רכב שישרת אותך נאמנה בכל יום ויום ולא רק רכב שיהיה קל להיפטר ממנו כשימאס לך מתקלות מרובות.

אוסיף משלי:

6. אבזור: ביחס לשנתונים שלו, הדגם מאובזר מאוד וחלק מהאבזור לא נמצא אפילו ברכבים חדשים (מחשב דרך, כיוון מראות חשמלי) ברמות האבזור הנמוכות.

בהצלחה

פורסם
אני יכול להמליץ על פיג'ו xs 206, מנוע 1.6 110 כ"ס, ללא סאן רוף.

1. לא זוכר את העלויות, באופן גס זכורות לי כסבירות לחלוטין.

2. צריכה ממוצעת של 1:13-1:14 (נתון שמשתנה בין נהגים)

3. כסאות נוחים מאוד, אולי מאפיין צרפתי?

4. לא יודע אם כוונתך ברכב שנראה "יותר צעיר" או שעבר פחות שפשופים ומכות. אבל אין הרבה רכבים בני עשור ומעלה שהמראה שלהם מאוד אטרקטיבי.

5. אם כוונתך במכירה עתידית של הרכב, אז הייתי ממליץ על כדור בדולח ולקחת את המידע שהוא מספק בערבון מוגבל.

ברכבים בתקציב הזה הייתי מחפש "אמינות" על פני "סחירות" שכן אתה (לדעתי) מעדיף רכב שישרת אותך נאמנה בכל יום ויום ולא רק רכב שיהיה קל להיפטר ממנו כשימאס לך מתקלות מרובות.

אוסיף משלי:

6. אבזור: ביחס לשנתונים שלו, הדגם מאובזר מאוד וחלק מהאבזור לא נמצא אפילו ברכבים חדשים (מחשב דרך, כיוון מראות חשמלי) ברמות האבזור הנמוכות.

בהצלחה

אני מחזק אותך לי יש רכב כזה והוא תענוג.

הבעיה שבתקציב של 15K הוא ימצא רק רכבים שקרעו אותם, לפי דעתי תחפש לך גטס 1.4 היא לא הכי חסכונית אבל היא תתן את התמורה הכי טובה, או לחפש 206 מנוע 1.4 שאותו אתה עוד יכול להביא בתקציב הנל

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...