Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר את הרכב הפרטי מסוג הונדה אקורד שנת 2005 נפח 2000.

האוטו שמור ביותר,והמודעה מפורסמת כמעט חודש וטרם זכיתי לטלפון אחד.

אני דורש מחירון.

האם אין לרכב שוק??

תודה.

פורסם
שלום,

אני מוכר את הרכב הפרטי מסוג הונדה אקורד שנת 2005 נפח 2000.

האוטו שמור ביותר,והמודעה מפורסמת כמעט חודש וטרם זכיתי לטלפון אחד.

אני דורש מחירון.

האם אין לרכב שוק??

תודה.

מספר עצות לי אליך

1. בדוק רכבים אחרים מאותו סוג שלך ואותו שנתון בלוחות , באיזה מחיר הם מפורסמים , וכך תהיה לך נקודת יחוס . לא נראה לי שמישהו משלם מחירון בימים אלו , אלא אם הרכב נדיר ,מבוקש ושמור בטירוף. הכל עניין של ביקוש והיצע , השוק מוצף במכוניות מליסינג.

2. היה פה פעם שרשור של איך למכור את הרכב עם המון עצות מועילות.

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533416-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4403331#post4403331

3. נראה לי שכדי באמת לעזור לך , שהחבר'ה פה יזדקקו ליותר פרטים : מצב האוטו , יד ,ק"מ , מחיר מבוקש.

בהצלחה

פורסם (נערך)

איזה נתונים הרכב יד? קילומטרז? טיפולים??איזה גרסת דגם?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי adib2007
פורסם

בגדול זה לא רק הבעיה של האקורד אלא של כל רכבי המנהלים שהביקוש שלהם ירד כמעט לחלוטין עקב העדפת גיפונים וSUV למינייהם .

פורסם

אתה לא רשמת את כל הפרטים של הרכב שלך. הבעיה מתחילה מזה שהונדה אקורד בשנתונים האלה, נהייתה ערס מוביל, ורוב החבר'ה שאני רואה כולם מחפשים גאנ'ט 17-18, סאן רוף וכו... אני מניח שיש לך את דגם הקומפורט, וזאת הגירסה הפחות מעודפת למרות שהיא יותר מוצלחת ממנוע 2.4. אבל בכל זאת תנסה להוריד מחיר, אף אחד לא יתן לך מחירון היום. במיוחד שיש כול כך הרבה אקרודים למכירה.

בהצלחה

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

הבעיה של האקורד היא ממש לא הג'יפונים שהרבה יותר יקרים ממנה. אלא העובדה שמעטים האנשים שמוכנים לשלם יותר מ-30000 ש"ח למכונית שנמצאת יותר מ-11 שנה על הכביש. כאשר במחיר דומה אפשר לרכוש משפחתית יוצאת ליסינג צעירה ב-5 שנים.

ההיצע היום בשוק הוא עצום, ולכן קשה מאד למכור מכוניות משומשות בכלל, וכאלה השייכות לסגמנט שסר חינו בפרט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ייתכן והנושא חרוש, אבל איך ייתכן ש "לא נותנים היום מחירון" - זה פשוט לא הגיוני המשפט הזה, כי ה"מחירון" אמור לשקף את מחיר השוק הריאלי, ולא משהו תיאוריטי. רוצה לומר, ל"יד2" יש מאגר מידע עצום לגבי הביקוש לכל רכב, רמות המחיר המבוקשות ועוד, ועל כן אני מצפה שהמחיר שהם מפרסים במחירון שלהם יתאם את מצב השוק.

פורסם

אולי זה נובע מהתמחור המוגזם בעליל של ההונדה.

למה לשלם 35 אש"ח על אקורד בת 11 כאשר מזדה 6 מאותו שנתון עולה כ-20 אש"ח?

צריך לעשות מחקר על האפיל של המותג העממי הזה שנמכר במחירי פרמיום...

פורסם

האטרקטיביות של דגם מסויים נגזרת מהאלטרנטיבות שיש לקונה פוטנציאלי בשוק. וכן - המחירון לעיתים מנותק לגמרי מהמציאות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

אנשים ישלמו מחירון במידה והרכב במצב שראוי לשלם עליו מחירון. נגיד שהרכב שנת 2005 עם 100000 קילומטר אז אנשים ישלמו,הכול תלוי במצב הרכב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי adib2007
פורסם
מספר עצות לי אליך

1. בדוק רכבים אחרים מאותו סוג שלך ואותו שנתון בלוחות , באיזה מחיר הם מפורסמים , וכך תהיה לך נקודת יחוס . לא נראה לי שמישהו משלם מחירון בימים אלו , אלא אם הרכב נדיר ,מבוקש ושמור בטירוף. הכל עניין של ביקוש והיצע , השוק מוצף במכוניות מליסינג.

2. היה פה פעם שרשור של איך למכור את הרכב עם המון עצות מועילות.

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533416-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4403331#post4403331

3. נראה לי שכדי באמת לעזור לך , שהחבר'ה פה יזדקקו ליותר פרטים : מצב האוטו , יד ,ק"מ , מחיר מבוקש.

בהצלחה

מכרתי הונדה frv יד שלישית, 10k מעל המחירון, ולפני טיפול גדול שהייתי צריך לעשות לה, וטסט לעוד 4 חודשים

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

FRV הוא רכב בתצורה יחודית ולמי שמחפש רכב עם ששה מקומות בשתי שורות אין אלטרנטיבות בשנתונים שהוא קיים.

אני בספק רב אם אפילו אקורד עם נתונים מעולים תקבל מחיר קרוב למחירון בגלל האלטרנטיבות הקיימות בשוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...