Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט 2008 Comfortline Tsi 1.8 טיפטרוניק (160 כ''ס)

avi shalom
שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מבקש בבקשה חוות דעת זריזה ברכישת רכב. מדובר ברכב מסוג פולקסווגן פאסאט comfortline

מנוע TSI 1.8

160 כ''ס.

הרכב מאדם מבוגר יד 00 עם 90,000 ק''מ מטופלת במוסך המרכזי.

ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה על האמינות שלו על סוג המנוע האם הוא מומלץ איך הוא בצריכת דלק ואין לי מושג מזה בעצם גיר טיפטרוניק האם זה

DSG7?

יש כאלה שאומרים לא להתקרב לגירים כמו טיפטרוניק כי יש בהם המון בעיות לכן באתי להתייעץ פה איתכם.

אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי אמינות- די מחורבנת. גם על DSG7 וגם על מנוע 1.8 TSI יש מספיק מידע בפורום כדי שתחפש לבד, אבל בקצרה- למנוע יש בעייה ברינגים שתביא לאכילת שמן מופרזת, ולגיר יש הרבה בעיות בשנתונים האלו, שלפי אי-אלו מקורות טופלו בדורם החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כזה דבר גיר טיפטרוניק- טיפטרוניק זו אוצפיה לששליטה "ידנית" על ההילוכים (מעביר למוד שאתה יכול להעלות או להוריד הילוך, ולר כמו מסילה משוננת כמו בפיקנטו למשל).

אני די בטוח שהפאסאט שווקה עם גיר 6 הילוכים פלנטרי בשנתון הזה, אבל לא יודע אם עם מנוע ה-TSI. עם מנע ה-2.0FSI כן.

במקומך הייתי הולך על גרסאות עם DSG6, או מחפש מכונית אחרת שקצת יותר אמינה מהפאסאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מעולה! במשפחה שלי עדין נמצא 06. הוא עבר ממני לבן וכרגע אצל הנכד. גיר אוט רגיל מנוע 2 ליטר FSI הייתה בעייה עם המזגן

שטופלה ללא עלות.

פשוט לא מייצרים רכב כה היום מומלץ מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כזה דבר גיר טיפטרוניק- טיפטרוניק זו אוצפיה לששליטה "ידנית" על ההילוכים (מעביר למוד שאתה יכול להעלות או להוריד הילוך, ולר כמו מסילה משוננת כמו בפיקנטו למשל).

אני די בטוח שהפאסאט שווקה עם גיר 6 הילוכים פלנטרי בשנתון הזה, אבל לא יודע אם עם מנוע ה-TSI. עם מנע ה-2.0FSI כן.

במקומך הייתי הולך על גרסאות עם DSG6, או מחפש מכונית אחרת שקצת יותר אמינה מהפאסאט.

אז למה מתכוונים שאומרים גיר טיפטרוניק? זה בעצם גיר ידני,או שלא הבנתי נכון? בקצרה אתה לא ממליץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה דגם מנוע ומה דגם הגיר. יש כאלה שאמינותם אירופאית ממוצעת ויש כאלה בעיתיים.

הבעיתיים:

המנועים עלולים לאכול שמן אם לא עברו שיפוץ

הגיר עלול להתקלקל אם לא תוקן בrecall

לכן בלי דגמים מדוייקים של המנוע והגיר, וללא היסטוריה תיקונים אי אפשר להסיק מסכנות כלשהם.

בכללי, מי שלא מבין מסתכן להכנס לסיפור תיקונים יקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה דגם מנוע ומה דגם הגיר. יש כאלה שאמינותם אירופאית ממוצעת ויש כאלה בעיתיים.

הבעיתיים:

המנועים עלולים לאכול שמן אם לא עברו שיפוץ

הגיר עלול להתקלקל אם לא תוקן בrecall

לכן בלי דגמים מדוייקים של המנוע והגיר, וללא היסטוריה תיקונים אי אפשר להסיק מסכנות כלשהם.

בכללי, מי שלא מבין מסתכן להכנס לסיפור תיקונים יקר.

איך בודקים דגם גיר? יש לי דגם מנוע רשום ברשיון דגם מנוע BZB 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז למה מתכוונים שאומרים גיר טיפטרוניק? זה בעצם גיר ידני,או שלא הבנתי נכון? בקצרה אתה לא ממליץ?

אין דבר כזה גיר טיפטרוניק.

טיפטרוניק זו האפשרות תחת הגירים הלא ידניים (האוטומטיים למיניהם) לשלוט בהעברת ההילוכים בנוסף לאפשרות ברירת המחדל בה הגיר בוחר את ההילוך עצמאית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא הדגם מנוע עם בעית רינגים.

לגבי גיר סביר להניח שהוא פלנטרי ולא DSG.

כן כדאי להכניס את הרכב לבדיקות. בדיקה אחת במכון בדיקות, בדיקה שניה במוסך מתמחה עם ציוד דיאגנוסטיקה VW יעודי.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...