Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

תקציב 40 א שח

שימוש עירוני

גיר ידני

יד 1-2

מתלבט בין ניסן מיקרה, יונדאי I20, ספארק, סקודה פאביה

אני לא בקיא בתצרוכת דלק ריאלית / תחזוקה שוטפת ותחזוקת טיפולים

ולכן שואל, אשמח להמלצות/עצות

פורסם

לדעתי את הספארק והמיקרה תוריד- שתיהן לא מאוד איכותיות ואין להן יתרון מסוים (אולי למיקרה צריכת דלק, וגם זה לא בהפרש גדול).

תישאר עם היונדאי והפאביה.

היונדאי מכונית די ממוצעת בכל אספקט- מנוע סביר עם צריכת דלק לא רעה בכלל ואמינות מעולה, מרווח טוב מאוד, ניהוג בטוח ומשעמם.

לפאביה מנוע גדול וחזק יותר- 1.4 מול 1.2 ביונדאי, טיפה יותר סוסים והרבה יותר מומנט בסל"ד נמוך יותר- אבל גם צריכת דלק מעט גבוהה יותר.

הערכתי ששתי המכוניות דומות במחירי הטיפולים/אחזקה.

עוד שאלה- אתה צריך סופר מיני (כמו האיביזה/יונדאי) או מיני (כמו הספארק, מיי ופיקנטו)? מהם הנסיעות שלך (אם יש בין עירוני אז הייתי מעדיף סופר מיני, אם העניין הוא יותר חיסכון ורוב הנסיעות לבד/עם עוד נוסע ובעיר אז לדעתי מיני עדיף).

פורסם

קח בחשבון מבחינת הגודל שהספארק קטנה מהיתר ושייכת לקטגוריית המיני בעוד שהיתר הן סופר מיני (למרות שגם המיקרו קטנה יחסית).

לדעתי היא גם תהיה זולה מהיתר מה שיאפשר לך רכישה של רכב בשנתון מתקדם יותר

פורסם

אז בעקרון רוב הנסיעות עירוניות או בינעירוניות שלא עולות על 30-40 דקות נסיעה.

לרוב רק נהג או נהג+2

אני רוצה נסיעה טובה נעימה, עם האצה מכובדת. דגם טוב שלא יקר בטיפולים או בדלק

פורסם

לדעתי הפאביה עדיפה פה- אבל היא לא הכי חסכונית ביחס לסופר מיני ידניות, אבל ממש סבירה בפני עצמה- 1:12-13 תוצאה ריאלית למהדרין.

• תוכן חדש...