Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני אוט' עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה,

אני מחפש רכב מיני לאישה, התקציב עד 70K, הדרישה לאוטומט היא הכרחית, אם יד שניה אז בן שנתיים לכל היותר, חשוב חיסכון בדלק מקסימלי ורכב אמין עם תחזוקה זולה, החשש מהאירופאיות הוא ממשי בקטע הזה (או שלא?) ההחלטה חייבת להתקבל עד 3/6 בעקבות דרישת עבודה.

עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן בשום רכב חוץ מיונדאי I10 1.2 וקיה פיקנטו 1.2 (אהבתי)

הרכבים שאותם בחנו עד עכשיו:

סוזוקי אלטו החדשה (סלריו) , נכנסת בתקציב אבל הגיר הרובוטי לא קיבל ביקורות טובות.

יונדאי i10, בגרסאת ה1000 סמ"ק חלשה מידי לטעמי, בגרסאת ה1.2 חדש לא מצליח להיכנס בתקציב ויד שניה יעלה כ64K במצב טוב.

קיה פיקנטו, ראה ערך יונדאי רק שהיא כרגע במבצע חבר ב74K שזה קצת מתיחה של התקציב אבל אפשרי.

108\c1\aygo נכנס יופי בתקציב, גם חדש, איו לי היכרות מספיקה עם הרכב, אשמח להמלצה.

קודם כל האם אני מפספס משהו?

אני כרגע נוטה ליונדאי i10 1.2 יד שניה בת שנתיים או תוספת של עשיריה ולקבל פיקנטו חדשה 1.2

עריכה אחרונה על ידי Id0
פורסם

בכזה תקציב הייתי בודק רכב מליסינג 0 קמ,אז תוכל לקבל את הפיקנטו או יונדאי עם מנוע ה1.25 ושניהם לדעתי עדיפות על הסלריו.

ויש גם את הספארק החדשה עם מנוע חזק יותר גם מליסינ 0 קמ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

bencl100, הרכב לא בתקציב

יוליאן 0 קמ ברכבי מיני לא מציגים הנחה משמעותית, חיסכון של 4k שקל יתבטא חזק יותר במכירה ביד שניה עוד 3/4 שנים

פורסם

רכבי המיני בגירסאות הבכירות עולים קרוב ל80 אלף.

בליסינג אתה קונה באזור ה10 אלף פחות,שים לב להנחה דומה לספארק,לספייס סטאר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הI10 והפיקנטו מאוד דומות מבחינת ההרכב הטכני שלהן. הייתי הולך על הפיקנטו (אם זה כרוך בחריגה קלה מהתקציב) שמגיעה עם 7 שנות אחריות מהיבואן.

עריכה אחרונה על ידי Amit Hershko
פורסם

אתה מתכוון לI10.

פורסם
אהלן חברה,

אני מחפש רכב מיני לאישה, התקציב עד 70K, הדרישה לאוטומט היא הכרחית, אם יד שניה אז בן שנתיים לכל היותר, חשוב חיסכון בדלק מקסימלי ורכב אמין עם תחזוקה זולה, החשש מהאירופאיות הוא ממשי בקטע הזה (או שלא?) ההחלטה חייבת להתקבל עד 3/6 בעקבות דרישת עבודה.

עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן בשום רכב חוץ מיונדאי I10 1.2 וקיה פיקנטו 1.2 (אהבתי)

הרכבים שאותם בחנו עד עכשיו:

סוזוקי אלטו החדשה (סלריו) , נכנסת בתקציב אבל הגיר הרובוטי לא קיבל ביקורות טובות.

יונדאי i10, בגרסאת ה1000 סמ"ק חלשה מידי לטעמי, בגרסאת ה1.2 חדש לא מצליח להיכנס בתקציב ויד שניה יעלה כ64K במצב טוב.

קיה פיקנטו, ראה ערך יונדאי רק שהיא כרגע במבצע חבר ב74K שזה קצת מתיחה של התקציב אבל אפשרי.

108\c1\aygo נכנס יופי בתקציב, גם חדש, איו לי היכרות מספיקה עם הרכב, אשמח להמלצה.

קודם כל האם אני מפספס משהו?

אני כרגע נוטה ליונדאי i10 1.2 יד שניה בת שנתיים או תוספת של עשיריה ולקבל פיקנטו חדשה 1.2

נסעתי באייגו נסיעת מבחן, התרשמתי מאוד למרות המנוע החלש שהוא 1.0, אמינה? לא יודע עד כמה טויוטה אייגו אמינה,, אם המותג טויוטה קורץ לך, לך עליה, היא ממש יפה, מהירה יחסית, חסכונית, יש לאחד שעובד איתי קנה לאשתו גם אייגו 2016, ונאמר לי שהיא כיפית לנסיעה, והיא באמת כיפית.

פורסם

הדור הקודם היה אמין,לכן אין סיבה שהחדש גם לא יהיה.

פורסם

אוקיי, 2 רכבים הגיעו לגמר

יונדאי I10 1.2 עם מערכת מולטימדיה וחבילת גלישה עם WAZE במבצע של יונדאי ב78K

קיה פיקנטו 1.2 המאובזרת עם חלון בגג ב74K מבצע חבר.

נאמר לי שזו השנה האחרונה של הפיקנטו השאלה אם שוב תתבצע מתיחת פנים והאם זו בכלל סיבה לא ללכת עליה? אין לנו העדפה ברורה בין שני הרכבים מחפשים סיבה לבחור אחד מהם.

דעותיכם?

פורסם

לא יצא לי לראות את המערכת מולטימדיה של יונדאי I10 אבל אני פחות מתחבר לדברים האלו, הWAZE כל כך נוח ופשוט והפעיל אותו בפלאפון וכל מערכת מולטימדיה שראיתי שניסו לעשות משהו כזה היה פשוט פחות נוח, בנוגע לפיקנטו אני לא יודע האם זאת השנה האחרונה אבל בכל מקרה זה רכב מוכר מאוד והוא לפי דעתי המיני הכי נמכר בישראל ככה שאני לא וראה סיבה לא ללכת עליה, בנוסף עניין ה7 שנת אחריות שזה משמעותי מאוד, זה 2 רכבים מאוד דומים הפיקנטו עם אחריות ארוכה יותר ולדעתי גם שוק יד שניה טוב יותר.

בכל מקרה יצא לך לנהוג על 2 הרכבים? בדקת מה יותר נוח לך? או יותר נכון לאשתך..

פורסם

רוב הסיכויים שהמערכת בI10 זו המערכת של כלמוביל שמקבלת יחסית שבחים למערכת אפטרמרקט.(בקיה זה בד"כ אפטרמרקט סיני כלשהוא)

הפיקנטו לא תקבל מתיחת פנים אלא יצא דגם חדש.

לפיקנטו יתרון בדמות האחריות המורחבת, שנותנת לה יתרון מסוים בסחירות, והגג שמש שמגיע עכשיו.

בין שתיהן אני אישית מעדיף את היונדאי, יותר מרווחת , תא מטען יותר גדול והרגישה לי יותר אוטו.

• תוכן חדש...