Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי סיבוב די מסוייט איתה במגרשי מכוניות, הגעתי למסקנה שהדרישות שלה הן סותרות. היא ללא יוצא מן הכלל הרגישה נח יותר במכוניות קלאס 3 מאשר סופר מיני. שכנעתי אותה להתפשר על עניין צריכת הדלק, וכנראה שנקנה אופל אסטרה 5 דלתות.

פורסם
המחיר פצצה זה ברור, והאוטו טוב מאד לקטגוריה שלו זה גם ברור. אם הייתי רוצה לקנות לבת שלי רכב בתקציב הזה, לא הייתי חושב פעמיים.

אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לאישה בת 48 שלא נהגה ידני כבר 15 שנה וצריכה לעשות כמה נסיעות ארוכות בשבוע, כולל עליות לירושלים, כולל כביש 6 בפקקים וכך הלאה.

הוא נראה משווק כרכב לצעירים, חובבי הגה, בעיקר עירוני.

בכל אופן הייתי אתמול בסוכנות ורק יצאתי יותר מבולבל.

כרגע זה עומד הרכב הזה מול יונדאי i30 5 דלתות בן 3-4, שעולה סדר גודל של 10K יותר.

מה צעיר ברכב ומה לזה וחובבי הגה, ומה הבעיה לעלות לירושלים?

אמא שלי נהגה חופשי בידני, עד גיל 60+. כל זמן שאין מגבלה פיסית, לא מבין מה הסיפור.

נשים לא מוגבלות מבחינה זו יותר מגברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אחרי סיבוב די מסוייט איתה במגרשי מכוניות, הגעתי למסקנה שהדרישות שלה הן סותרות. היא ללא יוצא מן הכלל הרגישה נח יותר במכוניות קלאס 3 מאשר סופר מיני. שכנעתי אותה להתפשר על עניין צריכת הדלק, וכנראה שנקנה אופל אסטרה 5 דלתות.

אישה עם דרישות סותרות? לא יכול להיות :lol:

רכב משפחתי כמו אסטרה יהיה מרווח יותר מסופרמיני, אבל כיוון שאתה נוסע לא מעט, שווה לך לנסות לשכנע אותה לרדת לסופרמיני ידנית. ההבדל בצריכת הדלק יכול להיות תהומי.

• תוכן חדש...