Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לתותחי הפורום,

אני רוצה לקנות לאשתי רכב, ושוקל ברצינות פיג'ו 208 ידנית. הרכב אמור לעשות כ-25 אלף בשנה, כולל הרבה נסיעות מחיפה לכל הארץ. האם זה רכב מתאים? מבחינת גודל פיזי אין פה שיקול כי האוטו 90 אחוז מהזמן נהג יחיד. יותר מעניין אותי נוחות נהיגה, וזה שהנהיגה עצמה לא תהיה עבודה קשה בימים בהם היא עובדת 12 שעות ובנוסף עוד 3 שעות על הכביש.

שאלה נוספת, הרכב מגיע לא מאובזר לחלוטין, ואני רוצה להתקין מולטימדיה ואולי גם להחליף רמקולים. האם כדאי לי לעשות את זה אצל היבואן, או לקחת את הרכב כפי שהוא ולעשות זאת אצל בעל מקצוע בחוץ. אלף ש"ח לפה או לשם זה לא שיקול. יותר מעניין אותי איכות התוצאה ומינימום פגיעה המערכות הקיימות ברכב.

תודה מראש :-)

פורסם

למיטב ידיעתי הרכב מגיע עם מסך המגע של פיג'ו, שהוא מצויין.

אם אישתך מסתדר עם הגיר הידני, ואם אתה יכול לרכוש את הרכב במחיר אטרקטיבי באמת, זו עסקה לא רעה.

אישית, מכל ה 208 שנסעתי עליהן (טורבו אוטומטית, טורבו דיזל ו GTI) זו ה 208 הכי פחות נחשקת. היא צריכה להיות באמת ממש זולה משמעותית מהאלטרנטיבות הידניות (ריו, איביזה) כדי שהיא תהיה הבחירה הראשונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב מגיע ללא מסך מגע, בדוק. אני אברר כמה צריך להוסיף למסך מגע, אני מניח איזור ה-3000 ש"ח.

העלות שלו היא 65 אלף. עם רישוי מסך מגע הוא יהיה על הכביש ב-70 אלף. לא יודע מה העלות האמיתית של ריו (שזו בהחלט אופציה). צריך לחשוב גם על ירידת ערך ולא רק מחיר קניה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום רועי,

אתה מוזמן להשאיר לנו פרטי יצירת קשר בהודעה פרטית ונתפור לך הצעה אטרקטיבית.

אנחנו ממליצים בחום לעשות נסיעת מבחן על כל רכב שאתה חושב לרכוש על מנת לוודא התאמה מלאה לצרכים שלך.

בברכה,

צוות לובינסקי

פורסם

67 אש"ח על הכביש? מחיר סופר אטרקטיבי (שבדקתי לפני חודשיים זה היה באזור ה-75 אש"ח).

כמה הם מבקשים על הדגם עם גיר אוט'?

פורסם

זה מחיר שובר שוק.

אין אף רכב בקטגוריה שמתקרב למחיר הזה (כל שאר הסופר מיני הידניות בדגם הבסיסי נעות בסביבות ה-75 אש"ח).

למעט שאלת הסחירות בעתיד זו חלופה מעולה.

פורסם

שובר שוק בין הלא מאובזרות, גם ככה רוב הסופרמיני מציעות גרסה אחת ידנית ובד"כ מאובזרת בקמצנות. (כיוונון מראות ידני מישהו?)

באזור המחיר של 75 אפשר לציין את האיביזה והקליאו (שיש לה כמה רמות אבזור לידנית ) שמגיעות עם אבזור נורמלי.

פורסם
שובר שוק בין הלא מאובזרות, גם ככה רוב הסופרמיני מציעות גרסה אחת ידנית ובד"כ מאובזרת בקמצנות. (כיוונון מראות ידני מישהו?)

באזור המחיר של 75 אפשר לציין את האיביזה והקליאו (שיש לה כמה רמות אבזור לידנית ) שמגיעות עם אבזור נורמלי.

נכון שהאבזור בסיסי - אבל עדיין - לקבל סופר מיני מודרנית ונוחה במחיר של 67K ש"ח - למי שהינו בעל תקציב מוגבל - זו חלופה ללא תחרות.

בכלל, אני חושב שלאחרונה לובינסקי מציגים תמחור מאד אטרקטיבי להרבה דגמים (ע"ע קקטוס, 208, 2008, C4).

פורסם

המחיר פצצה זה ברור, והאוטו טוב מאד לקטגוריה שלו זה גם ברור. אם הייתי רוצה לקנות לבת שלי רכב בתקציב הזה, לא הייתי חושב פעמיים.

אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לאישה בת 48 שלא נהגה ידני כבר 15 שנה וצריכה לעשות כמה נסיעות ארוכות בשבוע, כולל עליות לירושלים, כולל כביש 6 בפקקים וכך הלאה.

הוא נראה משווק כרכב לצעירים, חובבי הגה, בעיקר עירוני.

בכל אופן הייתי אתמול בסוכנות ורק יצאתי יותר מבולבל.

כרגע זה עומד הרכב הזה מול יונדאי i30 5 דלתות בן 3-4, שעולה סדר גודל של 10K יותר.

פורסם

אם הגודל לא חשוב לה והמחיר כן, למה לא רכב מיני אוטומטי וזהו?

בסביבות 70 אלף אפשר לקנות פיקנטו, i10 וספארק דרך יד1\0ק"מ עם תיבות אוטומטיות, אמנם רכבים מעט יותר קטנים מ208 אבל יעשו את העבודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תבדוק טוב עם אשתך אם היא מוכנה למעבר לידני.

מתרגלים לזה, אין ספק. אבל יש הרבה כאלה שהמעבר לידני אחרי הרבה שנות אוטומטי קשה להם ונאלצים למכור את הרכב כעבור מספר חודשים בהפסד כספי ניכר.

רלבנטי במיוחד לאור העובדה שחלק גדול מהזמן היא תבלה בפקקים - תענוג מפוקפק ברכב ידני.

שלא יובן מדבריי שהדבר לא אפשרי. אני נוסע ב-i10 ידנית בפקקים של איילון כמעט כל יום.

פשוט זה לא מתאים לכולם.

פורסם

מצטרף לשאלה, 208 ידני, ממישהו שאשכרה נוהג בו, לנסיעות בין עירוניות - מתאים ? רועש ? רועד ? נוח ? צ.דלק ?

• תוכן חדש...