Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות מאליבו, מתלבט בין 2.4 החדש יותר לבין 3.5

niko26
שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני רוצה לקנות מאליבו אזור השנים 2009-2010, ואשמח לדעת מהם ההבדלים המהותיים בין שני הדגמים של מנוע, 2.4 הייטק שהבנתי שהוא חדש יותר לבין 3.5 שהוא מיושן יותר.

יש לי חבר שאומר שדווקא 3.5 יותר טוב למרות שהוא מיושן יותר, אך לא קיבלתי הסבר מקצועי לגבי העניין ובנוסף אשמח לשמוע מחברי הפורום המנוסים.

כל הנוגע לצריכת דלק אני מודע שזה רכב ששותה דלק ואני מוכן לעמוד בהוצאות, יותר מעניין איזה מהדגמים יותר אמין בעיקר, אולי יש מחלות ידועות, בלוחות שונים ראיתי ש 3.5 יותר יקרה אפילו.

תודה רבה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו שנים שהם נמכרו במקביל.

אם אתה רוצה מליבו כי אתה אוהב רכבים אמריקאים אז רק 3.5. ה2.4 די חלש (הרכב מאוד כבד).

אם אתה לא בקטע של אמריקאיות - האמת אני לא מבין למה לקנות מליבו :)

A3

A4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאליבו לא כזאת אמריקאית הארדקור ובדגם הזה היא הציעה נוחות נסיעה טובה, התנהגות כביש לא רעה ובטח לא אמריקאית של פעם ובידוד רעשים משובח בזכות שמשות כפולות.

לדעתי אם כבר מאליבו אז 3.5 שנותנת תחושה שהיא לא באמת מתאמצת כמעט בשום סיטואציה והמנוע שקט ומגרגר מקדימה, משתלב טוב עם בידוד הרעשים המוצלח.

אם אתה חושש מצריכת הדלק חפש מאליבו שהוסבה לגז. הוא מאוד מתאים למנועים האלה, הגז חוסך לא מעט בזכות מחירו הזול ורכבים שהוסבו לא עולים משמעותית יותר (אם בכלל) מכאלה שלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי היו את שני הדגמים הנ"ל,מזכרוני המאליבו 3.5 ליטר חיה ובועטת לעומת ה2.4 שמרגישה דיי אנמית,לא חסר לה כוח אך זה אף פעם לא מספק,צריכת הדלק דיי דומה בשתיהן,ל3.5 גיר מיושן של 4 הילוכים ואילו ל2.4 גיר מתקדם יותר של 6 הילוכים.

בהחלט הייתי הולך על ה3.5 ליטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק 3.5.

מנסיון עם 3 רכבים כאלה, לאורך 10 שנים.

אין כאן "מיושן" או "מודרני", ה 3.5 פשוט טוב יותר בכל מה שקשור לנהיגה מהנה, והוא אינו חסכוני ממש באותה מידה כמו ה 2.4....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם על תגובות, אני רואה שפה אחד 3.5 משמעותית טובה יותר, אני מקווה שמצאתי אחת טובה אלך לבדוק אותה.

בנוסף פזלתי לכיוון האקורד 2008 הצורה הישנה, יש למישהו אולי? שמעתי שהיא מאוד אמינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי הייתה מליבו 3.5, נהגתי בה בסביבות השנתיים כולל נסיעות אילת - תל אביב.

אני רק יכול להגיד לך, כשנהגתי באילת (עיר הררית) צריכת דלק נוראית של 1-6 .

אוטו-מאניה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקוני צבע או צבע לכל הדלת?

לרכב בן 5-7 צריך סיבה טובה לצבוע את כל הדלת וסביר שהיתה שם מכה או שפשוף רציני. לטעמי זה עדין לא פוסל את הרכב אם השלדה נקיה אלא אם המוכר מנסה להסתיר את זה וזו סיבה טובה לעבור הלאה.

ירידת ערך זה ענין למשא ומתן

A3

A4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטענת הבעלים הוא פדנט ולא סבל את השריטות ולכן השקיעה 4500ש"ח על צביעת כל המסביב של הרכב, חוץ מגג.

אציין שהמוכר בשום פנים ואופן לא ניסה להסתיר את זה ואמר את המידע טלפונית עוד לפני שאני מגיע אליו.

זה רכב בן 7, לגבי מכות קשה יהיה לבדוק אבל מה שחשוב שהוא טוען שהחלקים לא הוחלפו הם מקוריים ורק נעשה צבע, וזה נגלה בבדיקה כמובן.

הבעיה שהמוכר טוען שאין לו תמונות של רכב לפני צביעה וזה קצת מחשיד אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...