Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K+-

ofekwac11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש כבר כמה זמן, קצת התייאשתי מחיפה והקריות, כיוון שלא מוצא רכב שמתאים לי.

הצרכים שלי הם אוטומט, אמינות, בטיחות, זול לתחזוקה. מוכן לוותר על רוב ההנאות-כמו רמת אבזור גבוהה

להלן מספר רכבים (אני מודע לכך שהם שונים לחלוטין אחד מהשני הם פשוט עלו בחיפוש שביצעתי באינטרנט):

סוזוקי אלטו 2010 יד2 30K

יונדאי i20 2010 יד 2 35K

מאזדה 2 2010 ACTIVE יד2 34K

מאזדה 3 2008 יד3 comfort 32K

מאזדה 3 2007 יד3 comfort 5dr 30K

סוזוקי ליאנה 2007 יד1 27K GLX

יונדאי גטס 2008 יד1 GLX 24.5K

כולן מידיים פרטיות בלבד (לפי המידע המוצג באתר)

שוב, אני מודע לכך שהרכבים האלה שונים ברובם אחד מהשני, אך כשצריך לשאול מי מהם נותן את החבילה המיטבית של אמינות, בטיחות, ותחזוקה זולה מה יוצא? אשמח שתדרגו ברשימה מהטובה ביותר עד הגרועה ביותר זה הכי טוב!

אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי ofekwac11
פורסם

אלטו - מינוס בבטיחות , עונה על כל השאר.

כל השאר לא יהיו חסכוניות כמוה.

אם אתה יכול לקנות I20 , תוותר על הגטס.

פורסם

כמו שלא רשמתי חח, צריכת דלק היא לא עניין משמעותי

יש לי הרגשה בקשר לi20 המדוברת... במידה ואני צודק ויסתבר שכך הדבר, איזו מכוניות אלטרנטיבה טובה יותר משאר האופציות ברשימה?

פורסם

כמובן אם אתה נוסע בעיקר לבד אז עדיף לך להתמקד בסגמנט הסופרמיני.

מאזדה 2 לחפש ברמת גימור דיינימיק בלבד משיקולי בטיחות.

אפשר להוסיף גם את הסוזוקי סוויפט לרשימה.

פורסם

ה-2 דינאמיק היחידה שמצאתי באיזורי היא יוצאת ליסינג וגם נמכרת בסוכנות. חוץ מזה אין דינמיק בשוק פה...

סוויפט אין גם כן

• תוכן חדש...