Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 100אלף

Xebu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע נוהג על פורד פוקוס שנת 2006, מחפש אוטו חדש, הבעיה שלי היא שאני לא סגור על מה אני רוצה, יש כסף וטווח דיי גדול ויש מבחר גדול של אופציות במחירים האלה (פעם ראשונה שהולך לרכוש רכב בסכום כזה אבל מעוניין לעשות החלטה מושכלת - זה ממש לא הולך להיות רכב ראשון, אלא 4 או 5 כנראה, ואני כן נוהג להחזיק ברכבים דיי הרבה זמן - חוץ מהפורד הנוכחית, שממש לא מרוצה ממנה)

אם תוכלו אני אציין מה מפריע לי בפורד הנוכחית, ואציין מבחינתי מהו הרכב האידיאלי לדעתי (ברור לי שאין כזה דבר) ואם תוכלו להציע מה יש בשוק שהכי מתקרב לזה אני אשמח

הדבר שהכי מפריע לי בפורד זה שהוא שותה דלק, בממוצע יש צריכה של 1:9 ולפעמים פחות

אני לא בעל משפחה אז אין לי באמת צורך ממשי ברכב משפחתי

מבחינתי רכב אידיאלי זה רכב קטן (פיזית), יחסית חסכוני (1:14-16), זריז, עם האצה מהירה (0-100 ב8 שניות או פחות אם קיימת חיה כזאת), עם כוח להאיץ בעקיפות, ושקט יחסית (הפורד מאוד רועשת), שנתון כמה שיותר חדש

העניין הוא שעד עכשיו כל הרכבים שלי היו כאלה שהיו מביאים אותי מנקודה A לנקודה B והייתי מסתפק בזה, כעת אני רוצה רכב שיביא אותי מA לB אבל שיעשה את זה גם בצורה כיפית...

עדיפות לרכבים עם מנועים קטנים (טורבו)

מה שהסתכלתי עליהם זה:

פולו GTI שנת 2011-2012

איביזה FR שנת 2014-2015

גוליאטה שנת 2012-2013

מיטו שנת 2013-2014

אוודי A1 שנת 2011-2012

או שלרדת מהחלומות הגבוהים שלי ולרכוש איזו קיה פיקנטו ב60אלף חדשה 2016? או סופר מיני מקבילה באותו טווח מחירים?

אשמח לעזרה

תודה.

פורסם (נערך)

לדעתי נתון התאוצה מוגזם ואתה לא צריך להגיע ל8 שניות או פחות , זה מגביל אותך בעיקר לספורטיביות , וכמובן ככל שאתה לוחץ ככה הצריכת דלק עולה.

למשל פולו רגילה עם מנוע 1.2 בגרסת ה110 כ"ס עושה 0 למאה ב9.3 שניות , עם המנוע הקודם עושה בערך 1-17 משולב , בעלת תא נוסעים מהאיכותיים מבחינת חומרים ואיכות הרכבה בקטגוריה ושקטה תודות לגיר שמעביר הילוכים בזריזות (בנסיעה רגועה הסל"ד לא עובר את ה2000, בעליות לא את ה3000).

לפולו GTI ולאיביזה שציינת מנוע 1.4 בעייתי.

בנוגע לגיר DSG שמשותף לכל דגמי ואג , גם לו היו בעיות ילדו , שפחתו עם השנים למקרים ספורים.

כמו כן אתה יכול לחסוך כסף ולהסתפק באיביזה חדשה ב83 אלף , שגם עונה לדרישות שלך רק עם חומרים פשוטים יותר מהפולו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

במקומך הייתי קונה פאביה חדשה/יד שנייה (ועדיף בגרסת סטייל עם עוד אבזור וצמיגים שמנמנים), ומוסיף סטייג׳ 1 שייתן לך קצת מעל 130 סוס ו-25 קג״מ. בהתחשב בכך שהביצועים הרגילים טובים (9.3 למאה), מניח שעם השיפור תתקרב לנתון ה-8 שניות.

הייתי הולך עליה במקום על האיביזה גם בגלל שהיא עדיפה לנהיגה וגם כי יש לה את מנוע ה-1.2 המוכר ולא את ה-1.0 החדש והלא מוכר.

פורסם

ברכבי GTI למיניהם יש רכיבי ספורט שיכולים להיות די יקרים בתחזוקה שותפת.

גודל של הרכב עושה את העבודה, רכב גדול מספק נסיעה נוחה יותר. לכן אולי כדאי לך לראות את הסיאט לאון, שנתון גבוהה, רכב נוח, יפה וכיפי. לגבי הצריכת דלק מול ביצועים, נשמע לי מוגזם מה שאתה מבקש, גם אתה רוצה ללחוץ בעקיפות וגם צריכת דלק אפסית. אין דבר כזה. כל רכב ספורט אוכל לפחות 1:10 במשולב.

ואם כבר אתה לוקח רכב במחיר הזה, אל תיקח פיקאנטו, לא בטוח שהיא תהיה טובה יותר מפורד.

• תוכן חדש...