Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו GTI 2013/2012

igalkr11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתעניין ברכב בשילוב גיר DSG, רציתי לדעת באילו שנים המנוע עבר שדרוג למנוע החדש יותר עם הפחות תקלות ? אני מתכוון עדיין לדגם של ה 180 כ"ס, כמו כן איך התיבה בשנים האלו ולכמה זמן יש אחריות יצרן ל DSG ?

פורסם

המנוע (והדגם) החדש הגיע במהלכה של 2015, מנוע 1.8 טורבו עם 192 כוח סוס, אל מול המנוע שאתה מדבר אליו ב2012-2013 שהינו 1.4 עם טורבו וסופרצ'ארגר ומגיע עם 180 כוחות סוס ומגוון בעיות לבעליו.

בעקרון הם נותנים 5 שנים אחריות על הגיר לרכבים חדשים, ושמעתי גם על מקרים שנתנו אחריות מורחבת ל7.

פורסם

האחריות היא 3 שנים לGTI חדשה לפי מה שנאמר לי (כולל על הגיר).

בסקודה ובסיאט האחריות היא לשנתיים בלבד על ה- DSG.

פורסם

עכשיו לאחר בדיקה אתה צודק. לפחות על פני המידע היבש.

אני מכיר מספר רכבים שקבלו אחריות מורחבת ל5 שנים (וכן גם ל7) על הגיר לאחר שהיו בעיות והוחלפו קלאצים יותר מפעם אחת או מכטרוניק.

בכל מקרה הדגם של 12-13 לא הכי מומלץ גם מבחינת המנוע.

פורסם

שלום, הבנתי שמשנת 2009-2012 זה מנוע בעייתי וב 2013 שינו את המנוע למוצלח יותר ( לא מדבר על 1.8 עם ה192 סוסים).

פורסם

igalkr11,

המנוע עם מגדש טורבו ומגדש על (סופר-צ'ארג'ר) הוא הבעייתי.

כפי שרשם shandor - ב-2013 הוא עדיין היה קיים ולמעשה הוחלף רק במהלך שנת 2015 למנוע 1.8 עם 192 כוחות סוס.

פורסם

אז זהו שלא המנוע בשנת 2013 שונה קצת קוד הדגם הו CTHE שאומרים שהוא אמין משמעותית כי החליפו לו מכלולים מסויימים, ועליו השאלה שלי במקור

פורסם (נערך)

אתה צודק.

אכן יש מנוע כזה שבוצעו בו שינויים לעומת קודמו אך עדיין הוא בעל מגדש-על ולכן נחשב לפחות אמין, מאשר מנוע עם מגדש טורבו בלבד.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תוכן חדש...