ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעונין לקנות פיאט 500 משנתין 2010-2012 .ישנם 3 נפחי מנוע 0.9 1.2 1.4 . מה מומלץ ? עלויות אחזקה ? נקודות שכדאי לשים עליהם דגש ? אני מבקש מבעלי פיאט 500 בעבר וכעת תשובות לשאלותי. בתודה לואיס.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 711 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אנחנו זוג פלוס אחד. מקווים להרחיב את המשפחה בשנים הקרובות. יש לנו 2 רכבים- יונדאי גטס שנת 2007, עשה כ 130 אלף קמ ודהייטסו סיריון שנת 2008 שעשתה כ 180 אלף קמ. שני הרכבים במצב טוב. איזה רכב כדאי למכור? אנחנו רוצים למכור את אחד הרכבים ולקנות רכב מרווח יותר, רכב אמין ובטיחותי. התקציב הוא בין 60 ל 70 אלף שח. רצוי משנת 2012 צפונה. אודה להמלצות. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
דרישות: 1. תקציב עד 32K 2. רכב יחיד לזוג + 2 3. נסיעה לעבודה 100 ק"מ 4. חסכוני ואמין (היה לנו 5 שנים רכב ידני ולכן מעדיפים בגלל חסכון בדלק וחסכון בתיקונים במוסך) הייתי בסוכנות של שלמה סיקסט וקיבלתי את ההצעות האלה: * אופל קורסה essentia - ידנית - יד1 - 2012 - 108,000קמ (מחיר של 33K), (יש גם דגם אוטומט המחיר זהה) * פג'ו 308 דגם קומפורט - אוטומט - יד1 - 2011 - 109,000קמ (מחיר 32K) למשוואה אני יכול להכניס גם יונדאי I10 - ידנית - 2011/2 באותו המחיר מתוך האפשרויות האלה איזה עדיפה? יש רכב אחר שעדיף לי להכניס בתור אופציה? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי חברים, כמו לפני כל רכישה אני לא עושה צעד בלי התייעצות והתשובות המקצועיות של הפורום. הפעם, רכב לאמא של אשתי שרק הוציאה רישיון. מטרת העל: להגיע מנקודה A ל B בצורה החסכונית ביותר גם בדלק וגם בהוצאות שוטפות (טיפולים/ תקלות). רוב הנסיעות יהיו בערך 50-50 ערוני ובינערוני (ב"ש -עומר-להבים). התקציב עומד על 40 אש"ח אם אפשרות מתיחה קטנה ל 45 אש"ח במידה וצריך. היא תסע עם הרכב לבדה ללא נוסעים ככה שרכב מיני לגמרי עונה להגדרה. הכי חשוב זה רכב אמין כי כל בדיקה וטיפול זה ישירות למוסך ואשה מבוגרת לבדה במוסך זה מתכון לבעיות... הדרישה, רכב אוטומט בשנתון הגבוה ביותר שאפשר להשיג בטווח המחירים בצריכת דלק נמוכה ואמינה יחסית. מה לא מעניין: נוחות נסיעה, אבזור ביצועים. על מה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים קצת בסקודה הדגם הוא סקודה אוקטביה מנוע 1600 102 כוח סוס שנת 2009 דגם אלאגנס 117K קמ אשמח לקבל יתרונות וחסרונות על הרכב הזה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי (בן 28, רווק), אבל אני מתלבט איזה דגם רכב לקנות ודרך מי (בעלות פרטית או ליסינג פרטי וכו'). מחפש רכב עם: - גיר אוטומטי - משפחתית או סופר מיני - עד 70,000 שקל (לא חובה לכוון לכל ה 70, אם נניח יש רכב מתאים ב 50 אלף, אז מעולה) - לשימוש לא מוגזם ברכב (12-15 אלף ק"מ בשנה) המאפיינים החשובים לי: - אמינות - היגוי ואחיזת כביש - בטיחות - במידה ומדובר בבעלות פרטית אז שהרכב יהיה סחיר. הדילמות: 1) האם לקנות רכב חדש? או האם לקנות רכב יד 2 אחרי ירידת ערך (שנת 2013 בערך)? 2) איזה רכב לקנות? ממה שקראתי וראיתי - אני מתחבר ליפניות (למשל, קורולה) והקוריאניות (קיה סיד ויונדאי i30), אבל לא בטוח כמה הם מתאימות …
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאבא שלי יש מסגרייה. במסגרת עבודתו הוא שם כלים ברכב ומעמיס סורגים וכו' על הגג. לא מדובר במשקלים מאוד כבדים. יש לו גם עגלה והוא משתמש בה לפעמים (לא הרבה). ב-8 שנים האחרונות שירתה אותו הרנו קנגו ידנית שנת 2008. הוא קנה אותה חדש ודי נהנה ממנה. אך בזמן האחרון הרכב עושה הרבה בעיות, החלפנו קלא'ץ ועכשיו רוצים להחליף מערכת קירור. האוטו עשה עד עכשיו 150,000 ואנחנו די מאוכזבים ממנו. ציפינו שיחזיק יותר. כעת לאחר שהבאנו שכנראה צריך להחליף רכב אנו מעוניינים בעצות. איזה דגמים כדאים להתעניין, האם כדאי חדש או אפשר להסתפק במשומש. הקרטריונים שלנו הם כאלה : 1) אמינות 2) כוח 3) מחיר. עד עכשיו אבי הסתכל על אוטלאנדר 2X4 ידני ורנו קנגו ( שלאור החוויה שלנו איתה אנו פוחדים) תודה מראש …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, איך אני יכול לעשות נסיעת מבחן באופן פרטי? ניסיתי השכרת רכב אבל אין התחייבות לדגם. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי דגמים שקיימים בארץ. מנוע 1.5 / 1.6 / 2.0 מה מהם הוא מגיע בגירסת הדיזל ומה בנזין? ומה הדגם שנחשב ל"הכי מוצלח" ( צריכת דלק, אמינות וביצועים) וכמו-כן אולי אפשר פירוט לגבי הרמות איבזור הקיימות בארץ. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
מכירת קיה ריו 1 2
מאת sfargol-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני מתכוון למכור בחודשים הקרובים את הקיה ריו שלי רציתי לשאול תוך כמה ימים הצלחתם למכור את הרכב שלכם ? האם קשה למכור רכבי קיה לעומת היפניות (מאזדה / הונדה / טויוטה וכו') ? האם גם את שלכם קניתם דרך חברת ליסינג (0 ק''מ) כמוני ? האם זה ישפיע עליי מאוד במעמד המכירה גם אם הרכב שלי שמור (25,000 ק''מ) וטופל במוסך מורשה? חשבתי לפרסם את הרכב מתי שאני אמכור : באתר YAD 2 רכב בפשפשוק רכב בפייסבוק פה בפורום
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
שלום מבקש המלצות לרכב עבור אישתי שיחליף פיגו 206-1600 אוטומט משנת 2007 עדיין יד ראשונה עם בקושי 53000 קמ. הרכב חזק ומשרת את אישתי נאמנה עד היום אבל הגיע הזמן לשדרוג. אנו גרים בחיפה וחשוב שהרכב יתמודד בכבוד עם הקושי בעליות בעיר. לבנק המטרות העליתי סקודה פאביה,יונדאי 20,הונדה גאז (יקרה אבל אפשרי) טויוטה יאריס ואאוריס (נדירות מאד בשוק) ובטח פיספסתי עוד אבל וודאי הבנתם את הכיוון. אין בעיה למתוח במקצת את התקציב -תלוי בכדאיות אבל המגמה היא שנתונים 2011-2012 המלצות יתקבלו בהערכה ובתודה. ליאור
הודעה אחרונה מאת ארזה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, נסעתי היום לראות רכב לצורך התרשמות וחזרתי עם תהיות ושאלות. מדובר על דייהטסו סיריון שנתון 2008 עם ק"מ מאוד נמוך של 68K, מבחינה חיצונית הרכב עם שריטות שטחיות כמעט בכל המרכב של הרכב + שתי מעיכות קטנות מאוד בפגוש הקדמי, לא משהו שנראה רציני יתר על המידה. בנוסף לזה, הפגוש הקדמי באחד הצדדים היה קצת בחוץ, ניסיתי להחזיר אותו אבל הוא לא נתפס בפנים. אולי הקליפסים? הדבר שהפריע לי הכי הרבה היא העובדה שהרכב פשוט נראה מוזנח ולא מתוחזק, בעל הרכב אמר לי שהטיפולים נעשו במוסך פרטי פעם בשנה (עקב חוסר נהיגה ברכב). אני מתלבט אם לקחת את הרכב לבדיקה אך ורק בגלל הק"מ הנמוך או שעדיף להמשיך הלאה. אשמח לקבל מכם חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת Acejin, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 998 צפיות
שלום לכולם, לקחתי רכב לבדיקה, על פניו הרבה X-ים, לי אישית הסעיפים עצמם לא נשמעים נוראיים, בגלל זה אשמח לחוות דעתכם. הרכב טופל כל חייו במורשה ואת הסטוריית הטיפולים הוצאתי מהמוסך עצמו. רמת הגימור GLS (אני יודע שתמיד שואלים יודע שצריך להחליף: רביעיית צמיגים, בולמי זעזועים אחוריים (לפי טופס הבדיקה), צריך לעשות כיוון פרונט כמובן שעל מכות הפח הקטנות גם אתחשבן עם המוכר. מה שכן, יש לי התלבטות לגבי טיימינג, הרכב עבר החלפת רצועות לפני 3 שנים ובערך 30K ק"מ, עפ"י המוסך צריך לעשות את הטיפול כל 6 שנים או 90K, בבדיקה נאמר ע"י הבוחן שהרצועות מבחוץ נראות קצת יבשות האם יש עניין להתייחס לזה במחיר הקניה או שלא? אז, שווה קניה + באיזה מחיר בערך, או לדלג?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני נוסע בשנים האחרונות במכוניות עם מנוע דיזל וידניות (כיום רנו פלואנס, קודם סקודה אוקטביה) לאחרונה, כנראה עם הגיל (רמז : אני נוהג כבר קרוב ל-40 שנה, ותמיד בידניות), אני חוזר מנסיעות של שעה שעתיים הרוס מעייפות. אני נוהג בין 30 ל-40 אלף ק"מ בשנה והחלטתי "לעלות כיתה" וללכת על משהו יותר מפנק, מה שנקרא בארץ "מכונית מנהלים". אחרי שבחנתי את האלטרנטיבות, נראה לי שאני הולך על ה-B4, ביררתי את הנתונים : המכונית נבחנה בארה"ב על ידי חברות הביטוח וזכתה לציונים גבוהים ביותר בתחום האמינות והבטיחות (מבוססים על מבחני ריסוק וסקרי אמינות !) ולסופרלטיבים מרשימים של עיתונאי רכב. אחרי זה עשיתי נסיעת מבחן, ובכן האוטו נוח, בידוד הרעשים יכול להיות יותר טוב למכונית בקטיג…
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
הלוואה מהבנק לקנית רכב 1 2 3 4
מאת _DownLoaD_-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 54 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
אהלן, אני מודע מראש שהנושא אמור להיות ב אוף טופיק אך אין לי גישה לשם , לכן אשמח אם תבינו את הבנתי ביצירת האשכול בפורום הנ''ל. אני מעוניין לרכוש לאון 1.8T FR מהסוכנות או רכב שעד שנה על הכביש. הנושא שהכי מטריד אותי הוא ההלוואה וההחזר החודשי, האם הריבית משתנה בין אם קניתי רכב חדש מהסוכנות או בין עם זה רכב יד2? האם זה משנה לבנק ואכן קיימות הלוואות עם ריבית שונה בגלל שהרכב יד2 אך המחיר נמוך בכ 20-30 אלף ש''ח מחדש לגמרי?
הודעה אחרונה מאת _DownLoaD_, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
לא אחת במודעות או בע"פ נאמר ע"י המוכר בין אם פרטי או סוכנות- מתחייב בבדיקה / התחייבות מלאה / מתחייב על מנוע ושילדה וכו'. תכלס - מה זה אומר ואיך באמת אפשר לאכוף את זה?
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מחפש רכב משפחתי (אוטומט) רגיל (לא סטיישן בגלל המחיר) שישמש אותי ב8 שנים הבאות, עיקר השימוש הוא לנסיעות בין עירוניות קצרות כחצי שעה כל כיוון. מחפש רכב אמין עם צריכת דלק נורמלית (1\10 1\12), ושיחסית לא עשו הרבה קילומטרז' (גג170000) מתלבט בעיקר בין 3 סוגים כולם מ2006 ומעלה יונדאי אקסנט (מחירון נמוך). מאזדה 3. וטויוטה קורולה. תקציב בין 20,000 ל 30,000 חנוק. אשמח לעצות והארות גם לסוגי רכב אחרים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, עד כה אחי נהנה משירותי הליסינג בחברה בה הוא עובד(פורד פוקוס, יונדאי i25 פעמיים). אחי החליט להחליף מקום עבודה, ובמקום החדש לא ניתן לקבל רכב ליסינג. כעת, אחי מחפש רכב שיעשה את העבודה. נסיעה מנס ציונה לתל אביב ובאיזור המרכז בסופי שבוע) הדרישות מהרכב: גודל-לא פחות מיונדאי i25(נשוי עם ילד) אמין-מאוד חשוב סעיף האמינות. עדיף שיהיה חסכוני בדלק. רכב אוטומטי בלבד. עד 95~ אלף שקל-ניתן להגדלה במידה ויש רכב ששווה את זה. הרכב חייב להיות חדש מהסוכנות או 0 קמ מליסינג. הרכב יהיה לפחות 5 שנים אצלו, כך שפחות מעניין ירידת ערך. הרכבים שעלו עד כה-סיאט איביזה חדשה(נכון היא קטנה משמעותית, אבל נפסלה בסופו של דבר על גיר dsg). כרגע עומדים על הפרק 2 רכבים עיקריים …
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
סובארו brz
מאת lieden- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לפני רכישה של אחת , ובחיים לא היה לי קשה כל כך למצוא רכב , אני ממש במסע רדיפה למצוא אחת אוטומטית . כבר פעמיים סיכמתי עם בן אדם על יום ושעה ופעמיים הם נמכרו עוד לפני הזמן . הבנתי שהשוק של הרכב מעולה , הן גם הולכות מעל המחירון , השאלה שלי היא כזאת , יש אחת שעברה מנוע , שמטופלת לפי הספר , עם התחייבות מלאה בבדיקה , מצד אחד זה טוב שיש מנוע חדש ועוד הוחלף במסגרת אחריות במוסך מורשה . מצד שני הרכב אמין , אז למה הגיעו למצב של החלפת מנוע? והאם לא יהיה לי קשה בעתיד למכור רכב שהוחלף לו מנוע גם אם זה במורשה ובמסגרת אחריות? מה אתם חושבים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Solution, -
- 2 תגובות
- 692 צפיות
מצאתי סיאט איביזה 2014 3 דלתות FR קילומטראז' 35000 1200 טורבו ידני. יד ראשונה הבוחן אמר שהגלגלים הקדמיים שחוקים וצריך להחליפם באחוריים.. רפידות לתקן בבלמים האחוריים.. לרכב יש מכות קלות פה ושם מנהגים תל אביביים והגיר טיפה שחוק למרות שמהרגשה שלי בנהיגה היה נראה לי בסדר גמור. בקיצוררר מה דעתכם? ומישהו יודע מה זה 'נזק בפאנלים'? עשינו בדיקה לרכב ולהלן התוצאות:
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן. אמי מעוניינת לקנות רכב שישמש לנסיעה עירונית בחצי מהזמן ובין עירונית בחציו השני. חשוב לה שיהיה בעל גובה מסויים היות והיא תיסע בשבילי כורכר מדי פעם (אבל ללא נסיעת שטח אמיתית). התקציב הוא 40,000 עם עדיפות כמובן לפחות במידת האפשר.. חשוב שיהיה זול לתחזוקה - כולל התחשבות בשמירה על הערך (אלא אם כן אפשר לקנות משהו במחיר נמוך משמעותית שיפצה על כך). מה האפשרויות העומדות בפניה? תודה. תקציב: 40,000 שימוש: עירוני ובינעירוני, נסיעת שבילים. מה חשוב? נוחות, עלות תחזוקה (אמינות), שמירה על ערך.
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו דו"ח מהיום. הבעלים אמר לי שהוא החליף את הפגוש אחרי התאונה אבל הבדיקה (למיטב הבנתי) מציינות פגיעה גם בשלדה שהוא לא הזכיר. הבוחן אמר ירידת ערך של 5 אחוז. בנוסף יש דיווח על 4 תקלות מהמערכת ההיברידית אבל לא יכלו להגיד לי איזה. מה דעתכם? Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Dan_Ashkenazi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 982 צפיות
אהלן חברים, אני שואל פה בשביל חבר שצריך יעוץ והכוונה לרכב חיסכוני בגדול מדובר בנסיעות של 80-100ק"מ ביום, התקציב עומד על איזור ה80K הוא רוצה לעשות טרייד על הרכב שיש לו כרגע(נותנים לו בערך 15K על הרכב הישן) הוא עבר לאזור הגולן ונעלץ להתמודד כל יום עם נסיעות בעליות לא קטנות גם בגולן וגם באזור העבודה. כרגע הדיבור היה עומד על מגאן/פלואנס טורבו דיזל מיד שניה/מגרש, אך מחיפוש של כמה חודשים לא העלה לו רכב שקרץ מספיק ממגרשים של קארסו. גם נכנס לו ג'וק על I20 החדשה(מהיבואן בניילונים) 1.2 ידנית בנזין שלטענת הנציג מכירות(שטויות במיץ) עושה 1:17-18 במשולב(נשמע לי לא אמין בעליל) כמו כן כמה מגרשים הדליקו אותו על ואגיות עם מנוע 1.2TSI בטענה שהמנועים מאוד חיסכוניים(למה אנשים…
הודעה אחרונה מאת Dacia Israel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני שישמש אותי לנסיעה לעבודה מדי יום. נוסע כ 100 ק"מ ביום, 26000 שנתי. הדרך ברובה בינעירונית, ויש בה הרבה עליות ופותולים, איכות הכביש לא מזהירה. לגבי תקציב, אגדי זאת קצת שונה ממה שמוגדר בד"כ. כנראה שאחזיק ברכב כ 5 שנים, בתקופה זו אני מוכן לספוג ירידת ערך של 30K, ללא משמעות למחיר הקניה. עוד כמה נקודות: - רכב חיסכוני - לפחות 1:17 - אמינות - הכביש עמוס משאיות, לכן צריך יכולת טובה לעקוף בעליות במהירות - לא משנה גיר ידני/אוטומט - לא משנה בנזין/דיזל - לא משנה חדש/יד שניה, עם כי קשה לי לחשוב על רכב חדש שיירד רק 30K ב 5 שנים. - בד"כ נוסע לבד - סחירות הרכבים שחשבתי עליהם: סוזוקי סוויפט מ2012 ידנית - לא הכי חסכונית…
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
-
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני לפני קניית רכב יד שניה. ביום שישי הקרוב אני מתכוון לבדוק 2 רכבים. האחד הוא פורד מונדאו 2008 עם 146K ק''מ, יד 2, מטופל במוסך מורשה כל שנותיו. השני הוא הונדה סיוויק ידנית 2006 בעלת 210K ק''מ יד ראשונה, פרטית מושקע ומטופל במוסך מורשה כל שנותיו. האם יש ממה ''לפחד'' מרכב שעבר הרבה ק''מ? או היות ואמינותה של ההונדה מספיק טובה, אז אין זה נתון מכריע במהלך הקנייה? בנוסף, אני מודע לכך שהקטגויות שונות מנשוא בין ההונדה לפורד, אבל האם באופן כללי הפורד מומלץ לנסיעות ארוכות (בעיקר בכביש 6), האם הרכב אמין מספיק ולא יודע תקלות חמורות והאם סיפוריי הדלק הם באמת משמעותיים. בין 15%-25% נסיעה עירונית. תודה רבה וסוף שבוע מוצלח.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 864 צפיות
שלום רב! אני חושב לקנות אופל טיגרה אבל שמעתי שהיא לא הכי אמינה מבחינה מכאנית. מה יש לכם להגיד בנושא? מישהו עם רכב הנל ויכול להרחיב על בעיות נפוצות?
הודעה אחרונה מאת blackkk, -
-
פיגו 208 GTI
מאת sproker-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום כולם,רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי הרכב פיגו 208 GTI שנת 2013 (יד 2)מה הכוונות שלי מהרכב? שאני אוכל להשתמש בו ביום יום (80 KM) ביום עם צריכה נורמלית( משמע טורבו) לפחות אחד ל14( נוסע רגוע ביום יום)רכב שאני אוכל להנות מהנהיגה , אמין, ונוחהפחד שלי זה שכולם אומרים אל תתקרב "לצרפתית" רציתי לדעת גם כן אם השתפר כל העניין התקלות בשנים האלה , וסה"כ מה אתם חושבים על הרכב? הוא עונה על הצריכות שלי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Menashe123, -
-
אקסנט 2006?
מאת srohana- 0 תגובות
- 457 צפיות
ראיתי מודעה ביד 2 אקסנט 2006 עשתה פחות 120 ב16000? מה דעתכם על הרכב והאם שווה?
הודעה אחרונה מאת srohana, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 466 צפיות
שלום רב, יש לי אפשרות לקנות מקרוב משפחה הונדה ג'אז 2005 אוטומטית. הרכב עשה 180,000 קילומטר. יש ספר טיפולים וטופל במוסך מורשה והרכב נראה במצב טוב ללא תאונות, הרכב ישמש לנסיעות עירוניות קצרות יחסית. איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק ועלוית אחזקה? האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה כוללת או להתמקד רק מבחינת מנוע וגיר? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, יש לי יונדאי גטס 2006 ואני מחפש להחליף אותה בקיה פיקנטו (או רכב מיני טוב אחר) קיבלתי הצעה מאלבר: להוסיף 65,500 על הגטס שלי ולקבל פיקנטו אפס קילומטר 2016 אוטומטית LX 1.25 (יד אפס פרטית, אני יד שנייה). פחות אכפת לי שזה אפס ק"מ מליסינג ולא חדש כי אני מתכנן להחזיק באוטו הרבה שנים. מחירון לוי יצחק של האוטו לפני שקלול: 9,800 (לפי זה הליסינג הולכים) מחירון יד 2 אחרי שקלול: 13,400 מה אתם אומרים על ההצעה? שווה? לא שווה? הם נותנים 3500 על הגטס ולדעתי אפשר לקנות את הפיקנטו מהם ב-68,500, לא סגור על זה (השוו להצעה של Carcost)/ השאלה היא האם שווה להתחיל עכשיו להתעסק ולחפש קונה לגטס בהתחשב בעובדה שהיא עברה כבר 160,000 ק"מ והיא מהדגם הלא חסכוני (עם המנוע 1341). היא היית…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 397 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- Pavlik
- IsraCar
- Maor807
- דובצע
- גולדן191
- אורי מ.
- NAPOLEON
- GTI33
- פאר האורה
- PASHUT
- hans