Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

skoda octavia 1.6 mpi elegance 2009

amitbiton112
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים קצת בסקודה הדגם הוא

סקודה אוקטביה מנוע 1600 102 כוח סוס שנת 2009 דגם אלאגנס 117K קמ

אשמח לקבל יתרונות וחסרונות על הרכב הזה

פורסם

מה הצרכים שלך מהרכב?

אם אתה מחפש משפחתית זריזה ומהנה לנהיגה לא תמצא את זה באוקטביה 1.6.

אם אתה אוהב תא מטען גדול ומחפש משפחתית מרווחת ומוכן לוותר על ביצועים תקבל את זה באוקטביה הזאת.

פורסם

רק שים לב שאין שם בקרת יציבות, שיש בגולף עליה היא מבוססת (בקרת משיכה יש, כמו גם 4 כריות אוויר).

אם ידך משגת על ה-2.0 FSI הייתי מעדיף אותו, חזק בהרבה ולא בזבזן היסטרי.

פורסם

השיווק של ה-2 ליטר הופסק למיטב ידיעתי ב-2008.

ב-2009 הגיעה האוקטביה המחודשת עם 1.6 ליטר, 2 ליטר דיזל ו-1.8 TSI. לאט לאט ה-1.6 פרש והוחלף ב-1.2 ו-1.4 TSI.

פורסם

אני מחפש אוטו מרווח חסכוני בעיקר שנותן תמורה לקטגוריה בה הוא נמצא.

עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים:

המחירון של הדגם הזה הוא 42,900 בכמה הם נמכרות היום?

יש להם שוק?

אמינות

בעיות נפוצות

והאם המנוע הזה גורם לאוטו להיות כבד ואיטי על הכביש?

פורסם

האוקטביה זוכה לביקוש טוב בשוק המשומשות.

שים לב שהיא גם חביבה על גנבים ומחירי הביטוח גבוהים ונדרש מיגון - כדאי לבדוק לפני הרכישה.

ה-1.6 נחשב דיי אמין ללא מגדש טורבו וללא גיר רובוטי מתוחכם. מצד שני בכל זאת מדובר ברכב בן 9 וכדאי לבדוק שהכל תקין עד כמה שתוכל ולבדוק היסטורית טיפולים ותקלות עוד לפני שתוציא כסף על בדיקה במכון.

הרכב לא מהיר במיוחד אבל הגיר סוחט מהמנוע את המקסימום וזה סביר, המינוס הוא לא מעט רעש מנוע בתא הנוסעים בזמן מאמץ. נסה לבצע נסיעת מבחן ממצה שתכלול גם האצה שמדמה עקיפה ואם אפשר גם עליה. זכור שכשהרכב יהיה עמוס משפחה וציוד הוא יהיה כבד ואיטי יותר.

• תוכן חדש...