ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 528 צפיות
היי, רכשתי רכב רנו גרנד סניק מחברת ליסינג, לאחר שלקחתי אותו שמתי לב שאין לי ג׳ק ואת כל האביזרים להחלפת גלגל. באתי אליהם והם הביאו לי ג׳ק סטנדרטי . האם זה זה ירים את הרכב שלי בבטחה? Sent from my iPad using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדל בין גיר אוטומט לגיר dsg? האם יש בעיות בעיות ברכבים הנל? והאם הרכב מומלץ בכללי תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת בנצי23, -
- 1 תגובות
- 482 צפיות
שלום חברים, אני רוצה לבדוק פיאט פונטו גרנדה שנת 2011 בירושלים. השאלה שלי היא לאיפה מומלץ ללכת על מנת לקבל בדיקה טובה על הרכב. תודה רבה חברים!
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
ממליץ לטובת מי שמתעתד לקבל (בשעה טובה) רכב חדש מהיבואן, אני מצרף טופס שיצרתי ובו " צ'ק ליסט" מה רצוי לבדוק ולוודא בעת קבלת הרכב. ישנם מצבים שעקב ההתרגשות עלולים לא לשים לב לבעיות - קטנות ואפילו גדולות - וקצת קשה לרוץ מאוחר יותר עם טענות . אני אישית במסירת האיביזה SC 1.6 שבוע שעבר עבדתי מסודר שורה שורה לפי הטופס וזה עבד היטב. כמובן , המלצה בלבד וכל אחד יכול להוסיף / לשנות לפי טעמו. בדיקות רכב חדש טופס.doc
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
סיטרואן C6 1 2
מאת Avinusha-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
בוקר טוב, בימים אלו אני מחפש לרכוש רכב שני למשפחה (זוג עם שתי בנות קטנות ומתוקות) הרכב חייב להיות גדול עבור הכסאות של הבנות, עגלה ושאר ירקות. חייב להיות אוטומט עבור האישה. וחייב להיות בעל אופי/ערך מוסף - בשבילי. הנסוע ברכב הינה 10000 קילומטר בשנה. הדבר הראשון שרציתי לרכוש היא בימר מתחילת שנות ה 2000 ולשתעשע בה בנסיעה על הצד. אך מכיוון שאשתי לא מוכנה לידני וכדי למצוא 330 נורמלית צריך לגור באתר יד-2 - החלטתי לוותר על הרעיון. מי שמכיר אותי יודע שאני משוגע ואוהב דברים לא שגרתיים, כמו כן יש לי פורד אסקורט שנת 1971 מדהימה שגורמת לי לרצות עוד ועוד רכבים מעניינים.. עלתה בי המחשבה לרכוש סיטרואן C6 - רכב ייחודי ובעל אופי בצורה מדהימה, רק שאני קצת חושש לגבי אמינו…
הודעה אחרונה מאת fastcars, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 7 אלף צפיות
התלבטות קשה בין שני הרכבים לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו , אשמח לשמוע עוד דעות . הטויוטה סחירה בהרבה , עם טיפולים זולים וביטוח סביר - אך לא חזקה דבר שאני רגיל אליו וחייב אותו. הפונטיאק מהירה בטירוף עם הנע(א)ה אחורית עם אפשרויות לשיפורים - אך לא סחירה וביטוח בשמיים בעיקר בגלל הגיל . מה דעתכם ? על מה הייתם הולכים ? אני רוצה רכב שיראה טוב ולא ימאס לי ממנו מהר . גילוי נאות - היה לי פונטיאק בעבר ונהנתי מכל רגע , לאחר מכן היה לי פולו gti ולוסטר טורבו לאון fr ופשוט אף אחד מהם לא נגע בי ושעמם אותי למרות שכולם שופרו ויזואלית , התנהגות , ובמנוע . אשמח לשמוע מה דעתכם על הgt 86 ממי שנהג , תודה מראש . התקציב הוא עד 150k אין בעיה לרכב לא חדש בשנ…
הודעה אחרונה מאת lieden, -
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
שלום חברים. מחפש לקנות משפחטומטית בתקציב זול של בערך 12,000. ממה שמצאתי בטווח הזה האפשרויות נעות בין רנו מגאן 2008-9 לבין יונדאי לאנטרה\אקסנט 2004-5. מה עדיף? יש גם אימפרזות. איך הן? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, מה דעתכם בהשוואה הנ"ל? מי מנצחת ולמה? תקציב עד 60K, שנתון מ 2011 לזוג + 1/2 ילדים, רצוי חסכונית, אמינה, ישיבה יחסית גבוהה, ו"זריזה" = תאוצה טובה מהמקום\בעקיפות. אני קצת נוטה כרגע לכיוון ההונדה ג'אז אגב אני רגיל לנסוע על סוזוקי SX4 האצ'בק שמה שאהבתי בה זה שיושבים גבוהה, והיא מגיבה מצויין להאצות (מהמקום וגם בעקיפות) איך הג'אז לעומת ה SX4 בפרמטרים הנ"ל ? תודה
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב 7 מקומות, תקציב עד 70k, יכול להימתח בנסיבות קיצוניות. יש לי 4 ילדים, כאשר זה מתחלק ל 3 בוסטרים וסל קל אחד, שיהפוך אחר כך למושב בטיחות. סדרי העדיפות הם: 1. אמינות. חובה, אני לאחר טראומה בנושא הזה. חייב ראש שקט. . 2. שימושיות, כלומר מקום נורמלי לכל המשפחה באוטו, מיזוג טוב וכו'. 3. בטיחות 4. אחזקה לא כולל דלק. 5. דלק. דרישות 3 עד 5 קרובות ברמת העיקרון והסדר ביניהן לא כזה משנה. אבל אמינות ביי-פר הכי חשובה. חשבתי על: -מיצובישי גרנדיס . -קיה קרניבל. -מזדה 5. -טיוטה ורסו. כאשר ה 5 בעדיפות הכי נמוכה עקב צפיפות. גם הורסו לא מככבת כאן להבנתי. מה דעתכם? יש אפשרות שלא חשבתי עליה? תודה, ליאו…
הודעה אחרונה מאת Ki-PoD, -
-
HOT HATCHBACK
מאת sproker- 1 תגובות
- 630 צפיות
היי כולם רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם על הרכבים הבאים: 1.208 GTI שנתון 13-14 זה האפשרות 2. OPEL OPC CORSA 12-13 3.FORD FIEST ST - חדשה (משמע שאני אצטרך לחסוך יותר ולחכות כי אין כאלה למכירה בלי לייבא) מה אתם חושבים על הרכבים? אני נורא בעניין של הפיגו אבל אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים אחרים תודה!
הודעה אחרונה מאת Dark Muse, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן! אז התחלתי במסע החיפוש שלי אחר הרכב המושלם, לצערי עם פחות רקע או הבנה בתחום אשמח לקבל מכם המלצות ו\או נקודות נוספות שעליי עוד לברר לפני קניית רכב. כמה פרטים שיעזרו לכם לעזור לי: התקציב: עד 50K, מעדיף שלא לחרוג כי בוודאי יצוצו עוד הוצאות פחות צפויות השימוש: נסיעה יומיומית לעבודה 60KM (הלוך וחזור), בעיקר בינעירוני (כביש 22) לצערי קצת פקקים בחזור. הרכב: אוטומט. סופר-מיני - לא נעול על זה, אבל אני בנאדם גדול ואין מצב שאקח מכונית עם פחות מ 5 דלתות. והקטגוריה הבעייתית- הנהג: כבד על הגז, שונא מכוניות שלא סוחבות (נהגתי בחיי רק על רנו מגאן ישנה אך נוחה, i30 שלא סוחבת עליות, ו i30cw שההתנהגות שלה על הכביש יותר מתאימה לאמא שמקפיצה את הילדים לבית הספר) העדפו…
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום רב, ביום שישי הקרוב אצטרך להגיע לאשדוד - אשקלון לבדוק רכב ספציפי, בעל הרכב לא מעוניין לבוא לת"א, אשמח לקבל מכם המלצה למכון בדיקה לרכבים עדיף כמה שיותר מחמיר/מומחה באזור זה. הרכב: Audi A6 2.8 מודל 98 יד1. הבעיה: 292000 ק"מ. כן כן, החלטתי כן לקחת אותו לבדיקה. אשמח אם יבדקו המנוע והגיר באופן מקצועי יותר בדגש על חלקים אלו בשל הקילומטרז' הגבוה. אודה לכם על העזרה? דימה
הודעה אחרונה מאת Ace007, -
יגואר XF דיזל
מאת wonderd-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש אותה בנרות כבר כמה שבועות ולא מוצא.. מדובר על דיזל 3.0 ליטר. הדגם הגיע לארץ משנת 2012 ומשום מה (אני מניח שלא נמכרו הרבה) לא מליח למצוא אחת למכירה.. חיפשתי אצל היבואן וביד 2, מתזכר את היבואן מדי פעם ועדיין - נאדה. מה דעתכם - אולי יש למישהו רעיון איפה אני מוצא כזאת?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
אהלן, אני כבר בערך חודשיים מחפש לקנות גרמניה ידנית יד שנייה שנתונים 2013 ומעלה. לאחרונה נתקלתי ברשת אוטו דיל שמציגה עצמה כנציגה הבלעדית של צ'מפיונס.. מישהו מכיר את אוטו דיל בני ברק? יכול להעיד על תקריות ו/או חוויה מוצלחת איתם? תודה, עפר Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפשים רכב סופר מיני, שישמש בעיקר לנסיעה לעבודה (מרחק של כ 20קמ לכל כיוון), ומידי פעם נסיעות בינעירוניות. חשוב צריכת דלק נמוכה, האפשרויות קיה ריו 5 דלותות יונדאי I 20 סיאט אביזה פיגו 208 הכונה לקנות חדשה מהיבואן או ק"מ 0 אשמח להמלצות/ הצעות אחרות העומדות בתקציב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעת מחיר לסקודה אוקטביה חדשה 1.2 רמת גימור סטייל. נתנו בהתחלה 135K על הכביש (מצורפת הצעה) ואחר כמה דקות במילים נתנו לי 133K. בכלליות מעניין אותי האם זאת הצעה נורמלית לשוק או שניתן לנסות להוריד עוד? עוד שאלה מה זה MFF SIMPLE ב1900 שח ואחריו רשום ״חישן שטוח גראפי התקנה מקמ״, האם זה מוביליי? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 758 צפיות
שלום רב, מצאתי סיריון מודל 2008 עם נתונים מרשימים מאוד. ק"מ מאוד נמוך (50K), מחיר מעולה, טיפולים מסודרים במוסך מורשה, יד 2, שמורה פנימית וחיצונית חוץ מכמה שפשופים ושריטות לא בעלי משמעות רצינית. על פניו נשמע כמו מציאה, אבל קיימת בעיה קטנה, הרכב לטענת המוכר עבר תאונה קלה שדרשה החלפה של הפגוש הקדמי ללא ירידת ערך (לטענת חברת הביטוח). אני מחר נוסע לראות את הרכב, האם אני צריך לחשוש מהעניין של התאונה והחלפת הפגוש? המוכר טען שהיה במוסך מס' פעמים ולא נאמר לו שיש נזק כזה או אחר לשלדה. חוץ מזה, האם נהוג לעשות זכרון דברים ברגע שמשאירים מקדמה? תודה!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב כבר הרבה זמן, ולא מצליח להגיע להחלטה/רכישה מכל מיני סיבות. כרגע הצתמצמתי ל2 רכבים שונים בתכלית : פורד פוקוס, 2009, יד 2 מליסינג, עם 122,000 ק"מ , במחיר (אם אני מוסיף טיפולים , וצמיגים שאני אחליף) 31 אלף שקל ורנו קליאו דור 3 , 2010, יד 2, עם 66,000 ק"מ ב 33 אלף שקל. (נמצא לפני שלב הבדיקה ) המכנה המשותף העיקרי בין הרכבים האלה הוא המחיר. אשמח לחוות דעת השוואתית בנוגע לנושאים בסדר חשיבות הזה: אמינות הרכב / עלות אחזקה נוחות הנסיעה/ ישיבה צריכת דלק חוות דעת אישית. מודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ravidr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 773 צפיות
אהלן, דבר שחשוב לציין: הרכב הוא בשבילי ובשביל אמא שלי, חסרי ידע ברכבים וחסרי ניסיון על הכביש. אני מחפש רכב לנהג חדש וצעיר ללא ניסיון, ככה שההעדפה לרכב עם עלויות אחזקה כמה שיותר נמוכות וחלפים זולים. הרכב מיועד למשפחה קטנה בת 3 נפשות, ככה שאדם מבוגר יוכל לשבת מאחורה בנוחות, לכן אני מעדיף סופר מיני ולא מיני, או שאולי עדיף בכלל משפחתית? בכל אופן הרכב מתוכנן לנסוע 12-15KKM בשנה, פעם-פעמיים בשבוע בדרכים בין עירוניות (אשדוד-אשקלון וחזרה) והשאר בעיר. חשוב שהאוטו יהיה אמין, זול לתחזוקה, חסכוני בדלק (לפחות 1 ל10 בעיר, ריאלי?), בטיחותי, שיסחב ולא יגמגם עם מזגן דולק, שיהיה נוח (לא כזה קריטי בנסיעות קצרות). הרכב חייב להיות אוטומט! אבזור שחשוב שיהיה: (לפחות 2) …
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מחפש סופר מיני ידנית שתשמש אותי לכ4-5שנים. שנתונים 2011-2012 נשמע לי הגיוני כמובן שהעדיפות לשנתון הגבוהה ביותר שאפשר להשיג פרמטרים לפי סדר חשיבות: אמינות טיפולים זולים אבזור טוב סחירות גבוהה בתום התקופה חסכון בדלק חשבתי על איביזה, פאביה, גא'ז, סוויפט עוד הצעות? איזו מהם הכי תתאים לפי המגבלות האלו? אם יש מחלות ידועות לרכבים אלו אשמח אם תציינו. יכול למתוח את התקציב אבל ממש ממש במעט. נ.ב נמנע מפיג'ו וסיטרואן היום יש לי גרנדה 1.4 ידנית ומחפש להתחדש.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 956 צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב ב40-50K שקל. הכי חשוב לי שיהיה מרווח לנהג גבוה ונוח ושקט בנסיעות בין עירוניות, אז כל סופר מיני לא באה בחשבון. אני מעדיף מרכב האצ'בק, רכב אירופאי, ומשהו שיהיה יחסית אמין לכמה שנים הקרובות. גולף דור שישי היא האופציה הכי טובה שמצאתי, יש אלטרנטיבות? יש מחלות מוכרות בדור הזה של הגולפים שכדאי לי להיזהר מהן?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעונין לקנות פיאט 500 משנתין 2010-2012 .ישנם 3 נפחי מנוע 0.9 1.2 1.4 . מה מומלץ ? עלויות אחזקה ? נקודות שכדאי לשים עליהם דגש ? אני מבקש מבעלי פיאט 500 בעבר וכעת תשובות לשאלותי. בתודה לואיס.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 710 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים, אנחנו זוג פלוס אחד. מקווים להרחיב את המשפחה בשנים הקרובות. יש לנו 2 רכבים- יונדאי גטס שנת 2007, עשה כ 130 אלף קמ ודהייטסו סיריון שנת 2008 שעשתה כ 180 אלף קמ. שני הרכבים במצב טוב. איזה רכב כדאי למכור? אנחנו רוצים למכור את אחד הרכבים ולקנות רכב מרווח יותר, רכב אמין ובטיחותי. התקציב הוא בין 60 ל 70 אלף שח. רצוי משנת 2012 צפונה. אודה להמלצות. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
דרישות: 1. תקציב עד 32K 2. רכב יחיד לזוג + 2 3. נסיעה לעבודה 100 ק"מ 4. חסכוני ואמין (היה לנו 5 שנים רכב ידני ולכן מעדיפים בגלל חסכון בדלק וחסכון בתיקונים במוסך) הייתי בסוכנות של שלמה סיקסט וקיבלתי את ההצעות האלה: * אופל קורסה essentia - ידנית - יד1 - 2012 - 108,000קמ (מחיר של 33K), (יש גם דגם אוטומט המחיר זהה) * פג'ו 308 דגם קומפורט - אוטומט - יד1 - 2011 - 109,000קמ (מחיר 32K) למשוואה אני יכול להכניס גם יונדאי I10 - ידנית - 2011/2 באותו המחיר מתוך האפשרויות האלה איזה עדיפה? יש רכב אחר שעדיף לי להכניס בתור אופציה? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי חברים, כמו לפני כל רכישה אני לא עושה צעד בלי התייעצות והתשובות המקצועיות של הפורום. הפעם, רכב לאמא של אשתי שרק הוציאה רישיון. מטרת העל: להגיע מנקודה A ל B בצורה החסכונית ביותר גם בדלק וגם בהוצאות שוטפות (טיפולים/ תקלות). רוב הנסיעות יהיו בערך 50-50 ערוני ובינערוני (ב"ש -עומר-להבים). התקציב עומד על 40 אש"ח אם אפשרות מתיחה קטנה ל 45 אש"ח במידה וצריך. היא תסע עם הרכב לבדה ללא נוסעים ככה שרכב מיני לגמרי עונה להגדרה. הכי חשוב זה רכב אמין כי כל בדיקה וטיפול זה ישירות למוסך ואשה מבוגרת לבדה במוסך זה מתכון לבעיות... הדרישה, רכב אוטומט בשנתון הגבוה ביותר שאפשר להשיג בטווח המחירים בצריכת דלק נמוכה ואמינה יחסית. מה לא מעניין: נוחות נסיעה, אבזור ביצועים. על מה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים קצת בסקודה הדגם הוא סקודה אוקטביה מנוע 1600 102 כוח סוס שנת 2009 דגם אלאגנס 117K קמ אשמח לקבל יתרונות וחסרונות על הרכב הזה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי (בן 28, רווק), אבל אני מתלבט איזה דגם רכב לקנות ודרך מי (בעלות פרטית או ליסינג פרטי וכו'). מחפש רכב עם: - גיר אוטומטי - משפחתית או סופר מיני - עד 70,000 שקל (לא חובה לכוון לכל ה 70, אם נניח יש רכב מתאים ב 50 אלף, אז מעולה) - לשימוש לא מוגזם ברכב (12-15 אלף ק"מ בשנה) המאפיינים החשובים לי: - אמינות - היגוי ואחיזת כביש - בטיחות - במידה ומדובר בבעלות פרטית אז שהרכב יהיה סחיר. הדילמות: 1) האם לקנות רכב חדש? או האם לקנות רכב יד 2 אחרי ירידת ערך (שנת 2013 בערך)? 2) איזה רכב לקנות? ממה שקראתי וראיתי - אני מתחבר ליפניות (למשל, קורולה) והקוריאניות (קיה סיד ויונדאי i30), אבל לא בטוח כמה הם מתאימות …
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאבא שלי יש מסגרייה. במסגרת עבודתו הוא שם כלים ברכב ומעמיס סורגים וכו' על הגג. לא מדובר במשקלים מאוד כבדים. יש לו גם עגלה והוא משתמש בה לפעמים (לא הרבה). ב-8 שנים האחרונות שירתה אותו הרנו קנגו ידנית שנת 2008. הוא קנה אותה חדש ודי נהנה ממנה. אך בזמן האחרון הרכב עושה הרבה בעיות, החלפנו קלא'ץ ועכשיו רוצים להחליף מערכת קירור. האוטו עשה עד עכשיו 150,000 ואנחנו די מאוכזבים ממנו. ציפינו שיחזיק יותר. כעת לאחר שהבאנו שכנראה צריך להחליף רכב אנו מעוניינים בעצות. איזה דגמים כדאים להתעניין, האם כדאי חדש או אפשר להסתפק במשומש. הקרטריונים שלנו הם כאלה : 1) אמינות 2) כוח 3) מחיר. עד עכשיו אבי הסתכל על אוטלאנדר 2X4 ידני ורנו קנגו ( שלאור החוויה שלנו איתה אנו פוחדים) תודה מראש …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, איך אני יכול לעשות נסיעת מבחן באופן פרטי? ניסיתי השכרת רכב אבל אין התחייבות לדגם. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת tribel, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי דגמים שקיימים בארץ. מנוע 1.5 / 1.6 / 2.0 מה מהם הוא מגיע בגירסת הדיזל ומה בנזין? ומה הדגם שנחשב ל"הכי מוצלח" ( צריכת דלק, אמינות וביצועים) וכמו-כן אולי אפשר פירוט לגבי הרמות איבזור הקיימות בארץ. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2,