Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה לשקול 370Z.

יש לא מעט אוטומטיות, וזה לא רחוק בהרבה מהתקציב (עזוב מה מבקשים ביד2, תתקשר ואולי תמצא מוכר שמשחרר קרוב למחירון - מניסיון רב).

חזק, אוחז, מתנהג, אמין, איכות הרכבה יותר טובה מסולסטיס, אולי אפילו פחות יקר בטיפולים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אתה צוחק נכון?

עד היום כל המודעות שפורסמו ביד2 פרט לאחת היו עם גיר אוטומט.

אולי פעם , כנס עכשיו תראה מה הולך .

אחת טויוטה הייתה , קבעתי איתו כבר הלכתי להוציא צק בנקאי , מכר לי אותה בפנים .

אחת brz יש , עברה מנוע במסגרת אחריות , היית מתקרב?

כל השאר ידניות .

איפה אני יכול להשיג תרכב הארור הזה אני לא יודע כבר

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

תמתין בסבלנות, כל כמה חודשים מתפרסמת אחת חדשה למכירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם היה אפשר להביא יונדאי ג'נסיס קופה 2.0 טורבו מחול - זה כנראה היה הנקודה באמצע בדיוק בין הBRZ לסולסטיס.

לדעתי הסולסטיס נדירה מידי לארץ ובמקרה של מקרי חוסר אמינות אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מוותר על אוכל.

הBRZ לדעתי רכב שתוכנן להתנהגות כיפית - אני מתקשה להבין למה אנשים רוכשים את הרכב הזה ומחפשים להוסיף לו כוח - זה לא רכב שנועד לזה, זה לא רכב שתוכנן לזה וכל הוספת כוח שתשים עליה תוריד מהפאן ומהאיזון שהיצרן כיוון את הרכב לשם מלחתכילה.

אם אתה קונה משהו בתחושה של החמצה - בעיני חבל - לא זה ולא זה.

אולי פג'ו 208 GTI או קורסה OPC יכולות להיות משהו ששווה לשקול

אם לא הייתי מחפש בימר סדרה 1 גרסאת M.

אם מישהו מתעניין, ראיתי שיש כרגע ג'נסיס 2.0 ידנית של מנכ"ל מכירות יונדאי בישראל (או משהו כזה) למכירה. אני יכול לספק עוד פרטים אם תרצו...

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אם מישהו מתעניין, ראיתי שיש כרגע ג'נסיס 2.0 ידנית של מנכ"ל מכירות יונדאי בישראל (או משהו כזה) למכירה. אני יכול לספק עוד פרטים אם תרצו...

יד ראשונה 2012 70 אלף קילומטרים

155 אלף שקל צבע שחור

מערכת שמע ב20 אלף שקל

ידנית

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...