Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התלבטות קשה בין שני הרכבים

לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו , אשמח לשמוע עוד דעות .

הטויוטה סחירה בהרבה , עם טיפולים זולים וביטוח סביר - אך לא חזקה דבר שאני רגיל אליו וחייב אותו.

הפונטיאק מהירה בטירוף עם הנע(א)ה אחורית עם אפשרויות לשיפורים - אך לא סחירה וביטוח בשמיים בעיקר בגלל הגיל .

מה דעתכם ? על מה הייתם הולכים ?

אני רוצה רכב שיראה טוב ולא ימאס לי ממנו מהר .

גילוי נאות - היה לי פונטיאק בעבר ונהנתי מכל רגע , לאחר מכן היה לי פולו gti ולוסטר טורבו לאון fr ופשוט אף אחד מהם לא נגע בי ושעמם אותי למרות שכולם שופרו ויזואלית , התנהגות , ובמנוע .

אשמח לשמוע מה דעתכם על הgt 86 ממי שנהג , תודה מראש .

התקציב הוא עד 150k אין בעיה לרכב לא חדש בשנתון - פתוח להצעות .

עריכה אחרונה על ידי lieden

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הייתי בסרט הזה !!!!:cry:

הלב רוצה solstice gxp והשכל subaru brz

נהגתי על GXP 2008 ועל האחות של הטויוטה (brz)

שמע החלקים של הסולסטיס לא זולים ואפשר ליפול לצרות צרורות עם הרכב

בנוגע לbrz/GT86 לי הרגיש שלרכב חסר כוח

לך על בטוח בתקציב שלך אפשר למצוא ברז עם אחריות :wink:

פורסם

תראה בפורום מכירה, יש שם ״סובארו BRZ ידנית ומיוחדת״, רכב משופר בטעם טוב, מעל התקציב שלך אבל שווה כל שקל.

סיכום שנתיים BRZ - תהליך בנייה

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D588448&share_tid=588448&share_fid=28771&share_type=t

פורסם

נהגתי המון על הסולסטיס 2.0 מקורית ולא מקורית, לא נהגתי על הברז/טויוטה, ולמרות שאני ממש נגד ייעוץ בלי לנהוג הייתי בלב שלם בוחר בטויוטה.

איך? על הטויוטה שמעתי, קראתי וראיתי רק ביקורות טובות על התנהגות (וטרחתי לקרוא ולשאול המון כי התעניינתי באחת). הסולסטיס לעומת זאת זכורה לי לרעה, לא מתנהגת טוב ומלבד הספק ב-2.0 אין לה ממש תכונות בולטות, אולי אם אני ממש אנסה לפרגן אז האחיזה סבירה עם המידת צמיגים שהייתה (235/245 לא זוכר).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

עוד המלצות לרכבים בסגנון הזה?

האמת זה בדיוק עניין הלב עם הפונטיאק , הראש עם הטויוטה - אני בטוח שיהיה לי שקט עם הביטוח טיפולים אמינות ומכירה עתידית .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אפשר לשקול מיאטה או z4.

מחפש רק אוטומט אז המיאטה לא באה בחשבון .

לגבי הz4 כולן שבורות חבוטות ועברו חיים קשים בטווח מחירים הזה .

נראה לי שאלך על הטויוטה ואם יהיה חסר כוח התקנת טורבו תיהיה אופציה .

פורסם

למי שרגיל למנועי טורבו, ה-GT86 אוטו' תרגיש עגלה. בכלל, אלו שתי מכוניות כל כך שונות במהות שלהן, שאני לא יודע איך אפשר להכניס אותן לאותה הרשימה, למעט ששתיהן קופה.

פורסם

לדעתי רד מהפונטיאק. אומנם יש לה זנב שובב, אבל איכות החומרים ירודה ביותר, המושבים לא משהו וגם לא מפנקת. בקיצור אמריקאית עם מנוע גדול והנעה אחורית. מהטויוטה לעומת זאת - מאוד נהנתי. אומנם עיצוב הפנים לא מדהים, אבל חווית הנסיעה מאוד נעימה וההתנהגות מצויינת.

פורסם

נסעתי על הטויוטה , הרכב כיפי ומתנהג , אבל רבאק חסר שם איזה שבלול ברמות , וזה היה מכונת נהיגה מושלמת .

היא יפה , היא מעניינת , אבל חסר לה כוח , ובשביל להוסיף לה מה שנדרש צריך עוד סכום לא מבוטל .

מחר אסע על הgxp ואראה אם נשאר טעם של עוד .

פורסם

אם היה אפשר להביא יונדאי ג'נסיס קופה 2.0 טורבו מחול - זה כנראה היה הנקודה באמצע בדיוק בין הBRZ לסולסטיס.

לדעתי הסולסטיס נדירה מידי לארץ ובמקרה של מקרי חוסר אמינות אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מוותר על אוכל.

הBRZ לדעתי רכב שתוכנן להתנהגות כיפית - אני מתקשה להבין למה אנשים רוכשים את הרכב הזה ומחפשים להוסיף לו כוח - זה לא רכב שנועד לזה, זה לא רכב שתוכנן לזה וכל הוספת כוח שתשים עליה תוריד מהפאן ומהאיזון שהיצרן כיוון את הרכב לשם מלחתכילה.

אם אתה קונה משהו בתחושה של החמצה - בעיני חבל - לא זה ולא זה.

אולי פג'ו 208 GTI או קורסה OPC יכולות להיות משהו ששווה לשקול

אם לא הייתי מחפש בימר סדרה 1 גרסאת M.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אישית, הייתי ממליץ לך לחפש 135M במידה ואתה מוכן לוותר על מראה הקופה\רודסטאר.

הפונטיאק מעניקה גג פתוח (חוויה), מנוע חזק וזנב שובב.

אבל, וזה אבל גדול:

(ופה מגיע פירוט החסרונות)

פתיחת הגג הידני לא נוחה בעליל.

פלסטיקה שמרגישה שנות ה80 ואיכות הרכבה לא טובה.

התנהגות טריקית מאוד, אמנם הזנב שובב אבל לא חוזר בקלות ומכונת דריפטים היא לא.

חלקי מרכב יקרים מאוד- אין בארץ ולייבא עולה הון תועפות.

בחלק גדול מהחלפים אין להשיג בארץ וצריך להביא מחו"ל.

טויוטה\סובארו:

קלה יותר לשליטה ויש לא מעט שכבר גודשות (בעיקר סופרצ'רג'ר) בארץ.

צעירה משמעותית בשנתון.

אבל- בתור רכב סטוק היא חלשה וברגע שאתה גודש אתה מאבד את חוקיות לגמרי, כולל ביטוח וכדומה.

אם אתה נעול על רואדסטר או קופה ומנוע חזק, הייתי יושב על הגדר ומחכה שתצוץ Z4 3.0 ליטר שאמנם לא תיתן בעיטה כמו מנוע טורבו, אבל חזקה מספיק לנהג הנורמלי.

אם אתה מוכן להתפשר קצת על ההתנהגות ועלות האחזקה, הSLK ממש אחלה.

לא חייב הנעה אחורית? רוצה עלות אחזקה נורמלית? (חוץ מהביטוח בגלל הגג הרך) חפש לך A3 קבריולט שכיודע לך מאוד קל לשפר מנוע.

מקווה שהצלחתי לעזור.

פורסם

הלכתי לבדוק היום פונטיאק וקיבלתי חושך מהבדיקה , אין כבר כאלה שמורות וזה רכב שדורש תחזוקה מאוד קפדנית , אני נראה לי אוותר , למרות הזכרון הטוב שלי ממנה .

אחכה לטויוטה או סובארו אוטומטית דבר שקשה להשיג ואלך עלייה , תודה רבה .

פורסם

אתה צוחק נכון?

עד היום כל המודעות שפורסמו ביד2 פרט לאחת היו עם גיר אוטומט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...