Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כבר בערך חודשיים מחפש לקנות גרמניה ידנית יד שנייה שנתונים 2013 ומעלה.

לאחרונה נתקלתי ברשת אוטו דיל שמציגה עצמה כנציגה הבלעדית של צ'מפיונס..

מישהו מכיר את אוטו דיל בני ברק? יכול להעיד על תקריות ו/או חוויה מוצלחת איתם?

תודה,

עפר

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

פורסם

אכן מדובר בטרייד אין רשמי של יבואן קבוצת פולקסוואגן.

לא אמורה להיות בעיה לקנות מהמגרש הזה, אבל כמו כל רכב ממקום אחר צריך לבדוק. המחירים במגרש אוטו דיל יחסית גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוודאי שאבדוק לפני רכישה,

שאלה -צת יותר ספציפית - אני מחפש רכב עד סדר גודל של 70,000 וראיתי עכשיו באוטו דיל שיש להם סיאט איביזה 2015 הדגם החדש ידני בגרסת סטייל. יש כאלה כמה בודדים בארץ כי סיאט החליטו לייבא רק fr ידני.. האם יש בעסקה כזאת משהו בעייתי? המחיר שהם דורשים גבוה רק במעט מהמחירון

פורסם (נערך)

איביזה ידנית רפרנס חדשה 2016 עולה 75 אלף שקלים.

כלכלית נטו - במה עדיף לשלם בסביבות 70 על 2015 כאשר זה מעל המחירון?

יש מעט מאוד רכבים שזוכים למחיר מחירון כיד 2 אחרי שנה בגלל קירבת המחיר לדגם חדש מיבואן.

בוודאי שזה יקר באוטו דיל, אלא אם הנתונים של רמת גימור רפרנס לא מספקים אותך (קצת פחות כ"ס ופחות אבזור ). אם אתה נעול על כל היתרונות של סטייל 2015 ידנית, ומדובר במשהו נדיר, לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איביזה ידנית רפרנס חדשה 2016 עולה 75 אלף שקלים.

כלכלית נטו - במה עדיף לשלם בסביבות 70 על 2015 כאשר זה מעל המחירון?

יש מעט מאוד רכבים שזוכים למחיר מחירון כיד 2 אחרי שנה בגלל קירבת המחיר לדגם חדש מיבואן.

בוודאי שזה יקר באוטו דיל, אלא אם הנתונים של רמת גימור רפרנס לא מספקים אותך (קצת פחות כ"ס ופחות אבזור ). אם אתה נעול על כל היתרונות של סטייל 2015 ידנית, ומדובר במשהו נדיר, לך על זה.

מה שמדאיג אותי ברפרנס זה הסחירות של הרכב.. ככל שמתקדמים עם השנים איבזור נהיה פקטור רציני עבור אנשים.

חשבתי בכלל למצוא פולו 14 או איביזה fr 13-14 ב60-70

פורסם

זה כבר משהו אחר. שנתיים - שלוש על הכביש הרכב אחרי המכה הכואבת של ירידת ערך ראשונית גבוהה. לפולו אחריות יותר ארוכה - 2014 עדיין תחת האחריות. פולו גם מפסידה פחות בתור משומשת.

פורסם
זה כבר משהו אחר. שנתיים - שלוש על הכביש הרכב אחרי המכה הכואבת של ירידת ערך ראשונית גבוהה. לפולו אחריות יותר ארוכה - 2014 עדיין תחת האחריות. פולו גם מפסידה פחות בתור משומשת.

בדיוק לשם כיוונתי.. אין הרבה פולו ידניות כאלה למכירה לצערי.

לdsg אני לא מתקרב

פורסם

סבלנות היא מילת המפתח. ללא לחץ,

בסוף תמצא רכב מתאים.

אבל אם התכנית להחזיק רכב הרבה שנים, 5 ויותר, גם רכה חדש ב 75 אלף שקלים לא תהיה נפילה גדולה.

פורסם

בדוק היטב את הבעלות המקורית של הרכב והאם שימש לתצוגה או הדגמה.

כשאני קניתי את האיביזה יצא לי לדבר עם הסוכן על כל סיפור ה-1 ליטר סטייל הידני שמופיע במחירון אבל בפועל לא נמכר.

הוא הסביר שהדגם הספציפי היה הראשון שהיה זמין להגיע לתצוגה ולהכריז על התחלת השיווק ואלה הרכבים שהוצגו בכל סוכנויות סיאט (בד"כ עם חבילת צבע) עד חודש נובמבר אז הגיע המשלוח הראשון של 1 ליטר סטייל עם גיר DSG.

פורסם
בדוק היטב את הבעלות המקורית של הרכב והאם שימש לתצוגה או הדגמה.

כשאני קניתי את האיביזה יצא לי לדבר עם הסוכן על כל סיפור ה-1 ליטר סטייל הידני שמופיע במחירון אבל בפועל לא נמכר.

הוא הסביר שהדגם הספציפי היה הראשון שהיה זמין להגיע לתצוגה ולהכריז על התחלת השיווק ואלה הרכבים שהוצגו בכל סוכנויות סיאט (בד"כ עם חבילת צבע) עד חודש נובמבר אז הגיע המשלוח הראשון של 1 ליטר סטייל עם גיר DSG.

תודה רבה - זה הנתון שחיפשתי..

בזמנו כשהייתי בסיאט באמת אמרו שהוחלט בסוף לא לייבא לארץ ידניות סטייל..

מה המשמעות של רכב תצוגה? הנחה מהמחיר?

פורסם

לפעמים כן ולפעמים לא.

ברמת העיקרון הרכב עומד באולם ממוזג ושומרים עליו נקי ויפה.

הרכבים הספציפיים האלה (במידה ומדובר על אחד מרכבי התצוגה) עמדו בתצוגה כחודש - לא הרבה זמן. מצד שני השיווק של הדגם המחודש החל וגרר לא מעט עניין ומבקרים לאולמות.

בדוק את המצב הפנימי, אם יש שריטות וסימנים על הפלסטיקים אפשר לנסות לקבל הנחה אבל אני מניח שבכלל ינסו לטשטש ולהצניע את כל עניין ה-"רכב מתצוגה".

פורסם

כשתמכור את האוטו צפה לירידה משמעותית במחיר, כי רכב תצוגה בדרך כלל מגיע עם בעלות יד ראשונה של חברה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ממה שאני יודע היום זה כבר לא קורה והרכבים שמוצגים לא נרשמים כיד ראשונה אלא מוגדרים כרכבים חדשים שנמצאים במלאי, בדיוק כמו אלה שממתינים במחסנים בנמל.

• תוכן חדש...