Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C6

Avinusha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, בימים אלו אני מחפש לרכוש רכב שני למשפחה (זוג עם שתי בנות קטנות ומתוקות)

הרכב חייב להיות גדול עבור הכסאות של הבנות, עגלה ושאר ירקות.

חייב להיות אוטומט עבור האישה.

וחייב להיות בעל אופי/ערך מוסף - בשבילי.

הנסוע ברכב הינה 10000 קילומטר בשנה.

הדבר הראשון שרציתי לרכוש היא בימר מתחילת שנות ה 2000 ולשתעשע בה בנסיעה על הצד.

אך מכיוון שאשתי לא מוכנה לידני וכדי למצוא 330 נורמלית צריך לגור באתר יד-2 - החלטתי לוותר על הרעיון.

מי שמכיר אותי יודע שאני משוגע ואוהב דברים לא שגרתיים, כמו כן יש לי פורד אסקורט שנת 1971 מדהימה שגורמת לי לרצות עוד ועוד רכבים מעניינים..

עלתה בי המחשבה לרכוש סיטרואן C6 - רכב ייחודי ובעל אופי בצורה מדהימה, רק שאני קצת חושש לגבי אמינות, עלויות אחזקה, זמינות חלפים וכו׳..

מישהו יכול להאיר את עיניי ולהגיד לי האם לחבק את הרעיון ולאמץ אחת - או אולי להתרחק כמו מאש..

תודה והמשך יום נפלא, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ראיתי רכבים בודדים מהדגם הזה, בדומה לפיז'ו 607.

מעניין או לא, איזה ערך מוסף יש ברכב הזה?

בנוגע לבימר, הקנייה תהיה החלק הזול. האחזקה יקרה למדי. בטח ב330 שעברה חיים לא קלים וקשה מאוד למצוא את הדגם הזה.

שני חברים התפתו וקנו, ועדיין עוסקים במלאכת יישור הקו, המורכבת למדי.

הייתי אולי שוקל דווקא סדרה 5 מאותם שנותנים שתהיה מרווחת בצורה משמעותית עבור המטרה שלך ועדיין תעניק ערך מוסף בנהיגה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

אין מה להשוות בין ה607 לC6.

ה607 נמכרה במספרים גדולים בהרבה מהC6.

מה עוד שהפג'ו נמצאת בסיגמנט אחד נמוך יותר מהסיטרואן.

שווי השוק של הC6 נמצא בערך ב50%-40% מהכתוב במחירון.

קח בחשבון הוצאות גבוהות באחזקה ומחסור בחלקים לרכב.

אני הייתי נכנס לסיפור הזה רק אם יש לי מוסך אמין שמגבה אותי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סיטרואן C6 מכרה בכל העולם סה"כ כ 20.000 יחידות, הרבה מתחת למה שציפו.

ייצור שלה הופסק ב 2012, כאשר עוד קודם לכן צומצם מספר הגירסאות והמנועים. לא הוצג לה דגם מחליף, סיטרואן החליטו לרדת ממכוניות סלון.

607 מכרה יותר, אבל גם יחסית מאוד מעט, משהו כמו 60.000 יחידות. גם פה, הדגם המחליף היה קטן יותר (508) ולמעשה החליף את ה 407 ואת ה 607 יחד.

לדעתי C6 זה אוטו לסופר משוגעים, יכול להיות יקר מאוד וקשה לאחזקה הרבה יותר מכל BMW.

בזמנה, כשסיטרואן C6 הייתה חדשה רק חלק קטן ממוסכים מורשים הוסמכו לטפל בה.

פורסם

לך על זה כמו שהיית הולך על רווקה בת 40 שרוצה סקס בלי קונדום.

רוצה לומר - הרכב מדהים, מפנק, מיוחד, זול ביחס לתמורה המצופה, אבל, וזה אבל אדיר - כמו שנאמר התחזוקה יקרה עד כדי גיחוך, מחסור בחלפים זמינים (בעיקר חלקי פח, פנסים, מתגים ייעודיים וכדומה) ועוד...

אין קשר עם ה-607 או אפילו עם ה-C5 מבחינת עלויות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הסיטרואן רכב נדיר מאוד בארץ (15 רכבים בשנה בממוצע) ולכן חלקים יהיה קשה להשיג.

מבחינה מכאנית אין בעיות מיוחדות וגם מכיוון המערכת ההידרואלית אין בעיות לפי מה שמתארים בעולם. מה שכן סביב 180 אלף (או כמה שנים. כמה? לא זוכר) ק"מ צריך להחליף לא מעט חלקים שקשורים למערכת. לא זול ואם לא תחליף כל מה שצריך אז יתחילו בעיות בצרורות.

הבעיה בC6 בעיקר זו מערכת החשמל. היא לא שיא האמינות ורגישה מאוד להזנחה ולחפריות.

אם יש לך הזמן, הרצון והעצבים להתעסק עם להביא חלקים מחו"ל, לחכות קצת אז לך על זה. אחד הרכבים היותר מעניינים ומיוחדים בכביש ארצינו. אם אין לך אז וותר על התענוג כי אתה בעיקר תקלל.

פורסם

כל התשובות מעל נכונות ונבונות אבל עזוב, ה c6 הייתה חלום שלי שנים ואני מאחל לך להגשים אותו. רכב מדהים בכל קנה מידה. קרא טוב את כל מה שכתבו לך מעלי אבל אם אתה עומד בזה, לך על זה בכל הכוח והתשוקה :-)

פורסם

בהחלט חללית מגניה שלא פעם תפסה גם את הדימיון שלי,

ירדתי ממנה בשל הסיבות שנמנו מעלי.

כמו שנאמר בימר סדרה 5 תהיה מהנה מאוד 530 או אולי אפילו 540 אם תמצא אחת שמורה ,ההיו קנייה "בריאה" יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

האמת כן, יהיה נחמד לשמוע על חוויות איתה.

כל פעם שאני רואה אחת בארץ אני מפנטז.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני יודע אגב על 540 למכירה, אם תרצה להחזיק v8 ליום יום.

מושקעת בכל טוב, אך נסעה לא מעט

אם זה לא שיקול, צור קשר בפרטי ואחבר ביניכם.

אני בעצמי חשבתי על זה, אבל אני נרתע מלהחזיק מנוע כזה בדיילי דרייבר. 530 היא האיזון הנכון לטעמי.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ירדתי מהרעיון לצערי - מקווה להגשים פעם.

תודה רבה לכולכם, תמיד כיף להתייעץ כאן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
ירדתי מהרעיון לצערי - מקווה להגשים פעם.

תודה רבה לכולכם, תמיד כיף להתייעץ כאן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כמוך ובדיוק מאותן סיבות אני חשבתי על רכישת הרכב הזה.

ה C6 אמורה להיות אחת המכוניות הנוחות ביותר שקיימות.

במשך שנה חקרתי את הנושא ופינטזתי.

גם אני החלטתי לוותר.

בארץ נכרו כ 20 מכוניות סה"כ.

הדגם השווה, הוא משנת ייצור של אחרי 2009, בגלל מנוע דיזל משופר.

כמו שכתבו מעלי, הבעיה העקרית היא עלות התחזוקה.

בחיפושי מצאתי פה בפורום משהו שכתב שהיה לו במוסך C6 אחרי תאונה קלה. התיקון היה כל כך יקר שחברת הביטוח סרבה לתקן. הם העריכו תיקון של החלק הקדמי בכ 70,000 ש"ח.

בעיה נוספת שיש לרכב זה המערכת ההידראלוית שסיטרואן הפסיקו לייצר. ב C6 שיש לה את הגרסה הכי מתקדמת יש הרבה חיישנים רגישים וכדורי הגז צריכים להיות מוחלפים כל כמה שנים.

עקבתי אחרי שתי C6 ביד שתיים, אחת שהייתה אצל היבואן, נמכרה אחרי שנה.

השניה כבר שנה וחצי שלא נמכרת במחיר בדיחה (35,000 ש"ח אחרי שירדו מ70,000).

מהצד השני, בגלל שהרכב אכן מיוחד, וכמעט ולא יוצרו כאלו. כנראה שבעוד 30 שנה הוא יהיה רכב נדיר מאוד.

• תוכן חדש...