Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XF דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אותה בנרות כבר כמה שבועות ולא מוצא..

מדובר על דיזל 3.0 ליטר.

הדגם הגיע לארץ משנת 2012 ומשום מה (אני מניח שלא נמכרו הרבה) לא מליח למצוא אחת למכירה..

חיפשתי אצל היבואן וביד 2, מתזכר את היבואן מדי פעם ועדיין - נאדה.

מה דעתכם - אולי יש למישהו רעיון איפה אני מוצא כזאת?

בריאות לכולם!

פורסם

נסה אולי לפרסם מודעה שאתה מחפש את המכונית הנ״ל בפשפשוק רכב, לא יודע אם יעזור לך יותר מידי אבל אולי יש מישהו שמכיר מישהו ו.. הבנת.

חשבת על אחת מהחלופות באותה קטגוריה- סדרה 5 דיזל (אני יודע שנמכרו מעט), A6 מונעת בסולר או אולי GS היברידית.

פורסם

יש כרגע אחת מפרוסמת ביד 2 - נראה לי שנמכרו כמה עשרות כאלה במקרה הטוב.

jag.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות,

ביד 2 לא מצאתי אחת עם המנוע שאני מחפש (3.0)

קראתי הרבה על היגואר ואני מכוון למנוע הספציפי בלבד, אחרת אם לא היתה בעיה של צריכת דלק גבוהה במיוחד - הייתי הולך בוודאות על ה 5 ליטר שלהם.

לא יודע למה נדלקתי דווקא על היגואר - אבל זה מה שאני רוצה ולא אחת מהגרמניות.

בריאות לכולם!

פורסם
מהדגם הספציפי (3 ליטר טורבו דיזל) נמכרו רק 9 יחידות, מתוכן אחת הושבתה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

עוד יות מדליק אותי.. תן שמות :lol:

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...