ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב שישמש אותי לנסיעות קצרות בעיר לעבודה ובחזרה. רכב זה ישמש כרכב שני בבית. אני לא מעוניין להשקיע ביותר מ-5K ש"ח ןברור לי שבתקציב זה אאלץ להתפשר בהמון דברים (שנתון, ק"מ, יד וכו') שאלתי היא האם ברכישת רכב בתקציב כה נמוך וברור שרכב די ישן האם שווה לקחת לבדיקה שעלותה 10% ואף יותר מהתקציב? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
שווה 55 אלף ? איזה עוד רכבים הייתם ממליצים עליהם בטווח מחירים של עד 55 אלף ? הדברים שחשובים לי הם צריכת דלק נמוכה , אמינות , נוכחות , כח סביר , ואבזור אבל בעיקר צריכת דלק נמוכה ואמינות
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 4 תגובות
- 955 צפיות
אהלן אני מחפש רכב משפחתי וחשבתי לקנות i35 החדשות יותר יקרות ומצאתי אחת בתקציב רציתי לדעת מה דעתכם אנשים שמבינים כי לי אין כל מושג , היום ראיתי בכולמבייל של יונדאי i35 הדגם המפואר עם הסאנרוף שנת 2011 עם קילומטרז של 33 אלף ק״מ יד ראשונה פרטית נסע עליו רק בן אדם אחד. יש לי כמה שאלות: איך הרכב הזה שנת 2011? שווה לי לקנות אותו? המחיר שהציעו לי הוא 70 אלף ש״ח והמחירון שלו הוא 78 אלף שח לפי מה שהנציג שם טוען. האם אני מקבל יותר ממפתח אחד כי יש לי עוד נהג בבית. איך המחיר והקילומטרז׳ ? אני יודע שהקילומטרז׳ מאוד נמוך יחסית לשנת 2016 בקושי נסעו עליו. איך כולמבייל מישהו קנה מהם פעם רכב יד שניה? מפרט טכני וכאלה כמו שאני מקבל מהחברה שאני קונה רכב חדש גם אני מקבל מהם עם כל ה…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש רכב פשוט ושיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני עד כמה שאפשר לסכום הזה שיחזיק לי לפחות שנתיים. אני חייל ואני חייב רכב לנסיעות קצרות, אני מעדיף רכב משנת 2001 ומעלה, אף פעם לא היה לי רכב ולא למשפחה, ההתעסקות שלי ברכבים היא דיי קטנה ואני מאמין שיש פה אנשים שהם הרבה יותר מקוצעיים ממני ואני אשמח לעצות שלפחות תגידו לי על איזה רכבים כדאי לי להסתכל. תודה מראש נ.ב רשמתי שהמחיר הוא עד 15,000 אבל אני אשמח אם יהיו פתרונות יותר זולים - אני רוצה רכב לשנתיים +- ואני מאמין שיש רכבים טובים גם ב8K - אתם תחליטו
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בספורטאז, עשיתי עליו נסיעת מבחן קצרה (ללא נסיעה בכביש בין עירוני - למוכר איתי לא היה זמן), רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שברשותם הרכב הנ"ל, איך הוא מתנהג באופן כללי מבחינת נוחות בשיבושי כביש קשים (לא יצא לי להתרשם מכך בנסיעה), נוחות כסא הנהג בנסיעות ארוכות, ומבחינת תאוצה (עקיפות), ונסיעה מהירה מעל ל 100 קמ"ש. ברור שמכיוון ומדובר בגיר טיפטרוניק אפשר לסוע גם בהילוכים ובכך לנצל טוב יותר את המנוע, כרגע נוהג בגיר ידני - כך שאין לי בעיה להשתמש בזה, אבל שמעתי שהגיר האוטומט יחסית "עצלן" וקשה לסחוב - רוצה לאמת או לנפץ את השמועה הזאת. תודה רבה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
- 2 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת למי שיש נסיון עם הרכב הספציפי- בעיקר בנושא של אמינות. מציעים לי בשוק הפרטי רכב פיג'ו 307 שנת 2006 עם קילומטרג' נמוך יחסית: 112,000. יד שלישית כרגע, כולן פרטיות, וכולן נמכרו כעבור זמן שימוש סביר (בממוצע 3 שנים לערך). יש לרכב הסטוריית טיפולים חלקית. מכיוון שאני תחת תקציב: עד 20,000 ואין לי נסיון עם מכוניות אירופאיות (במיוחד צרפתיות), אשמח לדעת אם הרכב מומלץ לקנייה? האם צפוי להיות אמין? ובמידה ומומלץ מה עלי לבדוק. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dpat3344, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין ברכישת רנו פלואנס דיזל טורבו אוטומט, מצאתי רכב שמור בן חמש שנים שעשה קרוב ל90 אלף קילומטר. לקחתי את הרכב למכון בדיקה, הבודק אמר שיש רעידות ונקישות במעבר הילוכים אך מדובר בבלאי זו בעיה של "כל הרכבים האלה". החשש שלי הוא להיתקע פתאום עם גיר שהלך, כי בחיפושים ברשת מצאתי תלונות על תקלות בגיר. מצורפת סריקה של סיכום הבדיקה. שאלה נוספת, לא הוחלפה רצועת טיימינג והרכב כאמןר כבר בן 5 שנים. האם צריך להחליף רצועה לאחר 4 שנים? האם יכולים להיגרם נזקים בגלל שלא הוחלפה הרצועה בזמן, או שאני יכול פשוט להחליף כעת, ואם כן, האם יש לזה משמעות לגבי המחיר של הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
ובכן בדיוק מה שהכותרת אומרת. רכב לידידה, אלו שתי המועמדות הסופיות (אני אישית מאזדה או סקודה), ממתין להכרעת הציבור. כמו כן, אם היה הבדל של 8,000 ש"ח לטובת האלנטרה במחיר על הכביש, האם לדעתכם משפיע על ההחלטה? תודה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי את הרכב היום, ממש אהבתי. עכשיו להתלבטות, במוטודיל ניתן לרכוש את הרכב ב82, אצל היבואן אחרי מיקוח קיבלתי 3000 ש"ח הנחה- 96500 בערך. האם ניתן לקבל הנחה יותר משמעותית ומתי? מה עדיף? חוץ מזה שהרכב נרשם יד 2 מליסינג, האם יש עוד חסרונות? האם יש הבדל באבזור או באחריות? מבחינת ריביות נראה שזה אותו דבר, פריים פלוס 0.5 ברצוני לתת משהו כמו 15000 מקדמה, משהו כמו 750 שח בחודש והיתרה בסוף תקופה, אני רוצה עסקה ל60 חודשים. מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שלום לכולם. בזמן האחרון חשבנו לשדרג את הקיה פיקנטו למכונית יותר חדשה. מבין המכוניות הנבחרות: 1.) פיג'ו 208 ברמת גימור אקטיב פרו במחיר של 96,900 שקלים כולל אגרת רישוי לאחר הנחה. וכאן גם ארשום מילה טובה ללבוניסקי- כאשר נכנסנו לסוכנות נציג המכירות חן דאג לשמוע על כל הלבטים ודאג לתת מענה והסבר לכל מה ששאלנו או ביקשנו. הסוכנות במתחם החדש בשורק. לאורך כל התהליך לא הרגשנו שמופעל עלינו לחץ, מה גם שהוא דאג לקבוע איתנו פגישה מסודרת ויזמין נסיעת מבחן. שירות מעולה(למשל באחת הסוכנויות המשנה של סוזוקי אפילו לא ניגשו אלינו). 2.) אופל קורסה ברמת גימור ENJOY הכוללת מערכת מולטימדיה מקורית, גאנט מגנזיום מקורי ומערכות בטיחות מתקדמות כמו בקרת סטייה מנתיב, מערכת התראת התנגשות וזיהוי …
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
קניית רכב משומש
מאת DagZ- 1 תגובות
- 458 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 31 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה עם תינוק אחד בדרך ואנחנו רוצים להחליף את הרכב שלנו (I20). אנחנו מחפשים רכב שהוא יותר משפחתי - שיהיה מקום בבגאז' לכל מה שצריך. אם יש אפשרות שיחסית חסכונית בדלק זה כמובן יתרון. (ברור שבטיחותית זה הכי חשוב). התקציב שלנו הוא סביבות ה70 אלף (אפשר יותר אם יש משהו ממש מומלץ) איזה רכב אתם ממליצים? (בנתיים הסתכלנו על קיה סיד סטיישן). תודה
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
-
רכב עד 20k
מאת yuchtx-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי מחפש לקנות רכב ראשון רוצה המלצות לרכבים מומלצים בסכום הכסף שצוין חשוב לי שיהיה אוטו אמין וחסכוני הסתכלתי על הפיג׳ו 107 או על פיאט פונטו גרנדה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, עלתה לי הצעה ממישהו לקנות רכב שהוא קנה ב0 ק"מ מחברת ליסינג. העניין שהוא טוען שהוא גמר לשלם את כל הסכום ועוד חודש הבעלות עוברת אליו. מה שהוא טוען הוא שאם ימכור לי את הרכב עכשיו אז הוא "יחסוך" יד, ובעצם אני קונה יד ראשונה מליסינג פרטי. השאלה: א. אם הרכב כרגע על שם החברת ליסינג, איך אני בכלל עושה העברת בעלות אליי/קונה את הרכב ממנו בכלל אם הרכב לא על שמו כרגע? בכל מקרה רציתי לעשות מימון על חלק מהסכום דרך הבנק, לא יהיו לי בעיות? ב. האם נהוג למכור בצורה כזאת? כדאי להתעסק עם זה, או שיש ממה לחשוש?
הודעה אחרונה מאת tabbash, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 689 צפיות
מחפש לרכוש אינפיניטי G37 יד שנייה ובכוונתי כמובן לבדוק את ברכב לפני קנייה. לא סומך על מכוני הבדיקה שדואגים לכסת"ח את עצמם ולא ממש מדייקים בבדיקות שלהם. יש המלצה על מוסך מתמחה באינפיניטי שידע ויהיה מוכן לבדוק את הרכב ולתת לי תמונת מצב אמיתית שלו (באיזור המרכז)? יודע שהמרכזי של אינפיניטי נמצא בראשון לציון לא בטוח שהם בכלל עושים בדיקות לפני קנייה.
הודעה אחרונה מאת goose, -
- 8 תגובות
- 927 צפיות
שלום. אני עובר בקרוב לצפון והולך לעשות נסיעה יום-יומית מנהריה לאיזור מירון.(עליות קשות). אני מחפש רכב חסכוני, אשר יוכל לשרוד את העליות עם מזגן, בתקציב נמוך. (עד 30K) תודה תום
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב אז אני מעוניין לרכוש רכב עוד 3 חודשים בערך. התקציב שלי הוא 13 אלף ש"ח לרכב אבל אם יהיה הצעה משתלמת אני מאמין שאוכל לחרוג קצת הרכב בנתיים לא הכי דחוף לי. חשוב לי לציין שזה יהיה רכב ראשון שלי ושאני נהג חדש ללא ניסיון,אני סטודנט נוסע 530 קילומטר בשבוע בממוצע,הרכב ישמש כרב למשפחה מכיוון שאני היחידי עם רישיון כרגע בבית ויסע לרוב נסיעות בין עירונייות באיזור הרהרי. לא משנה אם ידני או אוטומט. מה שחשוב לי ברכב (מהחשוב ביותר לפחות) הוא: 1.אמין כמה שיותר. 2.בטיחותי. 3.חסכוני. 4.שיהיה מרווח. ראיתי כל מיני הצעות על גטס שלא ממש מלהיב אותי כי היא נורא קטנה ומהבנתי שאוכלת דלק ואם אני יביא כזאת אז לא להרבה זמן וחבל לי סתם לרכוש ולהסתבך עם מכירה וקניה לאחר זמן קצר,…
הודעה אחרונה מאת abbcia, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם כדאי לחכות למבצע יונדאי I30 שיהיה בינואר 2017 ?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ישראל ישראלי נוהג להתלונן ובצדק על קומבינת הליסינג שעושים עליו היבואנים: מפציצים במחיר בלי לתת הנחה משמעותית כדי "להגן" על לקוח, ואז מוכרים בהנחה של 20% לחברות הליסינג שכמובן קונות רק רכב בתמחור מוגזם כדי שיוכלו להשתמש בו כבטוחות מול הבנק למימון. לכן הן אינן קונות רכב במחיר אמיתי. והנה בא יבואן פיאט ואומר: אני לא במשחק. אני מוכר את האוטו ללקוח ולליסינג באותו מחיר אמיתי של הרכב. ומר ישראל ישראלי, שרגיל להתלונן על שדופקים אותו בלי לעשות כלום בנידון, מתעלם! עכשיו נכון שיש בעיות אמינות (גם לפלואנס שרואים בכביש ), נכון שהמנוע מיושן (וכך גם של קורולה ואלנטרה ), אבל אלו לבד לא מסבירים את התעלומה. אז חשבתי לפנות לפורום הנכבד ולשמוע את דברו. הבמה שלכם נ.ב. אי…
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לרכוש ניסאן מיקרה 1.2 ידני, יש מישהו שיכול לתת לי איזו חוות דעת. בעבר היתה לי מיקרה מהעבודה 1.4 אני חושב, גיר אוטומט והיתי מאוד מרוצה חוץ מהמזגן שהיה קצת חלש הכל היה טוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Iandex, -
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
אהלן, אני מחפש כבר כמה שבועות לקנות רכב ספורט בדגש על ידני, התלבטות שלי היא בין לאון לשירוקו תאמת ******* תאמת = את האמת ****** אני פנוי להצעות של רכבים נוספים, תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת XeRR, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 609 צפיות
שלום, אני מחפש רכב ידני וחסכוני שישמש אותי בנסיעה לרכבת הלוך וחזור. ראיתי 2 רכבים: ספארק 2014 עם מנוע 1000 וספארק 2013 עם מנוע 1200. יש הבדל משמעותי ביניהם? צריכת הדלק שונה? אני לא מחפש איזה חווית נהיגה מיוחדת, רק רכב אמיון וזול שיקח אותי לרכבת. תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, אחותי מעוניינת ברכב עם תנוחת ישיבה גבוהה ושיהיה צעיר, מאובזר ומיוחד (כמובן ככל האפשר) בתקציב עד 80K. הדבר הראשון שעלה לנו זה רנו קפצ'ור 2013 עם הגירסה המאובזרת ביותר (גג בצבע שונה, ג'נטים וכו') מנוע 1.2 טורבו. מה אתם חושבים על האוטו הזה ? איך הוא מבחינת צריכת דלק, אמינות ומרחב פנימי ? כמובן נשמח להצעות אחרות תודה
הודעה אחרונה מאת idan897, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, המוכר טוען שיש לו מסמך בדיקה שעשה מישהו אחר שרצה לרכוש את הרכב, אבל בסופו של דבר ויתר בגלל שהמוכר לא הסכים לרדת במחיר. האם אני יכול להסתמך על הבדיקה הזאת ולחסוך את העלות של בדיקה נוספת? הרכב נבדק במכון "בסט טסט" בירושלים אם מישהו מכיר. הנתונים של הרכב מאוד טובים - 60K ק"מ, יד 1, טופל במוסך מורשה, שמור חיצונית ופנימית. דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
אהלן חברים, אני צריך את החוות דעת שלכם לגבי הבדיקה. ישנם בעיות והמחיר יהיה בהתאם, השאלה אם שווה ללהשקיע ולתקן את הרכב או לוותר על הקניה. תודה
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לרכוש רכב שני ולהתקדם מהדייהטסו שרייד האהובה שלי שככל הנראה שבקה חייה לאחר 17 שנים ארוכות. הציעו לי באחד ממגרשי הרכב למיניהם פולקסווגן ג'טה מודל 2011, עם 80 אלף ק"מ על הכביש ומנוע 1600, נוסעת נחמד אבל לא מדהים. כמה הייתם ממליצים על רכב כזה לבחור בן 22, שלא הצליח למצוא משהו מדהים אחר במחיר הזה או עד 50 אלף שח בלוחות היד 2? תודה!
הודעה אחרונה מאת saeedq, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חושבת על לקנות רכב חדש 0 ק"מ, מה אתם ממליצים? זה יהיה רכב אוטומט, חשוב לי רכב חסכוני בדלק-נסיעות בעיקר בעיר, זריז-שלא ירגיש עגלה, מרווח וחדשני. מדובר על הדגמים המאובזרים, בטויוטה לא היברידי. בנוסף יהיו 2 כסאות ילדים מאחורה, כסא בטיחות ובוסטר. אני רוצה רכב ל5-7 שנים. יש לי i20 2013 שמרגיש לי די עגלה וממש לא חסכוני בדלק. מאכזב!
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
רנו קנגו 2007
מאת idan897-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב עבודה מהסוג הנ"ל כגון: קנגו, פרטנר, ברלינגו. מצאנו רנו קנגו מודל 2007 טורבו דיזל ידנית. ברצוני לדעת פרטים על הרכב, כגון אמינות, מחלות מכניות, דלק וכולי... אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני שואל בשביל אחי, הוא מחפש רכב מנהלים 2009-2010 ותקציב עד 32K בערך. דרישות: רכב מנהלים מודל לפחות 2009 תקציב עד 32K נפח מנוע שלא יעלה על נניח 2300-2400. רכבים שכרגע נמצאים במעמדות (מסודרים לפי עדיפות כרגע): פורד מונדיאו 2009-2010 סובארו B4 - שנתון 2008-2009 סטרואן C-5 - שנתון 2009-2010 מעוניין לשמוע בעיקר ממי שמחזיק את הרכבים הנ"ל בשנתונים האלו ו\או אם יש המלצות נוספות שעומדות בקריטריונים. הנתונים המעניינים ביותר לפי סדר יורד: אמינות צריכת דלק נוחות ומרווח תודה מראש. נ.ב - לא התחברתי לפורום יותר משנתיים וחצי אז אני מצטער מראש אם לא חזרתי להודעות שהשאירו לי חלק מהאנשים, אם יש משהו שעדיין רלוונטי מוזמנים לשאול ש…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 713 צפיות
אני הולך לראות היום רכב והמוכר אומר שהרכב עבר שפשוף בחנייה ונצבע. מה צריך לבדוק במצב כזה? כמובן שאם הרכב יראה לי אקח אותו גם לבדיקה במכון. מה נחשב תקין? באופן אישי אין לי בעיה שהרכב קיבל מכה קטנה וטופל. אני פשוט לא רוצה לגלות שהרכב עבר תאונה. אני מניח שבבדיקה ייתיחסו לצביעה הנ״ל. מה אני אמור לצפות לקבל על סעיף כזה במידה והרכב באמת לא עבר תאונה? או לחילופין מה אראה במידה והרכב עבר תאונה והמוכר שיקר? האם רכב שלא עבר שום תאונה ייצא נקי לגמרי בסעיף השלדה או שיש כסת״ח סטנדרטי בסעיף הזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 514 אורחים (הצג רשימה מלאה)