Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan Micra 1.2

Iandex
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לרכוש ניסאן מיקרה 1.2 ידני, יש מישהו שיכול לתת לי איזו חוות דעת. בעבר היתה לי מיקרה מהעבודה 1.4 אני חושב, גיר אוטומט והיתי מאוד מרוצה חוץ מהמזגן שהיה קצת חלש הכל היה טוב

תודה מראש

פורסם

המזגן דווקא מקפיא. הגיר קשה ומרגיש כמו מלפני שני עשורים ויותר מבחינת העברה, ממש לא התחברתי. אין מערכת למניעת הדרדרות בעליה. הרעש מהמנוע (3 צילינדרים) די זוועתי וחודר לרכב כמובן. מעבר לזה - צריכת הדלק טובה, איכות ההרכבה טובה והאבזור לא רע. אישית? הייתי מעדיף פיג׳ו 208 ידנית/רנו קליאו 0.9 ידנית.

פורסם

רוצה בכל זאת לקנות מיקרה, תתחדש.

הסבירו לך שיש אופציות עדיפות.

לא רוצה לקבל, תתחדש ותהנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה עובד על סל"ד גבוה, אני מודה על ההסבר שקבלתי ומה שקשור לפיג'ו לא בא בחבון, יש לי ואני כמעט ולא יודע מה זה להיות בלי מוסך, לא צריך להתחמם

פורסם

עזרתי לאחרונה לבן שלי לקנות רכב והבחירה היתה מיקרה ידנית 2012. זה מוצר low cost אבל זה מה שהבן רצה .

לא מעניין אותו חווית נסיעה , רעש , וכו' .

מיקרה מצאה חן בעינינו יותר מ I10 משנה זו . I10 החדשה נראית יותר טוב.

הרכב חסכוני - 1 ל 15-16 כשהמזגן דולק כל הזמן . נסיעה מעורבת בערך 50% עירוני (ירושלים) ו 50% בינעירוני

אמינות - הרכב אצלו כמה שבועות אז מוקדם לדעת.

רעש - נכון , הרכב רועש . כדאי לבדוק אם לא יפריע לך

המזגן מצויין.

בעליות חסר קצת כוח אז מורידים הילוך ומגיעים קצת יותר לאט - לא נורא

אתה שוקל לקנות חדשה או משומשת ?

פורסם

בדרך כלל המקרה הידנית נמכרת במחיר מבצע של 60 אלף שקלים.

בהשוואה לרכבי המיני שבאותו מחיר העסקה נראית מאוד טובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש עוד אופציות - מאחר והמיקרה הנוכחית היא בין סגמנט מיני לסופרמיני (הבאה, אגב, תהיה גדולה יותר) אז אני מניח שגם רכב מיני בא בחשבון - אז כדאי לך לבדוק את השברולט ספארק החדשה, שאפילו ראיתי שמוכרים בליסינג 0 קילומטר ב 49 משהו כזה...

עוד אופציה - פיאט פנדה. מנוע חסכוני, רכב נוח, אמין...לדעתי עולה על המיקרה בכל הפרמטרים ובטח כשהמחיר ירד.

• תוכן חדש...