Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים 2009-2010 עד 32K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שואל בשביל אחי, הוא מחפש רכב מנהלים 2009-2010 ותקציב עד 32K בערך.

דרישות:

רכב מנהלים

מודל לפחות 2009

תקציב עד 32K

נפח מנוע שלא יעלה על נניח 2300-2400.

רכבים שכרגע נמצאים במעמדות (מסודרים לפי עדיפות כרגע):

פורד מונדיאו 2009-2010

סובארו B4 - שנתון 2008-2009

סטרואן C-5 - שנתון 2009-2010

מעוניין לשמוע בעיקר ממי שמחזיק את הרכבים הנ"ל בשנתונים האלו ו\או אם יש המלצות נוספות שעומדות בקריטריונים.

הנתונים המעניינים ביותר לפי סדר יורד:

אמינות

צריכת דלק

נוחות ומרווח

תודה מראש.

נ.ב - לא התחברתי לפורום יותר משנתיים וחצי אז אני מצטער מראש אם לא חזרתי להודעות שהשאירו לי חלק מהאנשים, אם יש משהו שעדיין רלוונטי מוזמנים לשאול שוב, תודה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לאיזו צריכה הוא מצפה?

הייתי בודק קיה מג'נטיס- מרווחץ, מאובזרת מספיק ונונתנת תמורה טובה למחיר נמוך יחסית.

טוב, גם אני וגם הוא מחזיקים שברולט אימפלה (שלי 2005, שלו 2004, שתיהן עם מערכת גז) אז שנינו מכירים טוב טוב מה זו צריכה גבוהה. אין ציפיה ליותר מידי, להערכתי 1/7.5 בעיר ו 1/11-12 בחוץ בנסיעה רגועה אמור להיות טוב מספיק.

לגבי המג'נטיס, גם עלתה בתור אפשרות וכמו כן גם הסונטה, אבל שמועות אומרות שהן "טוחנות" דלק (דרך אגב כנ"ל השמועות לגבי ה B-4 שלגביה זה לי לפחות נשמע קצת הגיוני, כי בכל זאת הנעה 4x4 בטח לא באה בחינם).

אם אתה מכיר מקרוב את המג'נטיס, אתה יכול לתת מספרים ריאליים?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יש ביד 2 כמה דגמים של מונדאו שעומדים בדרישות שלכם ויש גם חלק שמוסבים לגז . לדעתי במחיר שמוכרים אותם יחס תמורה לשקל גבוה . תבדקו את עוצמת המזגן כי בשנים האלו היו דעות ל הרבה אנשים שהמזגן בעיתי.

עוד עצה אומנם לא ברשימה ובתקציב יותר גבוה אבל שווה לשקול גם מאליבו היות ואתם חובבים אמריקאיות . לנו יש את המנוע של 3.5 ומרוצים מאוד מכל הבחינות ואם במנוע הזה הצריכה הממוצעת היא 1ל11 {אומנם הרוב בין עירוני} אך עדין יחסית חסכוני ואני מאמין ששווה לשקול את האופציה גם למנוע הקטן יותר {כמובן זה כבר שנתון אחר ותקציב אחר} כמובן שניתן לעשות הסבה לגז או לרכוש אחד מוסב ואז נהנים מכל העולמות .בהצלחה

פורסם

תודה על המידע לגבי המזגן של המונדיאו, מעניין.

לגבי מאליבו, הוא מחפש משהו לא עם מנוע 3.5, והאופציה הריאלית היחידה בשנתונים האלו היא ה 2.4 אבל המחירים גבוהים יותר מהתקציב, אז הוא ירד ממנה. גם הסבה לגז לא רצויה והוא יעדיף מלכתחילה רכב על בנזין.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

תודה לכולם. במזל טוב נקנתה מונדיאו 2010 מיד שניה (יד ראשונה השכרה) עם 85K ק"מ ב 28K ש"ח. המוכר רצה 30K אבל הוריד 2000 בעקבות מסרק הגה גמור.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...