ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי תאונת דרכים שהשביתה את הרכב טוטאל לוס מחפשים רכב חדש: הרכב שהושבת היה טיוטה קורולה סאן פלוס 2006 שהיה פשוט מצוין בשבילנו והוא העדיפות הראשונה שלנו. דרישות לשני הרכבים: אוטמטי אמינות חלקי חילוף זולים חסכוני בדלק אשמח לשמוע על רכבים בשני הקטגוריות. הראשון אמור להיות משפחתי וכולל בתוכו גם נסיעות ארוכות יותר בעוד השני השני אמור להיות נסיעות עירוניות ורכב משני וגם מיני\סופר מיני יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
שלום רב, מתעניין לגבי הפג'ו 108. יש לי שאלה קטנה שמטרידה אותי לגבי המנוע. המנוע 1.0 פותח ע"י טויוטה, האם גם המנוע 1.2 פותח ע"י טויוטה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 927 צפיות
שלום אני בהתלבטותת ממושכת אנחנו זוג עם 2 ילדים ,עירוניים ומידי סופש מטיילים ברחבי הארץ מה אתם הייתם לוקחים ? תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
סקודה סופרב 2016 1 2
מאת tabbash- 16 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום חברים למי שיש לו מידע ניסיון או כל דבר שעוזר אני מעוניין לקנות רכב חדש סופרב 2016 מה דעתכם לגבי הפרמטרים השונים הערכות שלכם מבחינת אמינות ביצועים עיצוב צריכת דלק אני בדקתי בגוגל וקיבלתי מידע אך אין על מידע מהשטח כלומר מניסיון שלכם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yossir29, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 675 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב שני שישמש בעיקר לנסיעות לרכבת וחזרה ולטיולים משפחתיים (3 ילדים בגיל מושבי בטיחות) בסה"כ 5000-80000 קילומטר בשנה. הרכב הראשון שלנו זו מכונית קטנה שאני נוסע איתה יום יום לעבודה אבל היא לא מתאימה לטיולים משפחתיים. לאחר שעברתי בסוכנויות השונות אני מתלבט בין יונדאי I30CW 2013-2012 במחיר של 65-75 אלף שקל או פורד מונדאו משנים 2012-2013 במחיר 55-65 אלף שקל. אני יודע שיש הבדל גדול בין המכוניות ואת היונדאי אני מכיר טוב אבל המונדאו היא סוג של חידה שבתור חובב הגה נראת לי מתאימה גם למשפחה וגם לנהג וכמובן שהמחיר מפתה. אשמח לקבל את עצת החברים בפורום. תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 882 צפיות
היי, התחלתי עבודה חדשה וכמו שאתם יודעים התחבורה הציבורית בארץ גרועה מאוד,אז אין לי ברירה אלא לקנות אוטו(רבע שעה נסיעה באוטו במקום שעה וחצי בתחבורה ציבורית). בעקרון אני מחפש רכב בתקציב 25 אלף פלוס מינוס,אין לי בעיה להוציא עוד טיפה כסף ברכישת הרכב,כאשר הדבר יחסוך לי בהוצאות השותפות עליו,או אם אפשר לקנות רכב אמין במחיר זול יותר גם טוב חשוב לי ברכב בעיקר אמינות וצריכת דלק נמוכה, בנוסף יש לי רשיון על אוטומט בלבד,אז ידני כמובן לא בא בחשבון. עיקר השימוש יהיה נסיעה לעבודה לכן אני יכול להסתפק גם ברכבי מיני,רבע שעה בהלוך נסיעה שותפת,וחצי שעה בחזור בפקקים קצת,בשעות הערב לרוב אשתמש ברכב עם הדלקן של המשפחה אשמח להמלצות בתקציב הנ"ל
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 7 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
מצאתי פרסומים רבים שלו ביד2. יש למישהו מידע על האמינות שלו והסיפור של הרכבים אצלו?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי חברה, אז לאחר מסע בין כל אולמות המכירה בקטגוריה (הלא מוגדרת כ"כ) ונסיעת מבחן על שלל מכוניות, שאלות, התעניינות וכו', נשארתי עם התלבטות בין שתי הדגמים האלו. אופל אדם 1.4, 87 כ"ס, דגם JAM (שלוש דלתות): הדבר הראשון שקנה אותי הוא המראה, הרכב פשוט יפה, בכמה דרגות מעל כל הרכבים במחירו. מפנים, מאובזר ברמה מעולה, מערכת מולטימדיה, בקרת שיוט, כפתורים על ההגה, מראות חשמליות וכו'. אפילו שהוא הדגם ה"בינוני" (מבחינת מחיר ואבזור). נסיעת המבחן הייתה נוחה גם היא, הגיר הרובוטי מרגיש דיי בסדר, הרכב אומנם לא חזק אבל אני גם ככה הולך לבלות את רוב זמני בפקקים וחווית הנסיעה עונה על הדרישות. 3 שנים אחריות, גיר רובוטי. מחיר על הכביש כולל כל התוספות 92,500. סיאט איביזה…
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, השאלה נוגעת לשני רכבים שאני מחזיק כרגע בחברה שלי, אלפא ג'ולייטה 2013 ושברולט טראקס 2014, כרכבים צמודים לי (בעלים בחברה) ולאבא שלי (עובד). לאורך השנים תמיד החזקתי את הרכבים כרכבים צמודים מתוך הסתמכות על חישוב ישן שהראה שמדובר בסכומים קרובים יחסית, לאחרונה החלטתי לבחון מחדש גם בגלל השינויים (מחיר דלק, ריביות נמוכות) וגם בגלל ההבנה שההוצאה הגדולה ביותר היא ירידת הערך ומכאן הנטייה לא לרכוש רכבים חדשים אלא לרדת 2-4 שנתונים ולשדרג. הנתון האחרון מוריד כמובן את הכדאיות של רכב צמוד מאחר והחברה משלמת בכל מקרה שווי שימוש של 2.48% ממחירון רכב חדש, כלומר אין משמעות לירידה בשנתונים. בהינתן נתונים סטנדרטים ומעוגלים לצורך החישוב : שני הרכבים נוסעים 20K בשנה ד…
הודעה אחרונה מאת zohar_clio, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי מניח שהדעה היא יותר בתפיסת עולם לרכישת רכב יד שניה אבל אשמח לשמוע את דעתכם. מחפשים כבר זמן מה רכב והתכנסנו לשני רכבים מאותו דגם, שנת 2010 וההבדלים העיקריים 1. יד שניה מליסינג ו-140000 ק"מ 2. יד שניה בתוך המשפחה ו-95000 ק"מ ההבדל במחירים הוא כ-6 אש"ח שזה די דומה להפרש בין המחירונים (ה-140 כמובן זול יותר) ה-40 האחרונים של רכב הליסינג היו ביד פרטית והוא טופל במוסך מורשה בלבד, והאמת שנהניתי לנהוג בו יותר מבדגם עם הקילומטרז הנמוך יותר (והמחיר הגבוה יותר). מצד שני, אני קצת נרתע מה-140000 ק"מ מה דעתכם ? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אני מתבלט המון לגבי רכישת רכב . אני סטודנט בבן גוריון וההורים גרים בראש העין. אני מחפש רכב לנסיעות באר שבע - ראש העין - תל אביב וגם לנסיעות עירוניות. התקציב שלי הוא באזור ה20-25 אלף (גג) אני מחפש רכב אמין, חסכוני בדלק והכי חשוב - שהטיפולים בו יהיו יחסית זולים (בכל זאת סטודנט). אשמח לשמוע הצעות, שנתונים מתאימים וכו'.
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני צריכה לנסוע בבוקר משכונת קפלן לשכונה הירוקה בכפר סבא שזה בערך 8 קמ .בבוקר הכנסה של הילד לגן ב 7 בבוקר והגעה לגן ב 7 וחצי .התקציב די מוגבל כי אני מגדלת 3 ילדים לבד . מה המחירים הכי נמוכים שאני יכולה למצוא רכב ליסינג.ו וכמה זמן נסיעה באופניים חשמליות יקח לי 8 קמ והאם אפשר לנסוע עם האופניים בחורף או שזה מתכון לקצרים באופניים . תודה
הודעה אחרונה מאת Escre1, -
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
שלום לכולם. הבת זוג שלי מסיימת לעשות בקרוב רישיון נהיגה (היא בת 24). ואני מעוניין לקחת רכב חדש לאיזה שנתיים ואז להחזיר אותו. ראיתי פה לפני כמה ימים שמישהו פירסם שהוא קיבל הצעה באחת חברות הליסינג לשלם בחודש 1500 ש"ח למשך שנתיים ואז להחזיר את הרכב לחברה. אותו בחור גם אמר שזה כולל טיפולים וביטוח לנהג חדש, לפי החישוב שלי 1500*24= 36000, מתוך זה יש 20 אלף ירידת ערך לרכב + טיפולים + ביטוח שתי נהגים שאחד מהם נהג חדש או צעיר זה נשמע לי כמו הצעה טובה. שאלות: 1. בת הזוג שלי מקבלת רישיון פעם ראשונה בגיל 24, מה יהיה הסטטוס שלה? נהגת חדשה? צעירה? 2. ההצעה שהבחור פירסם פה זה על פיקאנטו 1.25 חדשה, הוא אמר שזה ליסינג פרטי, וראיתי שיש הרבה מאוד סוגים של ליסינג…
הודעה אחרונה מאת Tomerv, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת PPF, -
שלום חברים, התחלתי לחפש רכב משפחתי גדול ומרווח בתקציב מוגבל (עד 30K). נתקלתי ברכב הנ"ל והוא די מסקרן, למרות הסטיגמה המפחידה שכל הרכבים צרפתיים הם ח..רא. אבקש חוו"ד מאלה שהיה ברשותם רכב הנ"ל. הדגם עם מנוע 2000 בנזין זו חיה מאוד נדירה באיזורנו, אז חוו"ד על דגם 1600 גם יתקבל בברכה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב אנו מחפשים רכב המיועד לנסיעות בן עירוניות (80 קמ ביום), בעיקר לנהג יחיד אוטומט, קטן (רכב שני), חסכוני, שיהיה קל למכור אותו (זמן, לא ירידת ערך), בתקציב של 40-50 אלף שח. מתלבטים בין מיצובישי ספייס סטאר 2013, יונדאי i10 או קיה פיקנטו נודה מאוד לעצתכם תודה
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום במקרה נתקלתי בסרטון הוידאו של chrisfix לגבי בדיקת רכב יד 2. חידש לי לא מעט, למרות שעשיתי לא מעט מהבדיקות שלו כשחיפשתי רכב. מומלץ ביותר לנבור בערוץ היוטיוב שלו. בדיקת מנוע: בדיקת פנים: aYy03j7QS&index=4 נסיעת מבחן: מיכאל
הודעה אחרונה מאת ariel126, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להביא רכב בשביל נהג חדש וצעיר, הרכב ישמש נטו להגעה מA לB, ועל הדרך גם לצבור ניסיון בכביש. הרכב ישמש לנסיעות עירוניות (לעיתים רחוקות ייצא מהעיר, אם בכלל). רכב ידני, רצוי טיפולים זולים ואמינות גבוהה עד כמה שאפשר. רציתי לשאול על הדגמים הבאים בשנים 00-03: פיגו 206 מנוע 1.4 עם 75 סוסים או 1.6 עם 110 סוסים - אמינות? פיאט פונטו 1.3 עם 60 סוסים (או פונטו ספייס) - כוח? ייסחב עם מזגן דלוק? פורד פיאסטה 1.3 - אמינות? כוח? אם יש עוד רכבים שיתאימו לתקציב (או עם חריגה קטנה) שיהיו עדיפים מהאופציות למעלה אשמח לשמוע עליהם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
אחרי מספר חיפושים החלטתי להשליך הצידה את מספר הדאגות שהיו לי וללכת על דעת הרוב. אני מעוניין ברכב שנמצא בין רכב משפחתי ורכב לנהיגה. אני מרגיש כאילו שהB3 ספורט נמצאת בנקודה הספציפית הזאת. האם יש לכם דעות על הרכב? איך הוא מבחינת אמינות? האם עדיף ללכת על הB4 טיפטרוניק? עלות חלקים? עלות טיפולים? דיסקליימר: אני בן אדם שמתרגש טיפה מסוזוקי קרוס ידני, אני לא מחפש אוטו לנהיגה בלבד. ואל תגידו שזה אוטו עגלה כי הסטנדרטים שלי די נמוכים. עם כל הכבוד אני מחשיב את הליאנה שלי לאקונומית ואני יודע שהיא לא.
הודעה אחרונה מאת ferdinandstrat, -
-
- 17 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
המשפחה בת 8 נפשות, כן ירבו. אנחנו מתכננים לקנות רכב אחד גדול שיכיל את כולנו, וישמש בעיקר לשתי מטרות: - נסיעות ארוכות לטיולים. - נסיעות קצרות קרוב לבית (הקפצות לחוגים וקניות וכד'.). הנסיעות היומיומיות הארוכות לעבודה יתבצעו ברכב אחר (מיני) שכבר יש לנו. אבל בהחלט יתכן שכשנינו צריכים לצאת באותו יום, שני הרכבים יהיו בשימוש למרחקים של כ-50 ק"מ. אנחנו רוצים רכב חדש, שישמש אותנו לפחות 4 שנים (עדיפות לעוד הרבה זמן אחר כך). סביר מאד שבמהלך השנים הללו המשפחה תגדל בילד נוסף, בעז"ה. אין לנו בעיה עם תיבת הילוכים ידנית, ולכן היא אפילו עדיפה (זולה יותר, מחזיקה מעמד יותר, צריכת דלק טובה יותר). בדקנו אפשרויות והשוינו לתקציב שלנו. אחרי נסיעת מבחן ברנו טראפיק וביונדאי…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, מחפש רכב אמין עם צריכת דלק סבירה (1/12 בערך) ב25000 שח. האופציות שמצאתי כרגע הן: לנסר קלאסיק שנת 2008 (יש אפילו בקצת פחות מ-20k) B3 שנת 2007 מנוע 2 ליטר שהציעו לי אותה ב22 אש"ח יונדאי אקסנט 2011. אישתי מאוד חוששת מסוגיית האמינות של רכבים משנתון 2008 (קשה למצוא רכב עם פחות מ150 א' ק"מ). האם יש צדק בדבריה, וכדאי להתפשר על רכב בינוני כמו האקסנט?
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מיצובישי לנסר ספורטבק מנוע 1.8 משומשת, הרכב מיועד לנסיעות בין עירוניות 18 ק''מ לכל צד רציתי לדעת אם יש בעיות או תקלות ידועות, והאם הרכב הזה ממולץ. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
Outback 3.0 R 1 2
מאת dman86- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, לא יודע אם זאת שאלה לפורום הזה או לפורום הטכני, אבל נתחיל מכאן. השאלה היא כללית - עד כמה זאת הרתפקה לקנות רכב כזה? או באנגלית - What could go wrong? סובארו Outback שנת 2006 (יד5) עם מנוע בוקסר 3 ליטר, 6 צילינדרים ו-250 כוחות סוס. הנעה 4X4. ביד2 מבקשים עליה 35,000 שח. יש לי חיבה מיוחדת למכוניות סטיישן עם מנוע 6 צילינדרים (לא משנה לי איך הוא מסודר). אפשר למצוא משהו דומה במחיר דומה? סובארו דווקא נחשבות אמינות.
הודעה אחרונה מאת shimot26, -
- 2 תגובות
- 803 צפיות
רציתי לדעת האם זה הגיר החדש? ואיך הרכב מבחינת התנהגות והאם מומלץ בכללי ואם יש עוד תובנות אשמח לשמוע תודה...
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, מצורף טופס בדיקה של ניסאן קשקאי 2014 (גיר ידני). מצד אחד נראה כי תאונות הרכב לא עבר. מצד שני כל הסעיפים בקשר למנוע קצת מוזרים עבור רכב בן פחות משנתיים עם 48 אלף ק"מ. האם מדובר בכסת"ח של מכון הבדיקות או שבאמת יש בעיה? אשמח לשמוע את דעתכם ועצותכם! תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אני לקראת רכישת רכב וראיתי מודעה ביד 2 של רכב שאני מעוניין בו, הם קוראים לעצמם aoto elegant "מומחים לרכבי יוקרה", הם נמצאים ברחוב בצלאל בחולון, מישהו מכיר? התנסה איתם? אמינים? אשמח מאוד לכל פיסת מידע לגביהם, הרכב בבעלות פרטית,יש לציין שבשיחת הטלפון הוא מיד התוודה שהרכב עבר תאונה מאחור והוחלף טמבון, אולם אין פגיעה בשלדה תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין 2 רכבים ידניים: 1) יונדאי גטס, שנת 2005, יד 2 2) פיאט פנדה, שנת 2006, יד 2 2 הרכבים עשו סביב ה 150,000 ק"מ המחיר של שניהם די זהה. איזה רכב עדיף מבחינת אמינות, אחזקה, צריכת דלק? אני מאוד חושש מהאמינות של פיאט, החשש שלי מוצדק? או שהפנדה נחשב רכב אמין? תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת lior_haroni, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה זמן מחפש רכב חדש בגלל האילוץ של מעבר לאוטומט . כרגע הרכב שיש לי זה סקודה פאביה 2012 ידנית שאני די מרוצה ממנו והיתי ממשיך איתו עוד מספר שנים, אבל... בזמן האחרון שמתי לב שאני יורה לכל הכיוונים ומתפזר יותר מדי ובגלל זה החלטתי להיעזר בכם. רציתי אלפא בגלל הפינוקים והנאה מנהיגה אבל קיימים מספר חסרונות: תצרוכת דלק ואחזקה עיקר הבעיה. רציתי סובארו XV בגלל ישיבה גבוה, פינוק ויכולת להגיע לטיולי שטח, החיסרון: יקר לאחזקה ויקר לקנייה. רציתי הונדה ג'אז היבריד בגלל החסכון בדלק ואחזקה, החסרון: כנראה משעמם מדי לנהיגה ולא כזה מרשים ביופי. שורה תחתונה מחפש משהו שמצד אחד יהיה חסכוני בנהיגה (20K בשנה עם 90 אחוז בין עירוני) ומצד השני יהיה כייפי בנהיגה כמו אפ…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מתעתד לרכוש את הרכב הזה, אשמח לחוות דעת ממי שיש לו כמובן לי חשוב: - ביצועים - 2.0 טורבו, איך הוא סוחב את המכונית? - נוחות - אמינות - גיר? פורד? צריכת דלק לא ממש בראש מעייני, גם ככה הדלק יקר פה וכולם משלמים כהוגן.... =\
הודעה אחרונה מאת ArikM,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- elibaba
- צוק
- this_is_me
- hans
- Gosser1860
- mikyl
- גולדן191
- pooh-bear
- Derish
- zvit
- carsgo