Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי רכב מהסוג הזה לפני כשנה (מנוע חזק יחסית, ידני, סמי-ספורטיבי, באזור 40K) וה-B3 ידנית היתה אחת האופציות שהגיעו לגמר.

ראשית, לא כ"כ פשוט למצוא ידניות, תתכונן לחרוש את הלוחות.

שנית, כפי שתכתבו כאן, האוטו מרגיש כבד, זוויות הגלגול מורגשות, ולמען האמת די התאכזבתי מנסיעת המבחן.

הרכב גם מאובזר די בקמצנות, וכסא הנהג (כמו בכל סובארו שנהגתי בערך) לא היה לי נוח.

מאידך, האמינות גבוהה, הלוק נחמד והאחזקה זולה יחסית (בטח יחסית לבמוו סדרה 1 שקניתי בסוף...)

אם תמצא אחת, לך ותנהג. ייתכן ואתה תתחבר יותר.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
לחבר שלי יש 1.5 אוטומט, הוא טוען שהרכב עגלה מתה אבל הוא נוח ואמין, כבר טוב.

אני מודה לך בקרב לב על התגובה האינפורמטיבית,רק אם אפשר, תפרט את החלק המוגדש.

דיסקו, רשמתי על הגיר האוטומטי כי בראש הפוסט הבחור שאל האם עדיך ללכת במקום על B4 אוטומטית.

אמנם הרכב עם מנוע 2.0, גיר ידני, חצאיות והנעה כפולה אבל ספורטיבי הוא לא (לטוב ולרע)

הוא לא נוקשה, ובנהיגה אגרסיבית יש זווית גלגול מוחשית יחסית.

לחיוב, עכב מתלים לא נוקשים ביום יום הוא נוח.

שים לב- עכב הנעה 4X4 אתה חייב להחליף את כל 4 הצמיגים ביחד- יש פה פוטנציאל להוצאה גדולה על צמיגים במידה ורק צמיג אחד נהרס.

וודא שעל הרכב שאתה קונה ישנה רביעיה זהה אחרת יכול להיגרם שחיקה לדיפנציאל.

כמו כן, בדוק מתי המערכת עברה טיפול (החלפות שמן בעיקר).

בהצלחה במציאת הרכב הנ"ל.

פורסם
דיסקו, רשמתי על הגיר האוטומטי כי בראש הפוסט הבחור שאל האם עדיך ללכת במקום על B4 אוטומטית.

אמנם הרכב עם מנוע 2.0, גיר ידני, חצאיות והנעה כפולה אבל ספורטיבי הוא לא (לטוב ולרע)

הוא לא נוקשה, ובנהיגה אגרסיבית יש זווית גלגול מוחשית יחסית.

לחיוב, עכב מתלים לא נוקשים ביום יום הוא נוח.

שים לב- עכב הנעה 4X4 אתה חייב להחליף את כל 4 הצמיגים ביחד- יש פה פוטנציאל להוצאה גדולה על צמיגים במידה ורק צמיג אחד נהרס.

וודא שעל הרכב שאתה קונה ישנה רביעיה זהה אחרת יכול להיגרם שחיקה לדיפנציאל.

כמו כן, בדוק מתי המערכת עברה טיפול (החלפות שמן בעיקר).

בהצלחה במציאת הרכב הנ"ל.

בדיוק מה שאני מחפש, רכב מהנה אך לא רכב לגמרי ספורטיבי, אני לא נהג מנוסה מספיק או ממומן מספיק על מנת להשקיע את הכסף באוטו לנהיגה(שבמקרה כמו הגרמניות או האיטלקיות יותר פרקטיות ויותר נוחות, אך האמינות ותיחזוק שלהן....)

נהיגה אגרסיבית לא תהיה ממני, בעיקר בפניות לא משנה הנעה כפולה או לא.

ז"א שאם יש לי פאנצ'ר אני צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים עקב חשש לשחיקה של דיפרנציאל מרכזי? כי אם הגיע הזמן להחליף צמיגים אני ישר מעדיף להליף את כל החמש(רגע, יש לB3 ספייר גודל מלא או את הדרק הזה שנחשב לספייר?)

אני אדאג לבדוק את ספר הטיפולים, תודה רבה על העזרה!

פורסם

מחדד- פנצ'ר אשר ניתן לתיקון לא מצריך החלפת צמיגים. הרי אתה נשאר עם אותם צמיגים. במקרה של צמיג שלא בר תיקון- פה יש צורך להחליף את כל הרביעיה.

לגבי גודל הצמיג הרזרבי, אין לי מושג...

בהצלחה.

פורסם
מחדד- פנצ'ר אשר ניתן לתיקון לא מצריך החלפת צמיגים. הרי אתה נשאר עם אותם צמיגים. במקרה של צמיג שלא בר תיקון- פה יש צורך להחליף את כל הרביעיה.

לגבי גודל הצמיג הרזרבי, אין לי מושג...

בהצלחה.

וואלה, אני מניח שהסוגייה של הדיפרנציאל המרכזי הוא טיפה בעייתי.

תודה על המידע, אדוני!

פורסם
אני לא מצליח להבין חלק מהתגובות כאן.

הבנאדם מדבר על מנוע 2.0 ליטר וגיר ידני ואתם עונים לו על זה שהאוטומטית 'כבדה'. הוא שואל שוב על הביצועים ב 2.0 ליטר ואתם עונים לו על דברים אחרים.

מישהו מכם החזיק ב 2.0 ליטר ידנית ספורט?

היתה לי כזו למשך כמה חודשים. האוטו מקסים. פשוט מקסים. המומנט משמעותית יותר גבוה מזה של כל מנוע 1.6 ליטר בנזין אחר בשוק. הגיר הידני מצויין (יחסית) והאוטו מושך נהדר. זה לא טורבו ולא אמור להיות אבל מול משפחתית 1.6 ליטר, המקום היחיד בו הן יפגשו זה ברמזור אדום.

בנהיגה חסכונית אפשר להוציא ממנו 1:13 - 1:14. אם לוחצים, והואטו הזה מבקש ללחוץ אז כמובן שצריכת הדלק תורע משמעותית.

האוטו נפלא, מגיב היטב, טונות של אחיזה. אוטו מצויין.

כמובן שאם מדברים על גירסת ה 1.5 ליטר עם גיר אוטומטי אז תשכחו מהכל. עגלה עייפה שהדבר היחיד לזכותה הוא נוחות גבוהה.

מסכים עם הנ"ל.

ה-B3 בגירסה הזאת של 2.0 ליטר ידנית זריזה יחסית,והשילדה שלה טובה למדי.

אם אתה לא נעול רק על ידני אז גם מאזדה 3 ופורד פוקוס (שתיהן 2.0 ליטר) יתנו מענה טוב למה שאתה מחפש, משפחתית זריזה ומהנה לנהיגה.

אגב "נאמן סוברו" מספיק לדחוף את הקורולה הזאת לכל אחד בטח למישהו שמחפש משהו קצת מעניין לנהיגה.

פורסם
מסכים עם הנ"ל.

ה-B3 בגירסה הזאת של 2.0 ליטר ידנית זריזה יחסית,והשילדה שלה טובה למדי.

אם אתה לא נעול רק על ידני אז גם מאזדה 3 ופורד פוקוס (שתיהן 2.0 ליטר) יתנו מענה טוב למה שאתה מחפש, משפחתית זריזה ומהנה לנהיגה.

אגב "נאמן סוברו" מספיק לדחוף את הקורולה הזאת לכל אחד בטח למישהו שמחפש משהו קצת מעניין לנהיגה.

למה אתה מתכוון?

פורסם

הבחור צודק, לפעמים אני נסחף עם הטימטום הזה של הטויוטה המשעממת.

כאילו מה, המפעל של אבא שלי.

לוקח את דבריי בחזרה. סובארו זה רכב מצויין שכנראה יענה לך על כל הדרישות במיוחד עם המנוע החזק 2.0.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
הבחור צודק, לפעמים אני נסחף עם הטימטום הזה של הטויוטה המשעממת.

כאילו מה, המפעל של אבא שלי.

לוקח את דבריי בחזרה. סובארו זה רכב מצויין שכנראה יענה לך על כל הדרישות במיוחד עם המנוע החזק 2.0.

כולנו בני אדם, מי מאיתנו לא נסחף לפעמים?

והפורד לא ממש אמינה, אני מעדיף שלא להסתכן יתר על המידה.

פורסם

חברה, מקפיץ כי שמתי לב למשהו:

כל הדגמים שמופיעים ביד 2 הם דגמי 2008 עם...150K קילומטר עליהם במקרה הטוב, כולם עולים 30 אש"ח. האם זה בגלל שזה אוטו בעייתי או שזה אחד מאלה שמאבדים מערכם מאוד מהר?

האם עדיף ללכת על אחד חדש יותר? האם עדיף ללכת על ליסינג? מחיר מחירון בשביל דגם 2011 זה 60 אש"ח.

• תוכן חדש...