ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
לא ברור לי העניין עם הגיר: האם משנת 2007 זהו גיר רובוטי וידני בלבד? או שיש 3 אופציות: רובוטי, ידני ואוטומטי? בנוסף, האם נסיעה עם רובוטי היא נעימה או מעצבנת? דבר שלישי: האם כדאי לקנות טויוטה יאריס 2006/2007 שנחשבת אמינה או באותו תקציב להשקיע ברכב ממודל אחר אבל יותר חדש נניח 2010?? התקציב שלי 25K-30K המון תודה, אורית
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתלבט מאוד בין המכוניות הבאות יד שנייה 2013: קיה ריו 1.2 LX ידנית - 40,000-55000 ש"ח. שברולט ספארק - 1.2 LT - ידנית - 35,000-40,000 ש"ח קיה פיקנטו - 1.0 LX - ידנית - 35,000-45,000 ש"ח מיצובישי אטראז' - 1.2 אינוייט - ידנית - 45,000-55,000 ש"ח נתונים נדרשים: יכולת לעלות עליות לגליל ולגולן על בסיס פעמיים-שלוש בשבוע. מיזוג חזק (מניסיון של בעלות על שברולט ספארק - המיזוג שלה חזק). אמינה ברמה של "מטיפול לטיפול - ללא טיפול" חסכונית בדלק. רוב הנסיעות מחוץ לעיר. תודה מראש להתייחסות ולעצות מלומדות.
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
-
תקציב 40000₪
מאת nissu- 1 תגובות
- 699 צפיות
שלום אחי ,נשוי+2 מחפש רכב משפחתי אוטומט בתקציב עד 40000₪ שורה תחתונה שם אחד עם יחס מחיר תועלת מפנק וכמה שיותר חסכוני מה הרכב שהייתם קונים ? תודה חברים
הודעה אחרונה מאת nissu, -
שלום רב אני מחפש מחליף לגאלאנט המוצלחת של אישתי, הרכב כניראה יעבור לחמי. בקרוב מצטרף ילד נוסף למשפחה, השלישי במספר ואני מעוניין ברכב 7 מקומות, גם מושב שלישי לילדים בהחלט מספיק. תחילה חשבתי על אאוטלנדר 2009-2012, זאת הצורה היחידה שהוא נראה טוב לדעתי. אך במחשבה שניה אני מעדיף להוציא פחות כסף בשלב הזה (יש לי דברים חשובים יותר מרכב כרגע, מתחיל בקרוב לבנות בית) מעבר לזה שהפורד נראה הרבה יותר פרקטי מבחינת המשפחה. לכן חשבתי לקנות פורד s-max בשנתונים הראשונים יחסית, 2008-2011. מוזר שעל הכביש רואים אותם יחסית אבל אין הרבה מימנו בלוחות הרכב. בכל מקרה היתי מעוניין לדעת על שינויים שהיו במהלך השנים האלו, ראיתי מעט שינויים חיצוניים כמו פנסים אחוריים ופגוש קידמי אבל ה…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכם, עזרו למשפחתנו למצוא רכב חדש מחפשת רכב משפחתי שיכול להכיל 2 כיסאות לילדים במושב האחורי + תא מטען בהתאם. תצרוכת דלק סבירה (נגיד, 1:10 ומעלה), אוטומטי, יד שנייה סביבות 2012-2013. שימוש של כ-50 ק"מ ליום. מהבדיקה שערכתי הגעתי ל-3 אופציות: סקודה אוקטביה, יונדאי i30cw וקיה סיד. אשמח ל"דיל ברייקר", חוות דעת מניסיונכם וכו'. יש לציין שככל הנראה נרכוש את הרכבים במסגרת ליסינג תפעולי ולכן אשמח לקבל דגשים גם לתהליך זה (למה לשים לב, מה חשוב באותיות הקטנות). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת urileshem, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 579 צפיות
היי LEXUS CT200Hמחיר לפני הנחה 181000 שח התוספות בתשלום 1. צבע מטאלי=3500 שח (בטויוטה פריוס מבקשים 1500 שח) 2. חיישנים אחוריים שקועים =1601 שח >חליפי 3. איתוראן SAFE+קיפול מראות +ח.תאונה=1500 שח>חליפי הנחות:8000 שח+טיפול ראשון חינם נטו 173000 שח המחיר כדאי?או ניתן להשיג מחיר זול יותר מהיבואן? על מה ניתן לוותר/לשנות? מה מוגזם? תודה
הודעה אחרונה מאת tood, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם ותודה לעונים.. אני לפניי קניה רכב ואני ממש מתלבט בין 3 דגמי רכבים אשמח לחוות דעת אנחנו משפחה של 2 ילדים בעיקרון יש רכב מהעבודה השימוש העיקרי של הרכב שאנו רוצים לקנות הוא נסיעות קצרות וסידורים. נא לא להתייחס להבדלי מחיר.. אלו הרכבים..: 1. גולף 2016 1.4 125 כ"ס ( האם שווה להשקיע עוד 16 אלף ולהביא את הדגם של ה 150 כס?) 2. סיאט לאון 2016 1.2 3. סקודה אוקטביה 2016 1.2 אשמח לחוות דעת תודה
הודעה אחרונה מאת דולב כלפה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום . הייתי היום באחת מחברות הליסינג בגדולות בקשר לרכישת רכב יד 2 . בסופו של דבר בחרתי ברכב הנל טויוטה קורולה 2012 קמ 97000 . הרכב עמד לפי איך שהוא היה נראה הרבה מאוד זמן בנוסף היו לו הרבה מאוד שריטות ומכות . הסוכן אמר לי " זה רכב מטרייד אין " הרכב יעבור השבחה ואחרי זה יגיע לכאן . השאלה שלי היא איזה השבחה עובר הרכב ? והסוכן אמר שאין אחריות לא על הגיר ולא על המנוע הגיוני ? כמובן ששילמתי לו מקדמה של 1500 שקל על שמירת הרכב .
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הי יונדאי סונטה פרימיום לבין טויוטה פריוס תודה
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
אני הולך מחר לקנות מאזדה 3 1600 מודל 2008 המצב של האוטו מושלם עברתי אותו בדיקה לא היה כמעט בעיות האוטו עצמו יד 3 ועשה 99 ק"מ הבנאדם רוצה על האוטו 32500 עכשיו רציתי לשאול אם עדין שווה לקנות את האוטו.
הודעה אחרונה מאת אבי בזל, -
- 0 תגובות
- 487 צפיות
שלום , אני נהג אופנוע שמתחתן עוד מעט לכן אני מחפש רכב . אני מעדיף רכב 5 דלתות גיר אוטומטי לנסיעות שבועיות של כ 400km התקציב כמו שהזכרתי עד 35k אני חשבתי על טויוטה אוריס 2008 אם יש לכם חוות דעת אני אשמח במיוחד לגבי הרובוטי
הודעה אחרונה מאת moeps991, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כלומר דגם אחד לפני החדש. אמינות /וחוות דעת כללית תודה חברים אבי
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
גולף 1600 2005
מאת Krd- 3 תגובות
- 825 צפיות
שלום מעוניין לקנות גולף 2005 מנוע 1600 הבנתי שהרכב ממש כבד ביחס לגודל המנוע אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה עם הרכב לא מחפש מכונית מרוץ רק רכב שסוחב בצורה סבירה. אשמח גם לנתוני צריכת דלק תודה
הודעה אחרונה מאת IdanMcLaren, -
שלום לכולם, זקוקה לעזרה ממומחים כמוכם. אני רוצה לקנות אוטו יחסית קטן. עם נפח מנוע לא פחות מ1.3 ליטר. משהו אמין שלא רואה הרבה מוסך ושלא צורך הרבה דלק. חשבתי על שנת 2014, הבנתי שהיפניות הכי אמינות. על מה כדאי ללכת? טויוטה יאריס או הונדה ג'אז? או אם יש לכם הצעות נוספות... אני אשמח. תודה
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
גולף או אסטרה 1 2
מאת אבוני- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי התלבטות של אופל אסטרה חמש דלתות אל מול גולף קומפורטליין. נסעתי בשתיהן, שתיהן נוחות וזריזות, האופל מתקדמת יותר מבחינת מערכות בטיחות. מה אומרים המומחים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zivraviv, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, שואל בשביל אחותי ובעלה שמתקשים להחליט בין המועמדות הסופיות שלהם לרכב משפחתי אוטומטי. יש להם ילד קטן בדרך. הדרישות הם: 1. אמינות 2. בטיחות 3. איכות נסיעה/איבזור/נוחות 4. צריכת דלק. מדובר על שנתונים 2010(אקטיב או קומפורט במאזדה, אינספייר או סופרים ביונדאי) / 2011(אקטיב במאזדה או אינספייר ביונדאי). שכחתי לציין, היונדאי לא סטיישן אלא הקצרה יותר. אשמח לשמוע דעתכם.
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מניח שכבר דנו בזה בעבר אבל למרות כל החיפושים והביקורות לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש ולא הצלחתי להתפקס. כיום יש לנו שני רכבים: פיאט פנדה 2011 ידנית ומאזדה לאנטיס 2001. הגיע הזמן להחליף את המאזדה. אנחנו מחפשים רכב שאפשר יהיה לשים בו כסא, סלקל ובוסטר הגבהה מאחורה. יש לציין שבשני הרכבים שיש לנו אנחנו מצליחים לדחוק את הכסאות האלו. מחפשים גם שהרכב יהיה חסכוני בדלק ואמין. אין לנו בעיה שיהיה ידני, אפילו להפך, ושיהיה משנת 2012 ומעלה. לאחר בדיקות ושיטוט באינטרנט חשבתי לקנות ייטי ידנית ולאחר כמה זמן ראיתי שגם קשקאי ידנית נכנסת לי ברף בעליון של התקציב. הקשקאי מושכת אותי יותר, אבל בעיקר בגלל שאני אוהב יותר את המראה שלה ומכיוון שהבנתי שהחלפים שלה זולים יו…
הודעה אחרונה מאת mr_jpdlm, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 681 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין ברכישת רכב משפחתי גדול (מה שנקרא בארציינו "רכב מנהלים" ) הנסיעות הן בעיקר בין עירוניות 60-70 ק"מ ביום בממוצע מעוניין ברכב בעל התכונות הבאות : 1.מרווח 2.מהיר 3.מהנה לנהיגה 4.מפנק יסית באבזור. 5.רצוי אמין ( מי אוהב להגיע למוסך ללא תכנון מראש? ) 6.רצוי סטיישן למרות שלא חובה חשבתי על : א.מונדיאו 2011-2012 גירסת ה trend-x או או טיטניום (למרות שלעוד 40 כ"ס אפשר לקנות ציפ בעלות של כ 2000 ש"ח להבנתי ).בגלל שהרכב מאוד מרווח סטיישן או לא לא משנה כל כך ב. אלפא 159 ידנית 2010-2012(אם כבר אז כבר עד הסוף וגם גיר רובוטי של אלפא לא בידיוק שיא האמינות). הסטיישון הכי יפה מעולם אבל קשה למצוא אפילו בגרסת ה סלספיד!. פתוח לעוד הצע…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן אני חייל משוחרר בן וכרגע עובד בעבודה "זמנית לטווח בינוני" מאוד קרובה לבית. בתכלס אני יכול לחיות בלי רכב אבל למען האמת כבר כמה שנים אני חולם לקנות לעצמי רכב ידני שיהיה שלי שתמיד אני יכול לקחת אותו ובמידה ואני אצתרך אוטובוס אז להימנע מזה כי נשבר לי מאוטובוסים. בתכלס יש לי במשפחה אוטו אחד, קורולה 02' שנמצא בעיקר בערב ואנחנו 4 אנשים מתחלקים עליה. העניין זה שאני גג יעשה עם הרכב 5000 קמ שנתי ואולי אף פחות מזה. בוא נגיד ההנחה שלי שאם אני יחזיק את הרכב הזה 2-3 שנים בתקווה שיהיה סטודנט הרכב ישרת אותי אחרי "ישור קו" היעוד בגדול הם בעיקר נסיעות קצרות/ עירונות ובתקווה שאבא שלי ישאיר את הביטוח על הטויטה או מקסימום אני יעשה ביטוח זמני לכמה ימים אם אני אצ…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז הלכתי לבדוק עוד קיה סיד סטיישן 2012, עשתה55000 קמ המוכר מבקש 50000. האם כדאי ללכת עליה? להוריד במחיר? תודה!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 754 צפיות
אהלן, אשמח לייעוץ בחיפוש רכב בתקציב 55,000-60,000 ש"ח. השימוש יהיה לרוב עירוני (ירושלים) ומדי פעם בין-עירוני. מתכנן להחזיק ברכב ב-5 שנים הקרובות כסטודנט. דרישות: תיבה אוטומטית. מאובזר. מחירי טיפולים וביטוח נורמליים. צריכת דלק טובה. רוב הזמן אסע לבד. אמינות. ההתלבטויות שלי הן: ניסאן ג'וק 2010 - שדי ירד מהפרק בגלל צריכת דלק, שנתון ישן ובעיה בגיר הרציף, הבנתי שאי אפשר לחזות את זה והיבואן לא משתתף (רכב לא באחריות). רנו קליאו 2013 1.2T רובוטי - שלדעתי עם מיקוח תכנס בלי בעיה בסביבות ה-60K. שברולט סוניק RS 2014 - למתוח את התקציב בכמה אלפים טובים ולשלם יותר על דלק. מינוסים בולטים של הרכבים? איך האמינות של מנוע הטורבו של רנו? הגיר הרובוטי…
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפשת רכב למשפחה + 2 ילדים קטנים (בוסטר וכיסא בטיחות) בשמונים אלף ₪. כיום אני נוהגת בוולוו שנת 2002. מעוניינת ברכב חדש יותר. התיקונים כבר מאוד יקרים. חיפוש רכבים מומלצים בעיתונות העלה : יונדאי אלנטרה, קיה פורטה וסקודה אוקטביה. בנסיעת מבחן הסקודה (שהיתה המומלצת לפי ההשוואות) היתה המאכזבת מכולן (רועדת). הקיה והיונדאי - דומות, אבל הרגישו פחות מכונית, יחסית לוולוו. האם יש המלצות לאחד הרכבים? או המלצה לרכב אחר באותו תקציב? לא אוהבת מזדה או טויוטה. המכונית תשמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות. סחירות לא משנה- אני נקשרת לרכבים והם מבלים אצלי הרבה זמן. תודה
הודעה אחרונה מאת מיאו, -
-
חברים שלום רב, רוצה להחליף את הקורולה המזדקנת. אחרי קריאה וצפייה באינספור סרטונים הגעתי למסקנה שאם לא הנעה כפולה אז קדמית עם דיפרנציאל מוגבל החלקה מה האופציות כיום בשוק החדש והמשומשות? והאם אפשר גם להישאר במסגרת ה150000 שח עם הדרישה הנל? דרישות נוספות בעניין הנוחות ועיצוב: 3/5 דלתות, לא סדאן ניראות הרכב - זאב בעור של כבש איזו פיקס כמובן פתוח גם לקניית רכב יד שניה קורסה opc - לא יכול להסתכל עליה, יותר מידי זוויות Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת y-k-r, -
- 0 תגובות
- 490 צפיות
שלום, אני מחפש סופר מיני אוטומטית בתקציב של 15-20K, משנים 2006 וצפונה. המועמדות העיקריות שלי הן יונדאי גטס (עם המנוע החדש), פיג'ו 206/7, וקליאו 3. שמתי לב שעל פיג'ו 206 מהשנים האחרונות הרבה פעמים דורשים לא מעט כסף (בעיקר כששמורות כמובן), לא מחיר שונה בהרבה מה-207 או הקליאו המתקדמות יותר תקנו אותי. בהנתן שה-206 נמכרת במחירים מאוד קרובים ל-207 והקליאו - האם הקנייה הזו לא נכונה יחסית אליהן? ראיתי גם שממליצים פה רבות על הגטס, איך היא ביחס למכוניות האחרות שציינתי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת IdanMcLaren, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אחרי שקצת חשבתי והבנתי שאני מוכן להתפשר קצת על חסכוניות בדלק ומעדיף בגאז דיי גדול, מחפש רכב חסכוני עד כמה שאפשר,בטיחותי כמובן, טיפולים לא יקרים..ממוצע שנתי בערך 25 אלף ק'מ התקציב + - 40 אלף חשבתי על רכב סטיישנים ...יש המלצות לחברות מסוימות ודגמים ספיציפם בתוך החברה שיענו על הצרכים האלה?
הודעה אחרונה מאת tomerc, -
- 39 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
חשבתי לבחור בין השלושה שעומדים בתקציב: - bmw140i - הנעה אחורית, נמוך. תאוצה פחות מ 5 שנ. מרגישה קטנה ופחות פרקטית - אודי rsq3 - הנעה 4ס4, תאוצה פחות מ 5 שנ, קצת גבוה. - מרצדס GLA250 הנעה 4ס4, תאוצה כ 7 שנ, קצת גבוה. עיצוב פנימי הכי מושך להבנתי לביבמה יש יתרון של הנעה אחורית, אבל למשל לאודי יהיה יתרון של פרקטיות ובטיחות (רכב 4על4). האם לדעתכם ההבדל בהנאה משמעותי בין השלושה? ואשמח גם לדעתכם הכללית מבחנת אמינות. כמו כן אני חובב גלישה אז יש קצת יתרון לרכב שמאפשר בקלות יותר להכניס ציוד.
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
שלום נוסע על cx5 שנת 2014 ומרוצה סהכ (נוסע כ 40 אלף בשנה) רוצה להחליף לחדש וחושב על סופרב. מחפש רכב שנוח מאוד לנסיעה, שקט עד כמה שניתן מרעשי כביש (שהחלונות יהיו אטומים לרעש) , מפנק ומאובזר, חובה וויז במסך מולטימדיה. תקציב עד 190-195 אלף , מעדיף כמובן פחות (180 -185) האם הוא יענה על צרכיי? האם יש הבדל משמעותי בין ה 1.4 לבין ה 1.8 ? תודה
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 692 צפיות
לקחנו רכב לבדיקה לפני קנייה (קיה סיד סטיישן). הבודק רשם שהמזגן יושה רעש וכדאי להחליף את המדחס. המוכר הסכים ללכת ולהחליף לחדש והשאלה שלי היא האם יש פה עניין של מדחס זול/איכותי וכיו"ב שאני צריך להיזהר ממנו?? תבורכו
-
- 1 תגובות
- 627 צפיות
אז ככה... חשבתי בהתחלה ללכת על הספארק, אבל גם אחרי מבצעים המחיר לא מרגיש מספיר תחרותי, ואני בכל זאת הייתי רוצה מכונית שתרגיש יותר פרימיום ותתן לי סביבת נהיגה מאוד רגועה, שקטה ומפנקת... אז האופציות שלי הן כאלה: 1. פולו קומפורטליין - יצא פחות מ-100K על הכביש במבצע הקרוב של צ'מפיון. לא יצא לי לנהוג בה, אבל תא הנוסעים שלה מרגיש מאוד נח, אפילו נח יותר מהגולף לדעתי (גבוהה יותר, מושבים מרגישים יותר תומכים) ומאובזר... גם העובדה שהיא הכי קצרה זה מבחינתי יתרון... חסרונות: צריך לקנות ומי יודע מה יהיה עם הגיר בעוד 3 שנים.... 2. קורסה מליסינג 0 - אפשר לקנות אותה עכשיו ב-86K כולל הכל, וזה די מפתה... האבזור שלה טוב, ויש לי היסטוריה חיובית עם קורסה (מתקופת UMI). החסרון שמדוב…
הודעה אחרונה מאת zivraviv, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, הכנסתי היום את הרכב הזה לבדיקה ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת לגבי הריג'קטים. הפגוש הקדמי של הרכב ופנסי החזית הוחלפו עקב תאונת חזית קלה, בדוח של השמאי לא צויין ירידת ערך. רב תודות לעוזרים!
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 211 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- מיכל-לי
- epiphone
- נירו72
- BRAVO_SX
- SlowRide
- PYA
- yor2
- shlomiko
- quizlette85117701
- לב טוב
- laviil