Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרב

100abrl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נוסע על cx5 שנת 2014 ומרוצה סהכ (נוסע כ 40 אלף בשנה)

רוצה להחליף לחדש וחושב על סופרב.

מחפש רכב שנוח מאוד לנסיעה, שקט עד כמה שניתן מרעשי כביש (שהחלונות יהיו אטומים לרעש) , מפנק ומאובזר, חובה וויז במסך מולטימדיה.

תקציב עד 190-195 אלף , מעדיף כמובן פחות (180 -185)

האם הוא יענה על צרכיי?

האם יש הבדל משמעותי בין ה 1.4 לבין ה 1.8 ?

תודה

פורסם

נשמע שהסופרב מתאימה, קח בחשבון זמני המתנה דיי ארוכים.

אתה יכול לבדוק גם את הפולקסוואגן פסאט על אותו רעיון רק בעיצוב שונה.

הצעה נוספת היא יונדאי סונטה ההיברידית. רכב מאוד שקט ונוח ועם מערכת מולטימדיה דוברת עברית ולא רעה בכלל. בתקציב שלך נכנס הדגם המאובזר יותר עם ריפודי עור, גג שמש ובקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם (נערך)

בנוסף לרשימה המכובדת שהציעו לך רציתי להוסיף עוד את ה-

1. 508

2. מזדה 6

3. מאליבו

אבל, לדעתי הסופרב תהייה הבחירה הטובה ביותר.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

תודה רבה. האם ההבדל בין 1.4 ל 1.8 הוא משמעותי? כי ההמתנה ל 1.8 היא מטורפת . לא חשוב לי תאוצה אלא נסיעה נוחה ושקטה עם כח

פורסם

לא. ההבדל בינהן כמעט ולא מורגש.

לגבי זמני ההמתנה, בפעם האחרונה שבדקתי עבור מישהו (לפני כחודש) אפילו לא היה צפי ל1.4, אני אני מניח שזה השתנה בינתיים?

פורסם

לגבי הזמינות, זה על פי רכבים בודדים , בסוכנות מצאו לי רכב 1.4 דגם סטייל אחד בודד בצבע שרציתי לינואר 17 שזה נחשב מוקדם. L&K יש זמינות גבוהה יותר בהרבה . לגבי הוויז, מצריך שידרוג של המערכת מולטימדיה.

מישהו נוסע עם הרכב ויכול לכתוב התרשמות כללית ? שוב, חשוב לי השקט, נוחות הנסיעה (לשבת בכורסאות נוחות ובלי קפיצות מוגזמות) ואבזור מפנק. על פי מה שהבנתי מחבר, אכן עונה אבל רוצה לשמוע עוד חוו"ד . מתכוון גם כמובן לקחת לנסיעת מבחן בקרוב

תודה

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, בסופרב וויז זה רק באמצעות שיקוף לא?

נכון לרגע זה אין בישראל רכב עם וויז מובנה ישירות מהיצרן, אשמח לתיקון אם טעיתי.

השיקוף בסקודה רק לגוגל מפות

(גוגל טוענים שבחודשים הקרובים וויזגם יתאפשר, במצב זה ישתנה דרמתית כל עניין הפריצות מסך שנעשים)

• תוכן חדש...