Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3

osherect
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך מחר לקנות מאזדה 3 1600 מודל 2008

המצב של האוטו מושלם עברתי אותו בדיקה לא היה כמעט בעיות האוטו עצמו יד 3 ועשה 99 ק"מ

הבנאדם רוצה על האוטו 32500

עכשיו רציתי לשאול אם עדין שווה לקנות את האוטו.

פורסם

בדקת את הרכב במכון ? אם כן,העלה סריקה של טופס הבדיקה.

ק"מ יחסית נמוך למספר הידיים ולמחיר הרכב (אם זה דגם אקטיב (חישוקי ברזל ומנוע 1600) והרכב היה בליסינג ביד הראשונה,הייתי חופר ובודק היטב את נושא הק"מ).

בשנתון הזה,צריך גם לוודא עדיין במרד הרישוי הארם נרשמה בעלות ליסינג ברישיון אם היתה כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדקת את הרכב במכון ? אם כן,העלה סריקה של טופס הבדיקה.

ק"מ יחסית נמוך למספר הידיים ולמחיר הרכב (אם זה דגם אקטיב (חישוקי ברזל ומנוע 1600) והרכב היה בליסינג ביד הראשונה,הייתי חופר ובודק היטב את נושא הק"מ).

בשנתון הזה,צריך גם לוודא עדיין במרד הרישוי הארם נרשמה בעלות ליסינג ברישיון אם היתה כזו.

כן כול הידים של הרכב היו פרטיות

• תוכן חדש...