Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקצת חשבתי והבנתי שאני מוכן להתפשר קצת על חסכוניות בדלק ומעדיף בגאז דיי גדול, מחפש רכב חסכוני עד כמה שאפשר,בטיחותי כמובן, טיפולים לא יקרים..ממוצע שנתי בערך 25 אלף ק'מ

התקציב + - 40 אלף

חשבתי על רכב סטיישנים ...יש המלצות לחברות מסוימות ודגמים ספיציפם בתוך החברה שיענו על הצרכים האלה?

פורסם

I30 דגם רגיל או סטיישן (I30CW) משנתון 2009 ואולי גם 2010 יכנסו בתקציב.

כבר בדגם הרגיל (לי יש רכב דומה) הבגאז' מספיק גדול -בתנאי שאתה לא לוקח איתך את כל הבית.:lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יונדאי אקסנט: אמין מאד מניסיון של 4 שנים עם הרכב עד שהלך טוטאלוס, אחזקה זולה, צריכת דלק 1:11 מומלץ גרסאת 1.6 שתרגיש כוח

פורסם

כבר בדגם הרגיל (לי יש רכב דומה) הבגאז' מספיק גדול -בתנאי שאתה לא לוקח איתך את כל הבית.[emoji38]

ל i30cw אמורה להיות גרסא בשם blue drive עם גיר ידני ומנוע 1400 , אם זה בא בחשבון, תהיה חסכונית יותר. ה cw האוטומטית מהדור הראשון עם המנוע 1.6 ליטר, היא רכב נהדר אבל גומעת דלק (אצלי עשתה כ 1:8-1:9 במשולב).

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
חוזר על המלצה קבועה שלי,

ניסן טידה - מרווחת, נוחה, אמינה וחסכונית יחסית

אבל בלי דירוג בטיחות של Euro NCAP, לא עונה לדרישה של פותח השרשור:

בטיחותי כמובן

וזה בלי להתייחס לנוחות (לא טובה למי שנוסע 25 אלף ק"מ בשנה) ולמרווח (טוב לרגליים, צר לכתפיים).

פורסם
אבל בלי דירוג בטיחות של Euro NCAP, לא עונה לדרישה של פותח השרשור:

וזה בלי להתייחס לנוחות (לא טובה למי שנוסע 25 אלף ק"מ בשנה) ולמרווח (טוב לרגליים, צר לכתפיים).

בטיחותית לדעתי היא ממוצעת (ביחס לרכבים שנים אלו אולי להוציא את המגאן\פוקוס).

נוחות נסיעה מצויינת הרבה יותר טובה מרוב המשפחתיות שבתקציב שלו (בטח יותא מיונדאי\קורולה).

מרווחת מאוד, ואכן מעט צרה כך שלהסיע 3 נוסעים מבוגרים במושב האחורי יהיה פחות נוח לאורך זמן.

פורסם (נערך)
טויוטה פריוס משנת 2008~. תא מטען גדול (בין סטיישן להאצ'בק), מרווחת, אמינה, בטוחה ומאוד חסכונית בדלק.

טיוטה פריוס 2008 היא היברדית לא?

ואם כן האם הסיפור שבעצם הסוללה |מסרטנת" נכון? אני גם מעדיף רכב 5 דלתות..שאוכל לפתוח את הבגאז ובמידת הצורך להשכיב את הכסאות

עריכה אחרונה על ידי mzarka
פורסם

כבר בדגם הרגיל (לי יש רכב דומה) הבגאז' מספיק גדול -בתנאי שאתה לא לוקח איתך את כל הבית.:lol:

ידוע לך מה ההבדל בין צריכת הדלק בין שני דגמי I30 ?

פורסם
טיוטה פריוס 2008 היא היברדית לא?

ואם כן האם הסיפור שבעצם הסוללה |מסרטנת" נכון? אני גם מעדיף רכב 5 דלתות..שאוכל לפתוח את הבגאז ובמידת הצורך להשכיב את הכסאות

כן. מצברי הפריוס אינם מסקרנים - מחקרים בלתי תלויים (כולל ממשלתיים) מצאו פחות קרינה אלקטרומגנטית מאשר בקורולה. בנוסף, הפריוס נדרשת לעמוד באותם תקני קרינה כמו כל רכב אחר בעולם, אין "הנחה" להיברידיות לעומת דיזל או בנזין.

לעניין המרכב - הפריוס היא האצ'בק (ליפטבק ליתר דיוק אבל זה אותו עיקרון) עם 5 דלתות, תא המטען שלה גדול והמושבים האחוריים מתקפלים.

הבונוס העיקרי שלה הוא מוניטין אמינות מעולה, חסכון גדול בדלק בהשוואה לבנזין (קרוב לדיזל מחוץ לעיר ועדיף ממנו בעיר) ונוחות טובה.

• תוכן חדש...