Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה פריוס משנת 2008~. תא מטען גדול (בין סטיישן להאצ'בק), מרווחת, אמינה, בטוחה ומאוד חסכונית בדלק.

ממה שקראתי קצת עלייה הדור השלישי התחיל מ2009, אתה מתכוון שהוא עדיף או שהדור השני מ2005-2008 הוא עדיף?

פורסם

ומה אתם חושבים לגבי פורד פוקוס Trend אוט' סטיישן 1.6 (125 כ"ס) 2012 , מבחינת אמינות? צריכת דלק ? חווית נסיעה?

פורסם
ומה אתם חושבים לגבי פורד פוקוס Trend אוט' סטיישן 1.6 (125 כ"ס) 2012 , מבחינת אמינות? צריכת דלק ? חווית נסיעה?

הפוקוס אחרי קריאה בעייתי מבחינת הגיר מישהו יודע לגבי זה?

פורסם
ממה שקראתי קצת עלייה הדור השלישי התחיל מ2009, אתה מתכוון שהוא עדיף או שהדור השני מ2005-2008 הוא עדיף?

דור שלישי עדיף, מנוע גדול יותר וביצועים טובים יותר, אפילו בצריכת הדלק מעט טוב יותר אולם במחיר משמעותית יקר יותר.

לי יש דור 2 ואני יותר ממרוצה. הייתי בכיף משדרג לגור 3.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
דור שלישי עדיף, מנוע גדול יותר וביצועים טובים יותר, אפילו בצריכת הדלק מעט טוב יותר אולם במחיר משמעותית יקר יותר.

לי יש דור 2 ואני יותר ממרוצה. הייתי בכיף משדרג לגור 3.

השאלה אם הייתה משקיעה בערך 8 אלף שקל על דור 3 לעומת דור 2? גם עיצובית הבנתי שהוא השתנה

שמעתי שייש הבדלים גם ברמת הקרינה שהיא גם פחותה בדור השלישי..בתקציב שלי אם אני מתאמץ הרבה ומחפש מציאה אולי אצליח למצוא מציאה בטווח של עד 47 וזה ממש להתאמץ מבחינתי..

פורסם

דור 3 מציע שיפור משמעותי בביצועים ותצרוכת הדלק, אצלי לאורך 5 שנים ו-100 אלף ק"מ התצרוכת עמדה על מעט יותר מ-20 ק"מ לליטר (רכב שחי בגוש דן ונסע בעיקר בפקקים, אבל גם לא מעט בינעירוני ותמיד עם מזגן). דור 2 בתנאים דומים ינוע על בין 17 ל-18 קמ"ל.

מלבד זאת, ה-3 מציע יותר אבזור, נוחות ויכולת דינמית משופרת ובידוד רעשים טוב יותר. מצד שני, הפער במחיר לא קטן - אז אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך. לדעתי בתקציב, עדיף להישאר עם דור 2 כי אלא אם אתה נוסע ה-מ-ו-ן, לא תקזז בקלות את הפרש המחיר רק מתצרוכת הדלק העדיפה.

פורסם
דור 3 מציע שיפור משמעותי בביצועים ותצרוכת הדלק, אצלי לאורך 5 שנים ו-100 אלף ק"מ התצרוכת עמדה על מעט יותר מ-20 ק"מ לליטר (רכב שחי בגוש דן ונסע בעיקר בפקקים, אבל גם לא מעט בינעירוני ותמיד עם מזגן). דור 2 בתנאים דומים ינוע על בין 17 ל-18 קמ"ל.

מלבד זאת, ה-3 מציע יותר אבזור, נוחות ויכולת דינמית משופרת ובידוד רעשים טוב יותר. מצד שני, הפער במחיר לא קטן - אז אתה צריך להחליט אם זה משתלם לך. לדעתי בתקציב, עדיף להישאר עם דור 2 כי אלא אם אתה נוסע ה-מ-ו-ן, לא תקזז בקלות את הפרש המחיר רק מתצרוכת הדלק העדיפה.

רועי תודה רבה על התגובה שלך..אני בממוצע נוסע משהו כמו 2000 קמ בחודש ...24 אלף בשנה השאלה אם כמות כזאת של קמ' היא עדיפה מבחינת הפרש מחיר בין דור 2 לדור 3 , הבנתי שגם שברמת הקרינה בדור ה3 היא נמוכה יותר? ואני לא מתכנן להחליף רכב בשלוש שנים הקרובות אם לא יותר אפילו..בגלל זה אני חושב אם להתאמץ מאוד לדור ה3 וזה רק בתנאי שאני אמצא מציאה מאוד טובה מלסינג או משהו כזה .

מה אתה אומר לגבי טיוטה פרייס 2010 שעבר החלפת מנוע(לפי מה שהבאנדם אומר במוסך מורשה עשו תקלה, השאירו שסתום פתוח של השמן שהוביל לנזילה ובעתיד להרס של המנוע , שהוביל לזה ששמו להם מנוע מרכב שירד מהכביש-רכב עם 8 אלף ק'מ, כרגע לאחר החלפת מנוע הרכב עם 80 אלף ק'מ ),לפני חודש החליפו בטרייה חשמלית, דורשים עליו 52 עם גמישות מאוד רצינית

פורסם

אין לך שום סיבה לדאוג מהקרינה בשתי הגרסאות.

לגבי הרכב שאתה מתאר - נשמע בעייתי. החלפות מנוע זה לא רק להכניס מנוע חדש, יש הרבה מאוד מקום לתקלות נילוות במיוחד במוסכים הלא מבריקים בישראל (והמוסך שהרס את המנוע לא נשמע בדיוק כמו שיא המקצועיות). החלפת המצבר היא דווקא יתרון, למרות שממילא תוחלת החיים שלהם בפריוס יכולה להיות גם הרבה מעבר לכך.

פורסם

כל שאמרת נכון פרט לדבר אחד: בידוד רעשים בדור 2 טוב יותר. מנסיעה במספר רכבים מצאתי שדור 2 מבודד טוב יותר למרות שהוא ותיק יותר במספר שנים על הכביש.

אגב לגבי צריכת דלק, אני בדור 2, עומד על 19.5 קמ"ל בנסיעה מאומצת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

לגבי פערי מחירים נראה שלדור 3 תצטרך להוסיף לפחות 15 אלפי ש"ח יותר מאשר לדור 2. לדעתי שווה, אבל כל אחד יחליט בהתאם למצבו הכלכלי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אין לך שום סיבה לדאוג מהקרינה בשתי הגרסאות.

לגבי הרכב שאתה מתאר - נשמע בעייתי. החלפות מנוע זה לא רק להכניס מנוע חדש, יש הרבה מאוד מקום לתקלות נילוות במיוחד במוסכים הלא מבריקים בישראל (והמוסך שהרס את המנוע לא נשמע בדיוק כמו שיא המקצועיות). החלפת המצבר היא דווקא יתרון, למרות שממילא תוחלת החיים שלהם בפריוס יכולה להיות גם הרבה מעבר לכך.

בגלל זה אני מתלבט לגבי הרכב..במיוחד שהוא שנתון יחסית חדש , 2010 .

וגם נסעו על הרכב כבר 80 אלף ק'מ ללא תקלות אז יכול להיות שהוא כן אחלה אבל מצד שני זה יכול להיות הרפתקה לא טובה.

עשיתי חישוב, בממוצע ההבדל בין בצריכה בין שני הדגמים הוא 3-4 קמ לליטר, אני בחודש עד לא מזמן מילאתי בממוצע 120 ליטר אז בין 360-480 ק'מ תוספת בממוצע זה טנק שלם 200 שקלים חודשים , לשנה 2400 שקל בשלוש שנים 7200 שקל.

פורסם
בגלל זה אני מתלבט לגבי הרכב..במיוחד שהוא שנתון יחסית חדש , 2010 .

וגם נסעו על הרכב כבר 80 אלף ק'מ ללא תקלות אז יכול להיות שהוא כן אחלה אבל מצד שני זה יכול להיות הרפתקה לא טובה.

עשיתי חישוב, בממוצע ההבדל בין בצריכה בין שני הדגמים הוא 3-4 קמ לליטר, אני בחודש עד לא מזמן מילאתי בממוצע 120 ליטר אז בין 360-480 ק'מ תוספת בממוצע זה טנק שלם 200 שקלים חודשים , לשנה 2400 שקל בשלוש שנים 7200 שקל.

החישוב שלך שגוי ומוביל לתוצאה שגבוהה פי 2 ויותר מזו האמיתית.

• תוכן חדש...