Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היתה בזמנו התלבטות דומה, בסוף הלכתי על סונטה לימיטד.

טויוטה לא מוכנים לתת שקל הנחה אז המחיר יוצא כמעט 155 אלף על הכביש.

יונדאי הרבה יותר לחיצים, עם לחץ בינוני תוכל להוציא את הלימיטד ב 172 אלף על הכביש כולל איתוראן כמובן.

אין לי ספק שההפרש ביניהם שווה את 17 אלף השקלים האלו.

בכל מקרה, אם בכל זאת אתה מתעקש על הפריוס, חכה לתחילת 2017 אז היא מגיעה עם מערכת הבטיחות TSS.

פורסם

הרכב ההיברידי יונדאי סונסטה בדגם Premium

נמכר במחיר מחירון: 159,000 ₪.

למבחני דרכים והתרשמות חפש בגוגל.

ממליץ לך לתאם נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים:

סונטה או פריוס ההיברידיות.

פורסם

תודה חבריה,

נסענו בשתי המכוניות ,בטויוטה נשמעו רעשי חוץ מחיר נדרש 156000שח, לא כולל תוספות בשווי 2000שח אחר "הנחה"(אגב בטויוטה תל אביב(כולל WAZE ) המחיר זול יותר מטויוטה נתניה ב-3000שח

אכן,הסונטה הרבה יותר רכב (צריכת דלק גדולה יותר מהטויוטה ) ,הפרימיום ב-152000 שח הלמיטיד 173000שח ,מרגיז נושא האיתוראן העולה 4100 שח כולל מעמ ומחושב בנפרד מהמחיר ובכללי מציעים במחיר כולל של 186000 שח כולל אגרת רישוי ולאחר ההנחה,173000 שח,על פניו נשמע כי ההנחה היא 13000 שח אך אם נסיר את האיתוראן המיותר ההנחה האמיתית היא 6,500 שח בלבד. שאלתי אם אפשר לבטל את האיתוראן נעניתי כי הוא במתנה ,איזו מתנה ? מתנה בכסף? יונדאי חשבון ,חשבון כתא א'

לסיכום המבצעים אוטוטו מסתיימים ואני עדיין ללא החלטה ועדיין זקוק לעצות

תודה

פורסם

שיקול נוסף שיש לקחת בחשבון:

יונדאי סונטה (בניגוד לפריוס) הולכת לאבד את הטבת המס שלה בשנה הבאה.

ייתכן מאוד וזה יגרום להפסקת הייבוא הסדיר של הרכב עם כל המשמעויות השליליות של זה.

ייתכן מצד שני, ובסבירות נמוכה מאוד לדעתי, שייבוא הרכב יימשך במחיר גבוה משמעותית, מה שיוביל לעליית ערך הרכב שלך.

פורסם

תומר,רק בסונטה?הבנתי שכל רכב היברידי יועלה המס עליו

ובעניין ההתלבטות מחיר הסונטה לאחר הנחה גבוה יותר מ-לקסוס CT שמחירה כיום לפני ההנחות במבצע עד 20/9 עומד על 170000 שח.

אני לא משתגע פשוט בודק את כל האפשרויות

פורסם

את הסונטה אפשר להשיג ב-0 קילומטר מליסינג בפחות מהמחיג של הפריוס.

שנה הבאה גם עקב עדכון מחיר הסונטה צפוי לעלות (מה שיתרום לפחות ירידת ערך).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק,מחיר הסונטה לימיטיד מליסינג עומד על 167000 שח כולל אגרת רישוי גבוה יותר מהפריוס

סונטה פרימיום מליסינג 143000 שח כולל אגרת רישוי

שוב,האם כל רכב היברידי יוטל עליו מס?

פורסם

שנה הבאה גם עקב עדכון מחיר הסונטה צפוי לעלות (מה שיתרום לפחות ירידת ערך).

ככל הנראה עליית המחיר תוביל להפסקת היבוא, ואז לא רק שהמחיר של המשומשות לא יעלה, הוא אף צפוי לרדת ביתר שאת.

פורסם

נכון לשינוי המתוכנן בנוסחה הקובעת את המיסוי הירוק, הסונטה תעבור לקבוצה זיהום 3, מה שימנע ממנה הטבות מיסוי שיעלו את המחירה כחדשה.

יש לא מעט בחישות של אינטרסנטים מאחרוי הקלעים וקשה לדעת מה באמת יקרה בינואר.

מה שבטוח שיהי מעניין בזירה ההברידית עם כניסתן הצפויה של הקיה נירו והיונדאי איוניק לשוק.

לא הייתי מתנבא לגבי שמירת הערך של הסונטה כי יתכן שייבואה יופסק בשנה הבאה עקב חוסר כדאיות כלכלית מול האיוניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא נהגתי בפריוס החדשה, אבל כן בסונטה לימיטד, יש הרגשה של אוטו פרימיום כמה רמות מעל המחיר, אני נוסע גם הרבה בקדאילק CTS פרימיום החדשה שעולה יותר מפי 2, והאיבזור ג"כ מאוד דומה.

מה גם יכול להיות שמתחילת 2017 או שיעלה המחיר של הסונטה בעשרות אלפי שקלים או שיפסיקו לייבא אותה, מה שבטוח שהשוק יהיה חזק מאוד.

• תוכן חדש...