Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שיפסיקו לייבא אותה, מה שבטוח שהשוק יהיה חזק מאוד.

איך שני חלקי המשפט מסתדרים ביחד?

אם יפסיקו לייבא אותה, המשמעות היא שינועו על כבישי הארץ מספר מצומצם מאוד של מכוניות כאלה, על כל המשמעויות של חלפים וכו'.

לענ"ד טוב לשוק של הרכב זה לא יעשה כי לא מדובר פה ברכב אקזוטי.

פורסם

חבריה הרבה תודה,החכמתי במקצת וזה הרבה יותר טרום דיון זה.בכל אופן אראה את הלקסוס ואחליט סופית לפני גמר המבצעים

שוב תודה והמשך גלישה נעימה

להשתמע בהחלטה

פורסם
לא נהגתי בפריוס החדשה, אבל כן בסונטה לימיטד, יש הרגשה של אוטו פרימיום כמה רמות מעל המחיר, אני נוסע גם הרבה בקדאילק CTS פרימיום החדשה שעולה יותר מפי 2, והאיבזור ג"כ מאוד דומה.

מה גם יכול להיות שמתחילת 2017 או שיעלה המחיר של הסונטה בעשרות אלפי שקלים או שיפסיקו לייבא אותה, מה שבטוח שהשוק יהיה חזק מאוד.

נראה לי שאתה קצת נסחף בקטע של הקאדילק. לגבי הסונטה, עתידה תלוי גם בנוסחת המיסוי הירוק אבל לא רק, לדעתי הוא תלוי הרבה יותר בתמחור של היונדאי איוניק ובחדירה שלה לשוק.

כפי שאמרתי קודם - קשה לצפות איך יהיה שוק המשומשות של הסונטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ככל הנראה עליית המחיר תוביל להפסקת היבוא, ואז לא רק שהמחיר של המשומשות לא יעלה, הוא אף צפוי לרדת ביתר שאת.

רכב שמכר 1500 יחידות מתחילת השנה, בסגמנט שנחשב לרדום - לא נראה שיפסיקו מהר את הייבוא.

גם את הקאמרי ייבאו שהיא היתה בעבר בקבוצה 3 ואנשים קנו אותה.

אולי נראה קאמבק של ה-i40 אחרי שעברה למנוע טורבו עם תיבה כפולת מצמדים.

וכמובן הפסד ל טלקאר שהם לא השכילו לייבא עד עכשיו את האופטימה ההיברידית לפני שהמס יקפוץ, ונכון לעכשיו כמעט כל מכירות האופטימה זה דיזל למוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...