Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

68K קונים לך את הפיג'ו 301. 3 שנים אחריות מפגוש לפגוש. 0 ק"מ, לא 100 אלף ק"מ.

בעוד 5 שנים תהייה לך קורולה בת 9 עם 200 אלף ק"מ, לעומת רכב בן 5 עם 100 אלף ק"מ.

לא שווה להוסיף עוד 10K ולקנות רכב חדש לגמרי? בלי להתעסק עם בדיקות והשבחות ותיקונים ותקלות?

פורסם (נערך)

פענוח בדיקה של הרכב היו ם לקחתי לבדיקה

רעש מערכת תיזמון ושסתומים מערכת זימון לבדוק במוסך . הפרשי לחץ במנוע בלאי פנימי גדול . בוצה ושמקעים במערכת השמן . שריפת שמן . דרוש טיפול במנוע . קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים . רעשי גלגלות .

.

חופש במשולשים במתלה

תיקוני מרכב וצבע סביב לחיצות ברכב שריטות צבע

תיקון פגושים

עריכה אחרונה על ידי ronyo433
תיקון
פורסם

לפי מה שכתבת לגבי הבדיקה:

לפי דעתי הרכב הזה עבר חיי גהינום, בערך כמו 90 אחוז מהרכבים היום על הכביש.

יד ראשונה מרופא.

אני לא הייתי נוגע בו אפילו שזה קורולה ולמרות שזה קורולה (אנשים מזניחים ולא שמים שקל על הרכב כי הריי זה קורולה).

תמשיך לחפש הסבלנות משתלמת תמיד בסוף. תחפש אחת עם מעט ק"מ.

בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לפי דעתי אל תיגע בקרוז.

לפי דיתי האישית בלבד אם אתה רוצה שקט נפשי תישאר על הגל היפני.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ממשיך לחפש . ויתרתי על הקורולה תגידו שבי קרוז 2013 שווה בדיקה ?

שווה בדיקה אם זה מנוע 1.4 טורבו. ה-1600 פשוט עגלה.

בכל מקרה לא רוכשים רכב שלא רואים בעיניים.

רכב כמו זה שלקחת לבדיקה זה רכב שעבר חיים איומים ונוראים, נהיגה אגרסיבית בתנאים קשים שגרמה למנוע שלו לפתח בלאי שמאפיין רכב עם ק"מ כפול. אני מוכן לשים כסף שהרכב גם נראה חיצונית ופנימית בהתאם להתעללות הזו - שריטות, מעיכות, פנים בלוי ועוד.

את כל אלה אפשר לראות ישר - ואז לשלול על אוטומט את הרכב, בלי לבזבז זמן וכסף על בדיקה.

כשאתה מדבר על רכבים נפוצים בחברות הליסינג וההשכרה, מאוד קל להשיג רכב שמור. אני עושה את זה כבר 6 שנים, לעצמי, למשפחה ולחברים - אבל זה מצריך סבלנות, התמקחות ומעבר בין חברות הרכב השונות. באף אחת מהן לא שמתי מקדמה לשום רכב - הסברתי להם בצורה יפה שאם הם רוצים למכור לי, הם יכולים להעביר את הרכב לסניף בחיפה ומשם נתקדם. תמיד בחרתי רכבים עם ק"מ ממוצע והגיוני - וגם הזהרתי אותם מראש שאם הרכב בלוי מעבר לרמה הגיונית לק"מ אני פשוט אקום ואלך.

מכיוון שהם רוצים למכור, הרכבים הגיעו תמיד לסניף, בלי שום התחייבות מצידי ושום מקדמה - וברוב מוחלט של הפעמים גם רכשתי את הרכב כי הוא היה במצב נהדר.

אבא של אשתי נוסע כבר 5 שנים על קיה ריו שקנה כשהייתה בת 3, מפגינה אמינות מושלמת - וגם יצאה עם בדיקה מושלמת לחלוטין כשרכש אותה. רק צריך לחפש היטב, לא להתפשר על כלום - ואז תהייה מרוצה.

פורסם
שווה בדיקה אם זה מנוע 1.4 טורבו. ה-1600 פשוט עגלה.

בכל מקרה לא רוכשים רכב שלא רואים בעיניים.

רכב כמו זה שלקחת לבדיקה זה רכב שעבר חיים איומים ונוראים, נהיגה אגרסיבית בתנאים קשים שגרמה למנוע שלו לפתח בלאי שמאפיין רכב עם ק"מ כפול. אני מוכן לשים כסף שהרכב גם נראה חיצונית ופנימית בהתאם להתעללות הזו - שריטות, מעיכות, פנים בלוי ועוד.

את כל אלה אפשר לראות ישר - ואז לשלול על אוטומט את הרכב, בלי לבזבז זמן וכסף על בדיקה.

כשאתה מדבר על רכבים נפוצים בחברות הליסינג וההשכרה, מאוד קל להשיג רכב שמור. אני עושה את זה כבר 6 שנים, לעצמי, למשפחה ולחברים - אבל זה מצריך סבלנות, התמקחות ומעבר בין חברות הרכב השונות. באף אחת מהן לא שמתי מקדמה לשום רכב - הסברתי להם בצורה יפה שאם הם רוצים למכור לי, הם יכולים להעביר את הרכב לסניף בחיפה ומשם נתקדם. תמיד בחרתי רכבים עם ק"מ ממוצע והגיוני - וגם הזהרתי אותם מראש שאם הרכב בלוי מעבר לרמה הגיונית לק"מ אני פשוט אקום ואלך.

מכיוון שהם רוצים למכור, הרכבים הגיעו תמיד לסניף, בלי שום התחייבות מצידי ושום מקדמה - וברוב מוחלט של הפעמים גם רכשתי את הרכב כי הוא היה במצב נהדר.

אבא של אשתי נוסע כבר 5 שנים על קיה ריו שקנה כשהייתה בת 3, מפגינה אמינות מושלמת - וגם יצאה עם בדיקה מושלמת לחלוטין כשרכש אותה. רק צריך לחפש היטב, לא להתפשר על כלום - ואז תהייה מרוצה.

לא היה ויכוח קיבלתי טופס חתום שהכסף חוזר עד 30 יום . הוא ניסה לשכנע אותי לקנות רכב אחר שנמצא כרגע בהשבחה כבר 5 ימים אמ3תי למה 5 ימים זה לא יום וחצי אז הוא ענה לי יש רכבים שדורשים יותר טיפול ויש שלא. הבנתי אמרתי תודה ויאצתי

פורסם

רכבים קונים קודם כל עם העין. ממש בקלות אפשר לראות אם זה רכב שעבר התעללות או רכב שמור.

יש הרבה רכבים שמורים ואיכותיים - רק צריך לחפש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה השבחה 5 ימים? כנראה רכב שעבר תאונה והוא בפחחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...