ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 625 צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת פיאט בראבו. עיינתי קצת פה בפורום והבנתי שהדגם הנל משווק רק עם מצמד אחד,בעל הרכב איתו דברתי אמר שיש לפיאט שלו (2011) מצמד כפול ,יתכן? בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על אמינות הרכב ,האם יש בעיות כלשהם עם הגיר הרובוטי לאחר ק"מ מסויים . תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
c5 או מונדיאו 2005? 1 2
מאת מוטי 22-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בתקציב של 15 k, מה עדיף מה היתרונות והחסרונות של כל מכונית מול השניה? ואיזו מכונית מאובזרת יותר? לגבי נוחות ברור לי שהסיטרואן. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 הדגמים האלו, ואפשר גם טויוטה קאמרי 2004 עם בחיפויי עץ. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 946 צפיות
שלום, אנו מתעניינים ברכישת רכב שני, ככל הנראה סופר-מיני, שישמש לנסיעות עם נוסע אחד + תינוק (ולכן הצורך במקום לעגלה וכו'). מסלול הנסיעה - ת"א-ירושלים עם קילומטראז' צפוי של כ- 15,000 ק"מ לשנה. התקציב - 30-50 אלפי ש"ח (כמובן עדיפות לסכום הנמוך יותר). גיר - עדיפות לאוטו' אך לא תנאי הכרחי. ההתלבטות בין סוגי המנועים: בנזין - יתרון בעיקר במספר הדגמים האפשריים והאפשרות למצוא רכבים שמורים גם בצד הנמוך של התקציב; חסרון - צריכת הדלק. דיזל - יתרון - צריכת הדלק; חסרון - רכבים, לרוב, עם קילומטראז' גבוה ובהתאם עלות הטיפולים הנדרשים. היברידי - יתרון - צריכת הדלק; חסרון - עלות סוללה. אודה לדעתכם - הן לגבי סוג המנוע והן לגבי דגמים ספציפיים.
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
מערכת גפמ מאזדה 6
מאת Krd- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום קבלתי הצעה לרכישת מאזדה 6 2008 בודי ישן שעשתה 100000k בנוסף מותקנת עליה מערכת גפמ מקריאה ראשונית על המערכת כל הסיפור נשמע ממש טוב ,אך מטבע הדברים אני חושש לרכוש . הבעלים אומר שהמערכת הותקנה במקום מוסמך ויש מסמכים המעידים על כך מישהו התנסה עם מערכת כזו? האם יכול להווצר נזק למנוע? עלויות אחזקה שוטפות? דברים שצריך לשים לב אליהם בקניה? תודה
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שוקלים לקנות סוזוקי קרוסאובר חדשה, קראתי שיוצא דגם מחודש ב- 2017, שיגיע לארץ במרץ. האם בד״כ היבואן מוריד מחירים כדי למכור את מלאי המכוניות הקיים לפני הגעת הדגם החדש? כרגע ההנחה שקיבלנו לא משקפת ירדה רצינית.. לחכות לירידה לפני סוף השנה או שהמחירים נשארים? בנוסף -דגם חדש עולה משמעותית יותר בד״כ או שאותו סדר גודל מחיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Finch1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. ברשותי קורולה שנת 2000. הרכב מצוין אמין מאוד מזגן חזק נוסע בסדר, מאז שקניתי אותו לפני שנה ו 9 חודשים נסעתי 54,000 ק"מ ולא הייתה אף תקלה. אני נוסע מידי יום ממודיעין לירושלים ועוד נסיעות שונות במסגרת העבודה, ומקבל החזר הוצאות מהמעסיק. הבעיה שהנסיעות מעייפות אותי מאוד, בגלל שהרכב כבר ישן. אתמול בעקבות שיחה שהייתה לי עם המעסיק על הנ"ל, הוא הציע שירכוש בעבורי רכב. לדעתי הוא ישקיע עד 50,000 ש"ח. השאלה, האם ניתן למצוא רכב אמין ונוח עם צריכת דלק נורמלית בתקציב הזה? וא"כ איזה? חשבתי יותר לכיוון של רכבי מנהלים. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
רכב עד 220K 1 2
מאת EuorpeDrop-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום רב לכולם, אני עומד בפני רכישת רכב חדש לאימי, אנו רוצים רכב שונה קצת ממשפחתית רגילה. תקציב 220 אלף שקל, הרכב ישמש 4 נפשות (3 מבוגרים וילד ),חשוב שיהיה בטיחותי ונוח,עדיף רכב עם שוק סביר,צריכת דלק זניחה. חשבתי בעיקר על סקודה סופרב החדשה (1.8T EXCLUSIVE) או על AUDI A4 1.4T בסיסית, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחת מהן,לשמוע הצעות נוספות שייתכן ולא עלו במוחי (גם קרוסאוברים הם אופציה כל עוד אין ירידה מורגשת בנוחות/איכות החומרים) *מחר אנו הולכים לראות את הסופרב בסוכנות ולקבל הצעת מחיר שכן מתקיימים ימי מכירות ברגע זה בצ'מפיון
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 812 צפיות
שלום. מחפשים רכב שני לפיזור ילדים בגנים ונסיעה לעבודה פתח תקווה- ת"א בערך 50 ק"מ הלוך חזור. טווח מחיר בין 40,000- 50,000 עדיפות לשנתון גבוה. חשבנו ללכת על סופר מיני. אבל החיסכון בדלק והמחיר הקניה מושך אותנו יותר לכיוון המיני. השאלות הם:1)עד כמה יש הבדל בצריכת דלק בין המיני לסופר מיני? ( מחפשים אוטומטי בלבד) 2)איזה מיני או סופר מיני עדיפה שהחשיבות לצריכת דלק, אמינות , נוחות ובטיחות? ראיתי למשל שפיקנטו ואיי 10 הרבה יותר יקרות משברולט סוניק על אותו שנתון , האם השברולט כל כך גרועה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש במקום הפוקוס הישנה שלנו. משפחה עם 3 ילדים. 2 בכסאות בטיחות, אחד בבוסטר. יש רצון לבגאז' די גדול ורכב די חדש. חשבתי על שנתון של 2013 - כך שיהיה בקצה האחריות ונוכל להכניס אותו למוסך היבואן לפני שהאחריות תיגמר. האופציה שחשבתי עליה היא קיה סיד 2013 סטיישן, אבלח אין כרגע רכבים רלוונטיים בלוח (גם מבחינת קילמוטראז'). מישהו יכול להמליץ על משהו? חשבתי גם על הייטי, אבל נבהלתי בגלל הגיר. גם פוקוס סטיישן הוזנחה מאותה סיבה. אשמח להמלצות / הכוונה. תודה רבה, ל.
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- 1 תגובות
- 496 צפיות
שלום לכולם, מה אחוז ירידת ערך (הממוצע, ברור שזה משתנה ותלוי בהרבה גורמים) של רכב כאשר משתנה דגם (נניח דגם עבר מתיחת פנים באמצע שנה)? תודה.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 811 צפיות
התכוונת להשקיע 20-25 אלף ש"ח. (גג - גג עד 30K אם אבין שזה משמעותי) אסע כ- 29000 ק"מ בשנה. חשבתי על קנגו או ברלינגו דיזל ידני 2008-2009 אני אסע בסביבות 29000 ק"מ בשנה. הבנתי מחבר, שאם אני לא עוברת את 35000 ק"מ לא משתלם רכב דיזל בחישוב שזה זול יותר לקילומטרז', כי הביטוח כמו כן אגרת הרישוי מייקרים את ההוצאות. אני מעוניינת: רכב בטיחותי - יש לי 2 ילדים לחזור אליהם הבייתה, חסכוני באחזקה - יש לי 2 ילדים ואני מפרנסת יחידה בחצי משרה, עם בגאז' מרווח - טיולים, כלבים, מציאות על הדרך אני גם מסיעה את ההורים המבוגרים שלי מידי פעם אז צריכה שיהיה נוח מאחורה לבוסטר + ילד + מבוגר שמן. רעיונות ועיצות בבקשה. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 1 תגובות
- 943 צפיות
היי חברים שבוע טוב חבר שלי מעוניין לקנות את הרכב הזה 206 CC עם הגג הפתוח רכב קבריולט כזה בטוח שאתם מכירים פה רציתי לדעת ולקבל חוות דעת על הרכב מבחינת אמינות נסיעה דלק אחזקה ועוד מה שידוע לכם תודה
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 660 צפיות
יש לנו כלבה בגודל בינוני-גדול (26 ק"ג) ואנחנו שוקלים לקנות מונדאו 2011-2012. האם יהיה לה מקום לעמוד בבגאז' אם מורידים/מקפלים את המדף?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 888 צפיות
שבוע טוב לכולם, ביום חמישי האחרון הייתי בסוכנות סקודה הזמנתי פאביה חדשה דגם אמבישן במסגרת המבצע 72 שעות ואני אמור לקבל שבוע הראשון של ינואר 2017 גם אני מרוויח בגלל רישוי לשנה חדשה בינתיים אני נוסע על פאביה הישנה עד שאני כבר אתחיל למכור פאביה בחודש הבא. אם רכב חדש שהוזמן בסוכנות ייספר לכמות מסירות חודשית של סקודה שמפורסם בסטטיסטיקה בחודש ספטמבר או ייספר רק עד שרכב יעלה על הכביש בינואר 2017?
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
עקב מעבר למקום חדש, עלי לבחור רכב. עד כה נסעתי על טויוטה קורולה חדשה. רכב נחמד ותו לא. הסיכום הוא רכב משפחתי, כלומר תקציב של עד 130K רכב פחות או יותר. ההתלבטות היא האם לבחור ממשפחת הקורולה (מאזדה 3 ודומיו) או לנסות פעם ראשונה ג'יפון (ספורטאג' / טראקס). שנים נסעתי בפרייבט, מתחשק אולי לטפס לגובה ולראות איך זה. אני מחפש רכב שהוא BEST VALUE FOR MONEY ויהיה כמובן נוח (אני חסיד של אמריקאיות / צרפתיות ופחות של יפניות למרות שבחמש שנים האחרונות אני על כאלה). אשמח לעצות.
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שברולט קרוז 2009 1600 קמ 120000 מנוע: רעש מערכת תזמון ושסתומים . נזילות שמן העברת מצמד כוח גיר: נזילת שמן תיבת הילוכים קירור: קורוזיה וסימני נזילה צינורות פגומים הבדיקה של המנוע cylinder A 100% cylinder B 100% cylinder C 90% cylinder D 86% בנוסף יש לי דף מהסוכנות שמוכרת לי את הרכב מוכיח שהרכב עבר טיפול הבא במוסך מורשה UMI לתאריך של השבוע! שמן מנוע מנוע אטם בדיקת בלמים עבודה מכונאות אביזרים שונים מכסה עליון ראש מנוע פוה ושסתומים צינור מים עליון קרור עבודה
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לברר כמה דברים על סקודה, TSI, ותיבת הילוכים. ראיתי את הרכב הנ"ל, עשיתי נסיעת מבחן עם בעל הרכב, אהבתי מאוד. נסיעה הייתה מאוד נוחה, כייפית, הרגשתי את הקלאץ' כאילו הוא מיועד לכף הרגל שלי. הדאיג אותי דבר אחד, בתחילת הנסיעה מהילוך ראשון (ולא בהתנעה) נשמעים רעשים מהמנוע. רעשים קלים שנשמעים כמו דפיקות, מכות. לא הרגשתי שהמנוע מתאמץ. התקשרתי לחבר (לאבא שלו סקודה 1.2 DSG 2012) ואמר שהוא מאוד מרוצה, הרעשים שאני שומע או שמעתי, אלו רעשים של שרשרת תזמון מנוע וזה "מקובל", כך אמר. יש דבר כזה? כמו כן, ציין שגם אחרי שמחליפים אותה, הרעשים חוזרים אחרי 15 אלף. חברים, מישהו יכול לעשות לי סדר בראש, האם זה משהו שלא כדאי להיכנס? …
הודעה אחרונה מאת caspermayne, -
-
יונדאי i-30
מאת Eliya154- 4 תגובות
- 785 צפיות
אהלןרציתי ייעוץ לגבי עסקה שהציעו לי ב"טרייד-מוביל" גלילותיונדאי I-30 שנת 2008 דגם Inspire עם 97 אלף ק"מ יד 2היד הראשונה ליסינג פרטי השניה פרטית לגמריבמחיר של 32000 ש"חשווה?
הודעה אחרונה מאת Eliya154, -
גולף חדשה
מאת neon turtle- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב!הציעו לי בפולסווגן לעשות טרייד אין על הגולף TSI 1.2 2013 (יוני) בתמורה לגולף 1.4 חדשה בתוספת של 40K. האוטו במצב מכני מעולה, עם קצת שריטות ומכות פה ושם, חוץ מזה אנחנו ממש מרוצים! שוקלים לקנות רק בגלל המבצע.נעולים על גולף. השאלה הנשאלת היא: מתי כדאי כלכלית למכור אוטו? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת d300, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי מעוניין לקנות רכב ראשון, התקציב הוא 20k, ממה שראיתי, המכוניות שהכי מעניינות אותי הם טויוטה יאריס, פולקסווגן פולו, מזדה לנטיס, ופונטו גרנדה, מה הכי טוב? הכי חשוב מבחינתי זה חסכוני, אמינות, חלקים זולים. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
קומפקטית עד 70K 1 2
מאת zivraviv- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
בהמשך לפוסטים קודמים... מתכוון להתחדש ברכב שיחליף את ה 306 דיאמונד המתבגרת.... תקציב – גג K73. *נוחות נהיגה - חשובה. *נוחות ישיבה - חשובה. *אמינות - חשובה. *ביצועים -חשובים (אבל לא מעניין אותי שיפורים) . *נושא של איבזור פחות קריטי עבורי. לפי מה שראיתי ביד-2 ולפי מחירון יד-2 האופציות האפשריות הן: אסטרה – ניסיתי. נפל, לא נוח לשבת. גולף דור 6 , 1.4 טורבו Trendline, DSG7 מודל 2011 140 כ"ס. ניסיתי - נוחה וביצועים מספקים. גולף דור 6 ידני 1.6 105 כ"ס מודל 2011. חיסרון - פחות עוצמתי מה 1.4 טורבו (טרם ניסיתי). לאון 1.8 160 כ"ס DSG7 (או ידני) 2011-2 – עוצמתית אך פחות נוחה לנהיגה לטעמי, מושב טיפה קטן ולא תומך (כנראה ירדתי מזה). בכל מקרה נושא ה DSG…
הודעה אחרונה מאת mikush1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שואל עבור אשתי, שמחזירה בקרוב רכב חברה ותאלץ כנראה לרכוש רכב פרטי. כרגע קרוב לחצי שנה עם קליאו חדשה (1.2טורבו) , בעבר נהגה למשך חודשים בi20 החדשה, לפני כן במשך שנים בפונטו ספייס (80 כס). היא החליטה שאם כבר לקנות, אז רכב עם יופי ואופי. היא התאהבה בדגם הנ"ל ושואלת, הכל כמובן ביחס למה שהיא הכירה עד עכשיו ובהתאם ללקחים שהפיקה מכך: -בידוד רעשים , גרוע כמו בפונטו, בסיסי כמו הקליאו או יותר טוב משתיהן ? -נוחות נסיעה, הפונטו היתה פשוטה, הקליאו פשוט זוועה קופצנית. -מערכת מוליטמדיה , קשה לי להאמין שיש גרועה יותר משל רנו... - כח, אחרי הפונטו, שלב קצר עם i20 ואז קפיצה לטורבו , יהיה לה קשה לחזור לרכב אנמי (ולכן כל רכבי נפח ליטר הקטנים לא רלוונטיים), עד כמ…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש רכב בסביבות 25-35K ממה שראיתי הסיכוי היחיד שלי להשיג רכב די מודרני הוא הקרוז, שמעתי שזה רכב נורא בעייתי,אבל שמשנתון מסויים נפתרו הבעיות של צריכת הדלק והגיר(וכל שאר הבעיות). האם מישהו יודע מאיזו שנה נפתרו הבעיות הנ"ל? והאם יש רכב יותר מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל רכישה של הרכב (בגרסת הסטיישן). הדבר היחיד שלא הצלחתי לבדוק זה איך המזגן בתנאי קיץ ישראלים. אין לנו חניה מקורה. באמצע אוגוסט, אחרי שהאוטו עמד בשמש, איך מתמודד המזגן עם קירור הרכב? איך הקירור ליושבים מאחור (אין פתחים במושב האחורי)?
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, מחפש רכב לאשתי שמגיעה בשקט ל - 20K קילומטר בשנה והתקציב שלי עומד כרגע על איזור השמונים אלף שח. ללא קשר לסוג הרכב שארכוש (כנראה גיפון יפני בן 6 או 7) - אני מרגיש קצת אבוד בין שלל האפשרויות העומדות לרכישת רכב היום - משומש מליסינג (עם קשרים מסויימים בחברה, כך שסיכויי הנפילה יחסית קטנים), משומש מפרטי, או אולי בכלל את אחת מהעסקאות הלכאורה אטרקטיביות שמציעות כל מיני חברות ליסינג ויבואנים של תשלומים חודשיים נמוכים, ס קילומטר וכו' (מה שכמובן יייקר את המחיר הסופי - אבל יאפשר לי לא לחרוג מהתקציב כרגע ואולי (?) משתלם יתר מבחינה כלכלית) מה דעתכם? מה היא עסקת הרכב הטובה ביותר שכדאי לכוון אליה?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 872 צפיות
חבר התייעץ עימי וביקש המלצה לרכב כמה שיותר חדש, קטן, אוט' ואמין. מיועד לנסיעות בתוך העיר. מגבלת תקציב היא 15000₪. היש משהו יותר טוב מאוואו או גטס במחיר הזה ? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
רכב 20 אלף
מאת liorX_O-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 926 צפיות
היי, מה שלומכם? אני ממש נואש וזקוק לעזרתכם לצורך קנית רכב אמין, חסכוני ובמינימום 4 כוכבי ביטחות (ABS+ESP חובה) עם עדיפות ל 5. לפי בדיקה שעשיתי בשוק הפיאט גרנדה פונטו תפורה על המחיר שלי והדרישות אבל היא מגיעה עם גיר רובוטי שאני מאוד חושש ממנו (מאוד אשמח לחוות דעת אם יש פה אנשים שיש להם את הרכב בגירסה זו) ופשוט לא ניתן למצוא ידנית שמורה. עוד אופציה שחשבתי עליה זה לעלות את המחיר בעוד קצת ואז להביא את ה EVO שזה בעצם אותו רכב מבחינת הרעיון רק יותר עדכני, יותר נעים בעין ומבחינת הנסיעה שלו. עוד רכבים שאני פוזל לכיוונם הם: יונדאי גטס בגירסת ה GLS שנתון 2007 ומעלה רנו קליאו דור 3 שקלתי גם ללכת על סיריון אבל נושא זה ירד מהפרק כי אני פשוט לא מתחבר לרכב. לא …
הודעה אחרונה מאת ronch89, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש רכב קטן וחסכוני. המטרה היא נסיעות בעיר בעיקר, במישור (תל אביב) ולא עליות (ירושלים) בעיקר לעבודה וחזרה, בערך סהכ 25 קמ' ליום בממוצע. שיהיה חסכוני ככל הניתן מבחינת תחזוקה וצריכת דלק. יכול להיות ידני או אוטומט, מה שחסכוני ואמין יותר. לא דורש שיהיה זריז (למשל זריזות ברמת ספארק 1 ליטר הישנה זה גם בסדר) , לא צריך להיות מיוחד במינו, או מהנה במיוחד לנהיגה אלא פרקטי חסכוני ובטוח. תקציב יכול לגדול אם באמת יהיה שווה את התוספת. כנראה תוחלף בעוד 3,4 שנים. תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת
הודעה אחרונה מאת ronch89, -
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
שלום אשמח לקבל חוות דעת על הרכב ביצועים ,צריכת דלק , אמינות ,נסיעה בין עירונית וכו תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
רכב ראשון עד 60K 1 2
מאת Avivlh-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום! מחפש רכב ראשון עד תקציב של 60K. שיתאים לבחור צעיר בן 22, נסיעות בעיקר בתוך העיר ופחות נסיעות ארוכות או כבישים מהירים. מחפש רכב אמין, עם צריכת דלק סבירה. חשוב לי מולטימדיה ואיבזור. וגם שהרכב לא יהיה משעמם ואפור מבחינת ביצועים. מחפש רכב אוטומט ככה שידני לא רלוונטי. כרגע חשבתי על 2 רכבים ששמתי עליהם העין שזה הרנו קליאו החדשה והסוניק RS של שברולט. אשמח לחוות דעת והמלצות אחרות! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 288 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Erel
- איציק נ.
- David32
- SlowRide
- BoazB11
- yuvk
- גולדן191
- PASHUT
- quizlette85117701
- MarkoJ
- amosbmw