Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i-30

Eliya154
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלןרציתי ייעוץ לגבי עסקה שהציעו לי ב"טרייד-מוביל" גלילותיונדאי I-30 שנת 2008 דגם Inspire עם 97 אלף ק"מ יד 2היד הראשונה ליסינג פרטי השניה פרטית לגמריבמחיר של 32000 ש"חשווה?

פורסם

אלון, הק"מ סביר מאוד לרכב בן 8-9, מאידך ניתן למצוא רכבים זולים יותר בשנתון הזה ולא פחות טובים מהיונדאי הזאת בחלק מהדברים.

מצד שני היונדאי הזאת אמינה, לא יקרה לתחזוקה, בטיחותית יחסית לזמנה, מאובזרת לא רע יחסית לזמנה ובסך הכול לדעתי מכונית טובה, למי שלא מחפש ביצועים מרגשים (גם בתחום של הביצועים היא בסדר בסך הכול) או למי שלא מבקש צריכה של 1:20 בעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באת אליהם לטרייד אין או לקנייה עם מזומן/מימון ?

2009 במחירון בסביבות 40,000 ועוד תקבל בחלק גדול מהרכבים גג נפתח ויש על מה לדבר במחיר.

ל 2008 זה מחיר מעט גבוה ליוצאת ליסינג לשעבר כאשר השוק די "מפוצץ" במכוניות הללו (גילוי נאות: שקלתי למכור את שלי-2009 עם ק"מ נמוך ממה שהציעו לך ואני לא משוכנע שאקבל יותר ממה שטרייד מוביל הציעו לך,בינתיים ירדתי מזה).

אם אין לך צורך בטרייד אין,חפש בסבלנות יש הרבה פרטיות בשוק באיזור המחיר הזה.

לא להתפתות בהכרח למחיר הכי נמוך ולקחת רכב ש"קרעו אותו" -יצא לי לראות גם כאלו בלוחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באת אליהם לטרייד אין או לקנייה עם מזומן/מימון ?

2009 במחירון בסביבות 40,000 ועוד תקבל בחלק גדול מהרכבים גג נפתח ויש על מה לדבר במחיר.

ל 2008 זה מחיר מעט גבוה ליוצאת ליסינג לשעבר כאשר השוק די "מפוצץ" במכוניות הללו (גילוי נאות: שקלתי למכור את שלי-2009 עם ק"מ נמוך ממה שהציעו לך ואני לא משוכנע שאקבל יותר ממה שטרייד מוביל הציעו לך,בינתיים ירדתי מזה).

אם אין לך צורך בטרייד אין,חפש בסבלנות יש הרבה פרטיות בשוק באיזור המחיר הזה.

לא להתפתות בהכרח למחיר הכי נמוך ולקחת רכב ש"קרעו אותו" -יצא לי לראות גם כאלו בלוחות.

שבוע טוב.

באתי לקנות עם מזומן...האמת שיש צורך ברכב במהירות יחסית.

הצלחתי להוריד אותו בעוד אלפיים מקווה שעשיתי עסקה טובה.

• תוכן חדש...