Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c5 או מונדיאו 2005?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיכום קצר של 3 השנים האחרונות שלי עם C5:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?610373-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C5-%D7%90%D7%95-C4-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%A2%D7%93-10-000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D&p=5209731&viewfull=1#post5209731

אז כן, כנראה שתראה מוסך מדי פעם. זה כבר ממש לא רכב של למלא דלק ולנסוע. מצד שני, יש עוד סיכוי שתקבל משהו שהוא לא מופע אורקולי של מזרקת שמן הידראולי עם אורות תקלה מהבהבים. ובנימה מעט רצינית יותר, ההבדל המהותי בין ה-C5 ל-C4 מאובזרת יהיה במערכת ההידרו-פנאומטית, ויש סיכוי שהיא תוכל לשרוד תוך תקלות סבירות. המנוע זהה ל-C4 החזקה ול-407 ומפגין אמינות לא רעה. הגיר גם זהה, ויהיה מחורבן בכל הצרפתיות. האבזור העודף לא שונה בהרבה מC4/307 מאובזרות, ובינתיים במקרה שלי מפגין אמינות לא רעה בכלל.

אצלינו קוראים לזה מוסך גבע.

היי תודה על העזרה העשה קצת סדר בדברים : לגבי סיטרואן c5 אני מדבר על דגם משנת 2006-7, pack 2000 סמק. ככה שלא הבנתי אם הביקורת שלך התייחסה לגבי דגמים מוקדמים יותר או גם לזה? מאחר וציינת שבתקציב שלי יכנס דגם 2005.. אז בדקתי ובתקציב נכנס 2006 וגם 7. הדגם השני שאני מתעניין זה ה c4 pack, עם העדפה ל 2000 סמק. מהמונדיאו ירדתי לבינתיים, ומה לגבי פגו 407? היא מכונית יפהפייה אבל אני מבין שאין לה את הנוחות של ה c5 .
פורסם

הc5 שלי מ-2006, למרות שרישומית היא מ2007, כלומר בדיוק הדגם שאתה מדבר עליו. לא היה לי את הדגם הקודם, אבל שמועות מבוססות טוענות שהוא אכן היה פחות אמין.

ה-407 תהיה משמעותית פחות מרווחת מאחור, ואכן מצוידת במתלים רגילים. לא יודע כמה היא נוחה, אבל היא שונה מה-c5.

לגבי התקציב, דיברת בהתחלה על 2005, רציתי רק לציין שיכנסו שנתונים מתקדמים יותר, כמו שאמרת. אם קצת מזל תיפול על מוכר עייף ואולי גם 2008 תכנס לך לתקציב.

בסוף, מה שרציתי להגיד זה שה-c5, מהשנתונים האלו, לא תהיה שונה בהרבה מכל psa אחרת עם אותו שילוב של מנוע וגיר, פרט למערכת ההידרו-פנאומטית כמובן. אם אתה מבין שזה לא רכב של תדלק וסע, ולוקח בחשבון עלויות נוספות לבולמים, ומוצא אקזמפלר מטופל, ומצויד במוסכניק הנכון ובקצת מזל, זה אחלה של אוטו. אם לא, פוטנציאל הנזק הוא לא בלתי מבוטל.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...