ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
היי אני שוקל לקנות רכב ומתלבט האם להשקיע ברכב חדש או לקנות יד 2. לגבי רכב חדש אני חושב על השברולט ספארק החדשה מדגם +LT. ראיתי את מבחני הדרך שלה ועשיתי נסיעת מבחן. עד כה הייתי מאוד מרוצה וגם המחיר הוא סביר. רציתי לדעת מה דעתכם? האם מישהו מכיר את הרכב? ממליץ? לא ממליץ? מחירי חלקי חילוף? האם עדיף רכב אחר? האם זה רכב שידוע שעושה בעיות ונכנס הרבה למוסך או לא? ובכלל את דעתכם. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום, יש לי אפשרות לרכוש את הקיה סיד סטיישן ב104000 (0 ק"מ) מליסינג האם זאת הצעה משתלמת? אנחנו מחפשים רכב בסגנון אבל חשבנו לקנות יד שניה.. עכשיו שיש לנו את ההצעה הזו אנחנו מתלבטים? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, כרגע אני מחזיק בפיג'ו 108 אוטומטית שנת 2015 החלטתי להשתדרג ואני קצת בהתלבטויות. כרגע 2 אופציות מבחינתי זה או להמשיך עם פיג'ו 2008 או לעבור לפיאט ולקחת את ה500X עכשיו רציתי להתייעץ איתכם לגבי אמינות הרכבים ותמורה למחיר מה יותר כדאי עבורי. תודה לעוזרים! כמובן שגרסה אוטומטית בלבד.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש משפחתית מרווחת, נוחה לנסיעות ארוכות יחסית (110 ק"מ לכיוון, פעמיים בחודש), אמינה, חסכונית ושומרת על ערך שוק (בקיצור, מושלמת ) עד כ-70K ש"ח. ברור לי שאצטרך להתפשר על חלק מהדברים, אשמח להמלצות. תודה!
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי שלום לכולם אשמח לעזרה לאחר חיפושים הגעתי לשני רכבים שאני מתלבט ביניהם כאשר המחיר זהה לשניהם. 1. פולקסווגן ג'טה trendline 1.2 2012 ,יד 2 (בעלות מקורית:ליסינג),85000 ק"מ. 2.טולדו 2014 ,1.4 עם 60 ק"מ יד 2 (כל הידיים פרטיות) ,בבדיקת הרכב עלה שהוחלף מכסה מנוע + כנף קדמי (ככה הבן אדם רכש את הרכב ,לכן אין לו יותר מדי מידע). מבחינתי חשוב לשים דגש על רכב אמין מבחינת תקלות ושיהיה לו שוק טוב שאפשר למכור בעוד שנתיים שלוש.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מקבל מהעבודה רכב . האפשרויות הם : יונדאי i30 דגם 2016 , פולקסווגן ג'טה 2015 או אופל מוקה 2016 . מכיוון שזה מהעבודה אז כמובן שאין חשיבות לצריכת הדלק וכו' . השימושים הנצרכים הם תא מטען מספיק ל 1-2 ילדים , בטיחות גבוהה , נהיגה נוחה ואבזור נחמד. איזה רכב אתם הייתם בוחרים - ולמה ? אשמח לתשובות בהקדם (מחר אני צריך להחזיר תשובה) . תודה !
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים מה שלומכם? הרכב שלי הלך טוטאלוס בתאונה,כולם בסדר רק מכות יבשות,הרכב לא. אני מחפש רכב בתקציב של עד 35 אלף, אני נוסע יחסית הרבה , כמעט 500 ק"מ הרוב בדרכים בין עירוניות אני מעדיף רכב אוטמט--הרבה מהמנסיעות הם בפקקים, ברוב הנסיעות יהיו גג 2 נוסעים ברכב או רק אני. העדיפות שלי זה רכב עם בגאז יחסית גדול אם יש חייה כזאת,חשוב לי נוחות נסיעה,העדיפות למנוע מינמום ,1200 חשבתי על הסוג של סופר מיני : הייה לי בראש טיוטה יאריס משנת 2012 הונדה גאז מ2011 שהם חסכוניות מאוד אבל הבעייה שהם לא בתקציב גם לא כאלה עם הסיטוריה של ליסנג אז מחפש המלצה לרכב אחר (הייה לי דייהסטו סיריון 2006 שלא הייה עד כדי כך חסכוני ולא הייה נוח לנסיעה כלל ) אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש רכב דיזל משפחתי חזק, לנסיעות של כ-25,000 ק"מ בשנה. יותקן וו גרירה לעגלה בשביל אופנוע - הרבה מאוד נסיעות כאלה וצריכת דלק בהתאם - זאת הסיבה שאני רוצה דיזל, עד עכשיו הייתי עם רכב ליסינג בנזין וצריכת דלק הייתה משמעותית גבוהה יותר עם עגלה ואופנוע תקציב עד 90,000 ש"ח שנתון 2013-2012 חשבתי על סקודה אוקטביה דיזל (אבל קשה למצוא משהו שהוא לא מונית לשעבר) או רנו פלואנס דיזל (בעיות אמינות?) אשמח לקבל הצעות נוספות
הודעה אחרונה מאת זה ביצים של בעלי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי בקושי שנה על הכביש, הג'יפון החדש שרכשתי כמתנת יום הולדת לאשתי נגנב היום מתחת לבית בהוד השרון. מקווה שילך להם לתרופות. אז עכשיו מתחילה הסאגה, במשטרה כבר הייתי ולביטוח כבר הודעתי. בנתיים, בלית ברירה מתחילים בחיפוש המחליפה. המחירון שלה היום כ-120 אלף ש"ח ואעדיף שלא להוסיף יותר בכלל, לעסקה כדאית אפשר להוסיף 10K. הדרישות, כמו זה שהיה. בטיחותי חובה, מתאים לילדים ומספיק גדול. אוטומטי כמובן. המלצות ראשונות? עוד לפני שהתחלתי לעכל ולחשוב בעצמי. תודה ושבת שלום גיא
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 698 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני חדש אוטומט בטווח מחירים של 80k-90k (בונה על מימון לכן עדיפות לכיוון 80) הרכב צריך להיות חסכוני, אמין, חזק יחסית ושאוכל למכור אותו במחיר נורמלי אחרי כמה שנים. בין הרכבים עליהם חשבתי: סיאט איביזה 1.0 ליטר טורבו סוזוקי בלנו סקודה פאביה רנו קליאו 1.2 טורבו מליסינג 0 ק"מ ב-84K פג'ו 208 1.2 ליטר טורבו אשמח לשמוע את המלצתכם איזה רכב מומלץ או אם יש רכב אחר שלא ציינתי. הכיוון שלי כרגע הוא לכיוון האיביזה בגלל המחיר והנתונים של הרכב אבל אני שומע דברים לא טובים על ה-DSG. בנוסף אשמח לשמוע דעתכם על הליסינג 0 ק"מ, האם זה מומלץ במידה ויש לי שם אפשרות למימון ללא ריבית?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב, אפשר ידני, לנסיעה יומית של בערך 25 ק"מ בתוך העיר. רוב הזמן ישמש לנהג 1. חשוב לי לקנות רכב שהעלות שלו לשלוש שנים תהיה כמה שיותר נמוכה. אני לא יודע האם יותר משתלם לרכוש לרכוש רכב ישן וזול בתקציב של 15K -10K או רכב משנתון גבוה יותר בתקציב של 20K-25K. הדילמה היא האם לרכוש לדוגמה פיגו 206 או מזדה לנטיס או רכב יותר חדש כמו אלטו. אני לא מכיר טוב את שוק המכוניות ואני לא יודע מה הפער בין ירידת ערך+טיפולים+דלק של נניח אלטו משנת 2010-2011 לבין ירידת ערך+טיפולים+דלק של לנטיס\206. אני אשמח לכל המלצה על רכב שיתאים לשימושים שלי ושהעלות הכוללת שלו למשך שלוש שנים תהיה כמה שיותר נמוכה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 874 צפיות
ובכן מלומדיי, הדרישות אין מניעה לידני. דיזל/בנזין/גז אבל התקציב סביב ה20 ( עדיפות לעודף מ20 K...) מה מיעצים??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב אז לאחרונה עלה לי התקציב פלאים והחיפושים אחרי רכב השתנו קצת. מחפש רכב : 1.אוטומט 2.שלא יהיה קטן מידי מעבר לזה הגודל לא מפריע ממש (שיהיה משפחתי כזה שיהיה אפשר להכניס אליו 4 מבוגרים ולמלא את הבגאז בקניות). 4.אמין 5.בטיחותי 6.כמובן חסכוני יחסית. רכבים שחשבתי עליהם היו הניסן טידה שאני לא ממש יודע עליה הרבה והמזדה 3 שהיא לא ממש חסכונית בדלק מהידוע לי,מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yehuda75, -
-
מחפש תחליף לרנו סניק 2 שנת 2005 שיש לי כרגע. לא מפחד מצרפתיות או סטגמיות למינהים אבל מעדיף לשמוע מניסיון של אחרים . אנחנו משפחה 5 נפשות עם 3 זעטוטים. 3 כיסאות בטיחות מאחורה, יתכן בשנה הקרובה יעברו לבוסטרים. עדיפות לפי הסדר הנ"ל: 1. רנו סניק 3 בין 2012-2014 היורשת האולטימטיבית לרנו היוצאת. 2. רנו פלואנס דיזל 2012 (אם נכנס בתקציב 2013 גם אפשרות). תמיד אמרו להתרחק מדיזל יד 2 אבל התגובות שרצות ברשת אומרות אחרת על הרכב. 3. רנו קוליאוס מעדיף משנת 2011 מעלה בתקציב . סתם כי בא לנו גיפון ועל הנוחות של רנו. תקציב עד 60,000 ש"ח אשמח לדעת חסרונות \ יתרונות עליהם. תודה רבה. עריכה למנהלים: שחכתי להוסיף בכותרת "רנו קוליאוס …
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 920 צפיות
הי אני מחפשת רכב שיתאים לי + 2 ילדים עם בגאז' שיש בו מקום לעגלה. רכב פשוט אך אמין ויחסית חסכוני. איך הרכבים הבאים? טויוטה יאריס 2010 רובוטית טויוטה יאריס 2010 אוטומטית יונדאי I20 2012 אוטומטית יונדאי I25 2011-2012 אוטומטית ואם יש המלצות אחרות יותר זולות וטובות אשמח מאוד לקבל. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מתלבט אם לקנות את הרכב הנ"ל כרכב שני בבית (שישמש גם קצת לטיולים). מה רמת האמינות שלו? איזה דגם יפגין אמינות יותר גבוהה? מה לבדוק לפני קנייה? התקציב הוא אזור ה35K ככה שאני מכוון לדגמים מהשנתונים הראשונים. האם יש חלופות טובות יותר בתקציב הזה? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום צריך את עזרתכם בנושא. הרכב למשפחה קטנה - 2 ילדים עם כסאות בטיחות נגד כוון הנסיעה. נדרש תא מטען סביר(כמובן אישתי מעוניינת במשהו שיכיל את כל הבית וישאר מקום) אמינות ועלויות אחזקה. אין לנו דרישה לגיר אוטומט. הנסיעות לרוב בעיר+נסיעה שבועית להורים /חברים מחוץ לעיר. לא מתכננים למכור את הרכב - 0ק"מ מליסינג אפשרי. תקציב - מעדיפים נמוך מ100 אלף אישתי חולמת על סקודה אוקטביה אבל יקר . ראינו עד עכשיו: סוזוקי קרוסאובר ידני 100K (לא מרווח במיוחד אך נראה שיספיק) סיטרואן קקטוס ידני כ80K (גם לא מרווח במיוחד חלונות לא נפתחים מאחורה מנוע חלש אבל חוסך 20K ) סקודה רפיד/ספייסבק כ110K (מעבר לתקציב ולא בטוח עד כמה זה שווה) ראינו את דציה לוגאן MCV (המליצו על …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם. שאלה - במקרה של רכב חדש 0 קילומטר מהיבואן, האם נהוג לעשות את ההפחתה על היד של היבואן ממחירון לוי יצחק לרכב 2016 חדש או לרכב 2016 משומש?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
סיאט איביזה
מאת Dor55- 2 תגובות
- 890 צפיות
אהלן, לאחר שנהנתי מסיאט איביזה שנה 2000 (תענוג של רכב) אני מחפש כעת רכב חדש - ופחות או יותר די סגור על איביזה שנתון 2010 (אשמח לשמוע אם עדיף שנה קדימה או אחורה). בדקתי ביד 2 ויש כמה דגמים של הספורט, השאלה כמה מורגש ההבדל בין הדגמים: Sport ידני 3 דל' 1.4 - 85 כ"ס Sport ידני 3 דל' 1.6 אני מחפש ידני - וכמה שיותר חזק. אני לא נוסע הרבה בכלל - ככה שאין לי בעיה גם רכב שיחסית "שותה" אבל מהנה לנהיגה, התקציב שלי נע בין 35-40. הרכב בגדול משמש לנהג יחיד. אשמח להמלצות, תודה!
הודעה אחרונה מאת Dor55, -
במוו 120IA
מאת -Sparco-- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים. אני מעוניין בחוות דעת על הרכב שנת 07,08, והאם יש לו מספיק כוח כדי להינות עם ההנעה האחורית?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לקראת קניה של רכב חדש לבית, האופציות שעלו: i10 1.2 - אוטו' רמת גימור Supreme. i20 1.2 ידנית - רמת גימור insight. קיה פיקנטו אוטו'. סיאט איביזה - כרגע מחכים למבצעים של צ'מפיון למחירים ואבזור שאמורים לצאת השבוע. ההתלבטות הגדולה היא בין ה i20 לi10, האם ללכת על רכב קטן אך עם אבזור (מגנזיום, חלונות חשמליים פנסי ערפל וכו') יחסית מפנק ואוטומטי או שבכלל ללכת על רכב קצת יותר גדול ידני אך פחות מאובזר (לא מפריע עניין הגיר אוטו' ידני הכל מתקבל). הרכב ישמש לרוב לנסיעות עירונית/בינעירוניות לא ארוכות כלכך, אם למישהו יש ניסון עם הדגמים הללו לגבי צריכת דלק אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מעוניין לשמוע אם מישהו/י עשו טרייד אין בקיה והאם זה שווה? ברור לי מראש שהם הופכים את הרכב לעגלה - השאלה עד כמה מורידים? שאלה שניה, האם שווה להתקין וו גרירה דרך החברה בקניית הרכב או עדיף לבצע זאת באופן עצמאי אצל מתקין פרטי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shimos, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מכון בדיקה לעשות לרכב מסוג האודי TT מישהו מכיר מכון טוב באזור רחובות - תל אביב - והמרכז ? תודה!
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 902 צפיות
הי יש לנו קיה ריו 2009, עם 140000 ק"מ, אנחנו רוצים למכור אותה עקב מעבר לחו"ל - וכצפוי השבוע בדרך חזרה ממשפחה בצפון, האוטו נתקע עם נורית לחץ שמן ונקישות במנוע - והמוסך המורשה ואחכ עוד מוסך אמרו שיש בוצה אבל בעצם המנוע הלך וצריך להחליף מנוע - הערכת עלויות בין 6000-10000 ש"ח, אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות, אם לנסות למכור את האוטו ככה או להחליף מנוע ולהשקיע רק כדי למכור אותו עוד חודש? ממש ממש נשמח לכל עצה או רעיון, תודה אלון
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 678 צפיות
אני מחפש רכב שיוכל לשרת אותי בנסיעות יומיומיות רחובות-באר שבע התקציב שלי הוא עד 40,000 ש"ח (כמובן שכמה שפחות - יותר טוב, סטודנט וזה, ומצד שני אם צריך אז אני יכול למתוח קצת את התקציב) מה שאני בעיקר מחפש ברכב זה בעיקר 1. הוצאות אחזקה נמוכות 2. אמין 3. אוטומוט תודה על הייעוץ
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
שואל בשביל קרוב משפחה שזקוק לרכב בעל 7 מקומות ישיבה (2 מתוכם עבור ילדים). עד היום היה לו מיצובישי ספייס וואגן, שהלך לעולמו (פירוקיה). מחפש חלופה מתאימה; אמינות: כמה שיותר אמין. תקציב: עד 20,000. צריכת דלק: 1 ל-10 ק"מ זה בסדר... מה דעתכם על הרכבים דלהלן? סוזוקי בלנו סטיישן (חושש שמידי ישן). סקודה אוקטביה סטיישן (הכי יקר מכולם). סוזוקי ליאנה סטיישן (חושש לאמינות גרועה ואי סחיבה, ראיתי יותר מידי מודעות ביד 2 ש'הוחלף מנוע'). מאזדה 626 סטיישן (חושש לאמינות גרועה, וצריכת דלק גבוהה). מודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 5 תגובות
- 950 צפיות
בעקבות הפוסט הקודם שלי בפורים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?611160-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-90-000-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%99%D7%90-%D7%94%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%AA החלטתי למכור את הרכב ולחפש משהו אחר במקום. אני מחפש רכב משפחתי עם תקציה של עד 26-27,000, רצוי 2008 לפחות. מה לדעתכם יכול לבוא בדרישות ובתקציב?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי את המבצע בעיתון, מציעים אופל אסטרה טורבו מנוע 1400 מודל 2012 עם שנה אחריות יוצאת ליסינג ב 750 שקלים ל 48 חודשים שלאחר מכן מוסיפים 20000 שח או מחזירים את הרכב, מה דעתכם ? אני מחפש רכב שני, בטיחותי שיסע בעיקר נסיעות מקומיות, לי ולנהגת חדשה,לחלופין חשבתי לקנות C4 או מגאן דור 2 בכ 10-15 אלף ממודל 2008-2009, האופל להערכתי טובה יותר, חדישה יותר ואמינה הרבה יותר ו 750 שקל זה משהו שאוכל לעמוד בו לעומת ההימור שבקניית רכב מזדקן, מה דעתכם על העסקה והאם מישהו כבר קנה מהם ? או ההתעניין בשלמה סיקסט על המבצע ?
הודעה אחרונה מאת Filius_Dei, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באופן מוזר אין דגמי סוזוקי בכל אתרי ה-0 קילומטר למיניהם. ידוע שחברות הליסינג מחזיקות רכבי סוזוקי, אז מדוע לא מוכרים אותם ב-0 קילומטר? או שיש סיכוי שבחודשים הקרובים רכבי סוזוקי יתחילו להופיע ב-0 קילומטר, במיוחד בגלל ששנה הבאה מגיעים דגמים חדשים של קרוסאובר, סוויפט ואיגניס? מישהו זוכר אם דגם ה-SX4 היה אי פעם ב-0 קילומטר?
הודעה אחרונה מאת נומד,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 396 אורחים (הצג רשימה מלאה)