Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה דומה מלפני חודש עם IX35.

לקוח אשר היה מבוטח דרך כלמוביל קיבל 10 אחוז יותר מהמחירון של הIX35 תמורת קנית טוסון חדשה.

פורסם

בדקת שאין לך סעיף "חדש תמורת ישן"?

בחלק מחברות הביטוח הסעיף הזה תקף עד שנתיים מהרכישה (במידה ורכשת אותו, כמובן).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
מקרה דומה מלפני חודש עם IX35.

לקוח אשר היה מבוטח דרך כלמוביל קיבל 10 אחוז יותר מהמחירון של הIX35 תמורת קנית טוסון חדשה.

אני לא מבוטח דרכם, אז כנראה לא רלוונטי עבורי. תודה

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בדקת שאין לך סעיף "חדש תמורת ישן"?

בחלק מחברות הביטוח הסעיף הזה תקף עד שנתיים מהרכישה (במידה ורכשת אותו, כמובן).

היה, אבל רק לשנה הראשונה שחלפה לה.

לדעתי ספורטאג תהיה מחליפה ראויה.

אל תשלול בצע נסיעת מבחן.

ספורטאג !! גם הרבה יותר בטיחותי .

אשתי מעדיפה את הטוסון, ולו רק בגלל המראה החיצוני.

בגזרה הזו, אני מסכים איתה. משהו בפרונט של הקיה, מוזר...

אבל בואו נפתח את זה,

יש לי מחר נסיעה על הטוסון, אנסה לארגן גם על הקיה.

אבל בנתיים אשמח לשמוע את דעתכם,

ספורטאג׳ או טוסון?

תודה,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני דווקא מעדיף את העיצוב של הספורטאג', אבל זה לגמרי עניין של טעם. גם העיצוב הפנימי שלו יותר לטעמי.

אני חושב שבגלל המחיר ומערכות הבטיחות הוא עדיף.

אישית, אם הייתי מתלבט לגבי ג'יפון בתקציב הזה הייתי פוזל מאוד לכיוון הפיאט 500X, משהו ברכב הזה כבש אותי.

אבל מבין הכלים הסטנדרטיים יותר הספורטאג' מציע חבילה מאוד אטרקטיבית.

פורסם

היתרון היחיד של הטוסון על הספורטאז הוא בקרת שיוט, ובגלל זה אתה משלם עוד כמה אלפים ולא מקבל מערכות בטיחות אקטיביות למשל.

כקנייה טובה יותר הספורטאז מנצח, אלא אם כן אתה קונה מכוניות לפי עיצוב (מה שבהחלט קורה בסגמנט הזה) ואז זו כבר העדפה אישית.

פורסם

קודם כל חבל לי ממש לשמוע על הגניבה!

בנוגע לטוסון או ספורטאז, טוב מאוד שאתה עושה נסיעת מבחן,בהחלט יעזור לך לבחור, מה שכן חשוב שתנסה להשיג גם לספורטאז נסיעת מבחן ככה יהיה לך את ההשואה הכי טובה.

בין הספורטאז לטוסון הייתי אני הולך על הספורטאז בעיקר בגלל המערכת בטיחות המתקדמת שיש בספורטאז, בסה"כ לדעתי שני הרכבים מאוד דומים אבל המערכת בטיחות שיש בספורטאז היא קלף שובר שוויון.

• תוכן חדש...