Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 0 ק"מ ב104000 - משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב116 נשמע לגמרי לא רע,להזכירך, הדגם עבר מתיחת פנים לפני מספר חודשים

אך לא בתחילת שנה, מעניין, באיזו סוכנות הציעו לכם את הדגם ב 116?

הספורטאג פחות נוח בנסיעה (לעניות דעתי,לאחר נסיעת מבחן בשני הדגמים) תיבת ההילוכים שלו מעט רועשת בהאצה, הוא יותר קופצני על הכביש (בגלל הגובה) בגירסת האורבן 1.6, צריכת הדלק גבוהה, תא המטען גבוה מידי להעמסה, בליסינג 0 ק"מ מוצע ב 128 +/-

נכון, הוסיפו אביזירי בטיחות מרשימים, אבל כל העניין ברכישה הוא "הפוזה", אותה אני דווקא לא מחפש

אני מניח שלא כך הם פני הדברים בדגם 2.0 ליטר, אבל כאן כבר מדובר בהוצאה יקרה.

פורסם

כמו שרשמו לך הקיה סיד רכב מצויין, לגבי הקניה מהליסינג תבדוק כמה משמעותי זה המחיר כי אתה מפספס את האחריות של ה7 שנים של קיה שזה חבל מאוד, במידה וההפרש לא גדול כל כך הייתי משלם עוד קצת כסף וקונה כבר מהייבואן עם 7 שנות אחריות, זה עוד ישתלם לך בעתיד.

פורסם
שלום,

יש לי אפשרות לרכוש את הקיה סיד סטיישן ב104000 (0 ק"מ) מליסינג

האם זאת הצעה משתלמת?

אנחנו מחפשים רכב בסגנון אבל חשבנו לקנות יד שניה.. עכשיו שיש לנו את ההצעה הזו אנחנו מתלבטים?

מה דעתכם?

זה הדגם עם הגיר הרובוטי? בצע נסיעת מבחן לפני קנייה, לי הוא עשה מחלת ים בנסיעה בעיר/פקק.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...