Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם

אשמח לעזרה

לאחר חיפושים הגעתי לשני רכבים שאני מתלבט ביניהם

כאשר המחיר זהה לשניהם.

1. פולקסווגן ג'טה trendline 1.2 2012 ,יד 2 (בעלות מקורית:ליסינג),85000 ק"מ.

2.טולדו 2014 ,1.4 עם 60 ק"מ יד 2 (כל הידיים פרטיות) ,בבדיקת הרכב עלה שהוחלף מכסה מנוע + כנף קדמי (ככה הבן אדם רכש את הרכב ,לכן אין לו יותר מדי מידע).

מבחינתי חשוב לשים דגש על רכב אמין מבחינת תקלות

ושיהיה לו שוק טוב שאפשר למכור בעוד שנתיים שלוש..

תודה לעוזרים

פורסם

את שתיהן יהיה די קשה למכור עוד שנתיים-שלוש.

רכב אחד יוצא ליסינג עם ק"מ סביר ולא יותר כרע ורכב אחד משנתון יחסית גבוה וכבר עבר שתי ידיים בלעדיך.

לא רואה קופצים בתור לרכב בן 6 עם 3 ידיים או לרכב יד 3 ליסינג לשעבר,אלא אם המחיר יהיה מאוד מאוד מפתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כדי שנוכל להביע דעה רצינית כתוב מהן הדרישות שלך (תקציב מקסימלי,גודל רכב שאתה מעוניין בו , ידני/אוטומטי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון:

אשמח להמלצות נוספות לגבי רכבים

כאשר החשיבות היא שהרכב יהיה יחסית מרווח (בעיקר עבור עגלה לתינוק,כסא בטיחות),אמין מבחינת תקלות ,ושוק סביר מבחינת מכירה בעתיד.

תקציב 60-65 .

תודה לעוזרים

פורסם

יהיה קל יותר לכוון אותך אם תגדיר תקציב ודרישות.

לפי מה שאני רואה מהחיפושים שלך: ההמלצה היא ללכת על טויוטה קורולה או הונדה סיוויק.

רכבים אמינים עם שוק טוב.

פורסם

כלל מאוד חשוב, בחיים לא לקנות רכב טורבו מחברת ליסינג , הם מטפלים ברכב פעם ב30 אלף ומשתמשים בשמנים זולים שלא עומדים בתקן.

בנוסף נהג שלא מבין מה המשמעות של טורבו (או שלא אכפת לו) יכול לגרום לנזקים יקרים.

• תוכן חדש...