Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב, אפשר ידני, לנסיעה יומית של בערך 25 ק"מ בתוך העיר. רוב הזמן ישמש לנהג 1.

חשוב לי לקנות רכב שהעלות שלו לשלוש שנים תהיה כמה שיותר נמוכה.

אני לא יודע האם יותר משתלם לרכוש לרכוש רכב ישן וזול בתקציב של 15K -10K או רכב משנתון גבוה יותר בתקציב של 20K-25K. הדילמה היא האם לרכוש לדוגמה פיגו 206 או מזדה לנטיס או רכב יותר חדש כמו אלטו.

אני לא מכיר טוב את שוק המכוניות ואני לא יודע מה הפער בין ירידת ערך+טיפולים+דלק של נניח אלטו משנת 2010-2011 לבין ירידת ערך+טיפולים+דלק של לנטיס\206.

אני אשמח לכל המלצה על רכב שיתאים לשימושים שלי ושהעלות הכוללת שלו למשך שלוש שנים תהיה כמה שיותר נמוכה.

תודה רבה.

פורסם

אם אתה נוסע בעיר, אז עדיף רכב מיני, או סופר מיני לכל היותר

האלטו תהיה חסכונית ומתאימה לדרישות (ידני) יש גם את דייהטסו סיריון, פיג'ו 206 ידני יהיה אחלה דבר מאזדה לאנטיס יהיה רכב פחות נוח לנסיעה בעיר בגלל שהוא יותר גדול והוא יהיה גם פחות חסכוני.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אם תקנה רכב ב10k , בעוד 3 שנים ערכו כמעט אפסי אם בכלל תצליח למכור.

אם תקנה רכב ב25k , בעוד 3 שנים יהיה לו עדיין ערך.

בדרך כלל , רכבים ב10k הם ישנים ובמצב לא מזהיר (אני יודע שיש חריגים , אבל לא קל למצוא אותם)

לכן ברור שאם אפשר למצוא ידנית שמורה ב25 זוהי האפשרות העדיפה.

פורסם

אני הייתי הולך על רכב מיני מתוך הנחה שתשיג רכב חדש יותר עם פחות התעסקות.

ב25 אלף תוכל להשיג אלטו ידנית שנתון 2012 שכנראה תשרת אותך נאמנה

• תוכן חדש...