ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום חברי היקרים לפורום. מחפש להחליף את הפיקנטו שלי בעד סופר מיני 1.4 מה דעתכם על האיביזה? נחשבת לאמינה? חסכונית? זריזה וחזקה? אשמח מאוד לחוות הדעת שלכם, שנה נפלאה
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
הרבה אנשים בפורום יעוץ מחפשים רכב זול באזור ה15-20 אלף שקל,זה גם היה התקציב לרכב הראשון שלי שבסופו של דבר היה פיאט דובלו. מאז רכשתי רק רכבים חדשים,פיאט פנדה ב2011,ספייס סטאר ב2014,פשוט נכנסים לחנות,בוחרים צבע וזהו. אז אני שמח להגיד שאנחנו מחפשים רכב שני למשפחה שיהיה בשבילי,אין יותר שמחה בקניית רכב לחובב רכב. אז כיוון שאני הולך להרגיש את השטח מקרוב ולא רק להמליץ למישהו על איזה גטס או פונטו חשבתי יהיה מעניין לרשום סוג של בלוג/מסע יומן על הרכבים שאני אבדוק,בעיות,השוק,כמה קשה או קל לחפש עד שבסופו של דבר תגיע הקניה. אז מה אני מחפש: 1-סופר מיני. 2-ידנית,גם יותר אמין,חיסכוני וכיף. 3-שתהיה אמינה,צריכת דלק או הנאה מנהיגה לא חשובים,מעדיף תחזוקה זולה. 4-תקציב עד 20 א…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רב, הייתי אתמול בסוכנות טויטה והציעו לי מובילאיי חינם אם אקנה טויוטה אוריס (GLI) ביררתי עם הביטוח וספציפית בפוליסה שהציעו לי עבור הרכב החדש אין הנחה עבור מערכת זו. לא לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן מאחר ואני מכיר אותו כי עשיתי עליו נסיעת מבחן לפני שנה, ואז לא היה עליו מכשיר מובילאיי. שאלתי היא, ואני רציני לחלוטין: האם כדאי לבקש התקנת מכשיר זה ? האם למישהו מחברי הפורום יש ניסיון איתו ? העניין הוא שבסוכונות אמרו לי שמדובר רק במכשיר שנותן התראה של צפצוף במקרה שמתקרבים לרכב אחר בחזית, במרחק מאוד קרוב של 20-50 ס"מ. אבל אני רוצה לקוות שלא מדובר במכשיר שמצפצף בכל רמזור ? בנוסף, נזכרתי לאחר מכן שראיתי בחדשות הדגמה של נסיעה עם מכשיר כזה שהיה מעורב בהיגוי.…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 645 צפיות
יש מבצע מטורף עליה מליסינג 0 ק"מ, בסביבות 47 אלף האם לדעתכם במחיר הזה הרכב הזה מומלץ? נהגתי בדגם הקודם של ה 1 ליטר (השכרתי אותו בחול) והוא היה נוהג סבבה אבל בא לו למות בכל התחלה של נסיעה מהילוך ראשון (נכבה גם בישורת ברמזור) וזאת נאמר כשלדעתי יש לי שליטה טובה על הקלאצ' למי שתהה, אחרי תקופה כנהג מתחיל עם פיאט אונו ידנית וישנה שלא היה לי אף פעם בעיות כאלה איתה.
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איכות חומרים. הנאה מנהיגה. נוחות בתוך העיר. וסחירות. מי מהם עדיפה??
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 722 צפיות
בשיחות עם מגרשי ליסינג אני מקבל מחירים לא שונים מאלה ביד2 אם אני קונה רכב יד ראשונה מליסינג הוא לא אמור להיות זול משמעותית מרכב יד ראשונה מפרטי? כמובן שבהנחה שהרכבים דומים חוץ מהבעלות הראשונה... מה אני מפספס?
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב משומש לנהגים מעל 1.85. באופן ספציפי מחפש רכב חסכוני בדלק וטיפולם, בטיחותי מספיק (4 כוכבים), אמין (תוצרת יפנית\קוריאנית כנראה?), לא רועש מדי ובעל אחיזת כביש סבירה שתאפשר נסיעה בתוך וגם מחוץ לעיר ולא גדול מדי שיהיה אפשר למצוא חניה בקלות. לא רכב יוקרה. על מנת ש"גודל" לא יהיה מעורפל, אני מדבר על מנח ישיבה של הנהג. בדקתי ופסלתי פיקנטו, איי10, איי20, סוויפט, מיקרה ומאזדה2. בכולם תיבת ההילוכים ומנח היד של הדלת גורמים למרווח צר מדי שגם לאחר נסיעה קצרה מורגש בשריר הירך. עוד חשבתי ולא התנסיתי בקיה ריו, טויוטה יאריס, סוזוקי אס-איקס4 (לא קרוס אובר. בה אני נוהג כיום אבל לא מצטיינת בצריכת דלק), מיצובישי ספייס סטאר וניסאן נוט. למישהו הייתה התנסות עם מי…
הודעה אחרונה מאת CarBuy1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום.. הוצאתי רישיון החודש(מאוחר 29),להודות באמת אני לא מבין כלכך ברכבים , אשמח לקבל קצת מידע ופרטים מה אני צריך לדעת כרכישת רכב יד 2... ואשמח להצעות לרכבים עד 10000 שקל.משהו אמין וטוב..
הודעה אחרונה מאת admtaynov13?, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני שוקל לקנות קורולה 0 ק"מ מחברת ליסינג. בחברת הליסינג נאמר לי שהרכב הוא באחריות מלאה של היבואן. כמו בכל מוצר, גם רכב חדש עלול לסבול תקלות קשות. 1. האם לדעתכם היבואן ייתן אחריות מלאה כאילו קניתי אצלו את הרכב או שיש פה סיכון? 2. האם קרו מקרים שחברת הליסינג "דחפה" רכב 0 ק"מ בעייתי שהיא רוצה להיפטר ממנו? 3. האם לדעתכם קנייה מיבואן בטוחה יותר? 4. האם ברכישת רכב 0 ק"מ ניתן לבצע נסיעת מבחן קצרה או בדיקה במכון לפני התשלום כדי לראות שאין בעיות? 5. נאמר לי שהעברת הבעלות יכולה לקחת חודש - האם ניתן לבצע העברת בעלות בזמן הרכישה? 6. מאיזה חברות ליסינג כדאי יותר להיזהר?
-
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
תקציב 10-15 אלף (פלוס-מינוס) , ידני/אוטו חשבתי על פיאט פונטו גרנדה 2008 (ראיתי שמוכרים אותם בממש זול ) , העניין שאני לומד באריאל וגר באזור השרון , אז העליות וכ"ו (מנוע קטן) למרות שאני צריך אותו רק לפעם או פעמיים לנסיעה לאריאל, בתוך בעלים קודמים של פיאט פונטו 99 הייתי מאוד מרוצה מהרכב . אפשרות שניה, יונדאי גטס הצורה החדשה . יש עוד הצעות?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 5 תגובות
- 926 צפיות
היי. מישהו מכיר את המקום ברחובות או יש לו רעיון למקום תחליפי באזור? תודה
הודעה אחרונה מאת נייט דה גרייט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מתעתד לרכוש רכב חדש בהלוואה בפריסה ל5 שנים, אין לי בעיה תקציבית להחזיר אותה, יש לי את ההוןהעצמי לרכוש את הרכב בלי הלוואה אבל זה לא נראה לי עדיף. עלות הרכב 90K כרגע יש לי הצעה על פריים +0.4, האם זה נחשב ממוצע/גבוהה? מה הריבית שיש כרגע בשוק ולאילו תנאים אני צרך לשאוף?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת, התקציב הקיים נע בין 30 ל40 אלף שקל. הצורך העיקרי הוא חיסכון, אבל לא בכל מחיר. אני מתחיל ללמוד השנה ונכנס לתקופה של צמצום, מחפש רכב קטנצ׳יק שלא דורש יותר מדי תשומת לב, שייתן לי שקט תעשייתי. אני מתלבט כרגע בין דייהטסו סיריון ששמעתי עליה שהיא אמינה בטירוף, חסכונית מאוד, וזולה ממש לאחזקה, לבין סוזוקי סוויפט, שעליה אין לי יותר מדי מידע. אשמח אם מישהו שהחזיק אחד מהרכבים הנ"ל, ישפוך כל בדל מידע שיש לו לגביהם, ממה להיזהר, מה לבדוק לפני שקונים, למה לשים לב במיוחד ועל מה לתת דגש. בנוסף אשמח לשמוע עוד הצעות אם למישהו יש מעבר לשני הדגמים שציינתי, שיכולים להיות רלוונטיים עבורי. נ.ב בתקציב הנ"ל אני יכול להשיג סיריון עד 2011 וסוויפט בין 2008 ל2010 בערך, מבדיק…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
שלום, אני מעוניין בדגם הנ״ל, אך חסר לי טיפה עד כמה העלויות של הרכב הזה יכולות להיות יקרות יותר מרכב משפחתי עממי (כדוגמת אסטרה/גולף מאותם שנים). מדובר במנוע ה2.0. אני מודע לכך שמדובר בדגם פשוט יחסית, אך השאלה עד כמה הטיפולים/חלקים/ביטוח יהיו יקרים? בנוסף, למישהו יש נסיון עם צריכת הדלק של הרכב ה״ל? ולבסוף, איך הרכב מתנהג? האם הוא כיפי לנהיגה? האם תיבת ההילוכים האוטומטית מנצלת בצורה טובה את הכוח (בדרך כלל יש לי גיר ידני)? תודה
הודעה אחרונה מאת LowNSlow, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, פניתי לסוכנות טרייד מוביל בחיפוש רכב ומצאתי מיד ראשונה פרטית שמעניין אותי, העניין הוא שהם לא מוכנים להראות לי טופס בדיקה של הרכב בטענה שזו המידיניות שלהם למרות שהתעקשתי. השאלה האם זה אמור להחשיד? בעיקרון הם ממליצים לי לבדוק את הרכב לבד אבל אני לא בטוח שכדאי להשקיע את הזמן והכסף אם בסוף אגלה משהו שיוריד אותי מזה. הבנתי שאין להם שם רע. אשמח לייעוץ. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מדבר על שרייד אוטומתית 1300 סמ"ק. עכשיו השאלהה שלי לקנות שנתון ישן 97 או שנת 2000 ? הבנתי שיש הבדל מבחינת מנוע + חשמל אז אני רוצה בבקשה ממי שמבין ברכב שישווה לי את הנתונים הבאים בבקשה: צריכת דלק: כוח סוס: אמינות: (בגלל כל החשמל בשנתון החשמל זה עולה הרבה כסף לתקן וכ'? ) תודה לעוזרים, ובבקשה רק למי שמבין ברכב הספצפי הזה , לא מעוניין בשום רכב אחר
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 42 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היום לקחתי סיבוב על טויוטה קורולה אוטומטית 2009 (כמה פנטזתי על נהיגה על הדגמים האלו) אז אחד מהזגגיה שליד העבודה שלי נתן לי סיבוב ואני שם לב שאני נוסע ציפיתי לכח יחסית חזק, בפועל הקורולה מורידה הילוכים וכל טיפה של גז אני רואה את מד הסל"ד על 3000 כבר... קצת מאכזב האמת. לפי מבחנים רכב היא נחשבת או נחשבה בזמנה עדיין בין החזקות בקטגורייה, בטח בהשוואה לעגלות כמו לנסר. שאלתי אותו גם והוא אמר לי שהיא לא מרגישה בכלל חזקה לעומת אחרות אבל האוטו כשלעצמו פשוט חוויה. מה דעתכם? האם המנועים האלו אוהבים סל"S הרבה יותר גבוה מ3000? קודם כל זה לא רכב שלי ודבר שני הייתי בלחץ של זמן מהעבודה כי "ברחתי" להם לסיבוב הזה אבל התרשמתי גם מעט מהנסיעה הזאת. מה שכן, הגה קל, אוטו מרווח א…
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, לקחנו היום קיה סיד סטיישן 01/2012 לבדיקה לפני קנייה והתברר שהרכב עבר תאונה (קלה, בינונית?) כמתואר בצילום המצורף. לדברי הבעלים זה כתוצאה משער כניסה לבניין שדפק את החלק האחורי. שתי שאלות.. המחיר שהבעלים רוצה הוא 55,000 (מחירון). כמה תאונה כזו יכולה להוריד והאם שווה בכלל להתעסק עם הרכב הזה? הרכב עבר 52,000 ק"מ. תבורכו!
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, זקוק להמלצה לרכב שייסע 30 אלף ק"מ בשנה (מטבריה לצפת, מטבריה לירושלים וכו'). דרישות: חסכוני בדלק, אמין, בטיחותי, לא ידני. בהתחלתי התעניינתי במיני כמו סוזוקי אלטו וI-10, אבל אחרי שהבנתי שהן לא בטיחותיות החלטתי לרדת מהן ולהעלות טיפה את התקציב ל40K ש"ח. המליצו לי על טויוטה יאריס והונדה ג'אז.. אשמח לשמוע את המלצותיהם של חברי הפורום הנכבדים בנוגע למכוניות אחרות או לאיזו מכונית מומלצת יותר מבין השתיים..
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני נוסע מידי יום (6 בשבוע) לעבודה בנסיעה בינעירונית (אני גר ביציאה מהעיר ועובד בכניסה לעיר השניה) של 45 ק"מ שחציה מישורית וחציה עליה/ירידה. האם כדאי לקנות רכב בנזין רגיל או אולי רכב היברדי או שעדיף דיזל? ואולי בכלל כדאי לקנות רכב רגיל ולהסב אותו לגז? אשמח לקבל עצות מועילות. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת tomerc, -
-
- 3 עוקבים
- 43 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב כבר הרבה זמן. יש לנו תינוקת בת חודשיים, ילד בן שנתיים וילד בן חמש. כלומר בשנים הקרובות השלישיה האחורית שלנו עמוס בכסאות ובוסטרים, ובגלל זה אני מחפש רכב מושב אחורי מרווח. שקלתי 7 מקומות, אבל זה מייקר וגם אצל רובם הספסל השני הוא לא באמת שלישיה ואז מוותרים על בגאז. הייתה לי נטייה לחפש רק יפניות, בעקבות נסיון טוב איתן ורע עם קיה לאחרונה (סול 2010). התחלתי לחפש גרנד סניק דיזל, כי הבנתי שזה מנוע מצוין של ניסאן, אבל כאלה אין כמעט למצוא והן מאד יקרות. היום ראיתי רנו סניק בנזין 2012 עם 9000 ק״מ, רכב תצוגה, שנמכר יד ראשונה עם אחריות לשנה. מבחינת המושב האחורי, נראה מצוין, אין ספק שהמרחב הפנימי מספיק לחמישה בכיף. הרכב שחור, בנזין 2000 ליטר. …
הודעה אחרונה מאת Eladd156, -
סיטרואן c4 1 2
מאת oren1- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ערב טוב .מה דעתכם אל הסיטרואן c4 האם כדי ללכת אלו משנת 2006 עד 2008 בתקציב עד 15000 שח?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 633 צפיות
אני מנסה למצוא קאיה קרניבל משנת 2012/3/4, וכבר קרוב לחודש שאין מודעות ביד 2. עד כמה אפשר לספור את כמות המודעות על יד אחת... איך זה ייתכן? האם לא היה ייצור/ייבוא בשנים האלה? האם ידוע למישהו על גופים (קיבוצים / חברות / ממשלתי) שבהם מוכרים את הרכב הספציפי הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
ערב טוב לכולם. שמי אהרון , ואני מנהריה. לאחרונה שמתי לב שצצות פה ושם הרכבים הנ"ל ביד 2. חשבתי לעצמי , למה לא להחליף את היונדאי I20 , שנכון לעכשיו משרתת אותי נאמנה בהחלט. אבל משעממת במלוא מובן המילה. המשפחה קטנה , ולא תתרחב יותר מידי. השאלה אם כדאי לעשות את המהלך הזה? אני נוטה לכיוון ה 197 , קראתי שהיא יותר מתאימה ליום יום, אבל עדיין מהנה באופן מיוחד, וגם הן מעט יותר נפוצות והמחירים סבירים. ה 203 ת 2010 - 12 נדירות. כמובן לקנות רכב זה דבר אחד , לתחזק אותו זה אחר. עלויות האחזקה מן הסתם יהיו יקרות יותר , מה גם שהיה לי בעבר כמה רכבי ספורט , כך שאני מודע לתשומת לב שרכב כזה דורש בהשוואה ל I 20 החמודה. השאלה היא מה לגבי מחלות ותקלות ידועות שיש ברכב? ואם זה ב…
הודעה אחרונה מאת Myogi, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לה"ו השאלה בכותרת, מה עדיף? תקציב 40-60. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת iceco, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן אני רוצה לבחון רכב ממוכר פוטנציאלי בנתניה (אחרי שכבר ראיתי ונהגתי ברכב). התכנון הוא לעשות עוד בדיקה לרכב ונהיגה קצרה. לאחר מכן דיברנו על לעבור במוסך מורשה ולראות את תיק הטיפולים ולאחר מכן לנסוע למכון בדיקה ולבחון את הרכב. מישהו יודע להמליץ על מכון בדיקה בנתניה? המוכר אמר ששמע על "קומפיוזקאר" שנמצא ליד המוסך בו הוא מטפל ברכב. במידה ואין משהו מומלץ בנתניה ארצה לדעת אם יש משהו מומלץ בסביבתה... מה דעתכם? תודה!
הודעה אחרונה מאת genius89, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 870 צפיות
היום עשיתי בדיקה למאזדה 3 2008 האוטו נראה בסוך הכול בסדר וגם שנסעתי עליו לא היה לו שום בעיה לקחתי אותה לבדיקה וזה מה שיצא: מה לעשות עדין שווה לקנות ?
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב בשבילי משנת 2001 ומעלה,שיהיה אמין מתחת ל180000 ק"מ חשוב, מנועים בין 1.4 ל1.6, לא שברולט אבאו ואופטרה.. וצריכת דלק סבבה. אני חייל אני צריך רכב לסופ"שים Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 776 צפיות
אהלן חברים. אני חושב לרכוש רכב זמני לתקופה של כחצי שנה. אין יותר מדי דרישות חוץ שיהיה רכב אמין, מרווח, עלויות אחזקה זולות וחלפים זולים. ההתמקדות היתה בין האוונסיס 2001-2003 לבין 626 מאותן שנים. מי מבניהן עדיפה מבחינת אמינות, חיסכון בדלק, סחירות, ותחזוקה זולה? אני מניח ששתיהן דיי דומות אך בכל זאת אשמח להמלצות מהצד שלכם. אשמח גם לאופציות נוספות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, חוזר לפה אחרי תקופה ארוכה ה-C5 שלי, מודל 2003, עומדת לנפוח את נשמתה (או לפחות לדרוש מחיר די גבוה בשביל להשאיר אותה בחיים) ולכן הגיע הזמן להתקדם. התקציב, לצערי, מוגבל למדי, בסביבות 10 אלפים שקלים, ומכיוון שחובב צרפתיות אנוכי - חיפשתי בכיוון, במטרה להתקדם בשנתון עד כמה שניתן. התוצאות מראות שתיים - או C5 משנת 2007 או C4 משנת 2008. שתיהן עומדות במגבלות התקציב. ההבדל בין שני הרכבים ברור לי. ברור לי גם לא לגעת באוטו שלא טופל כמו שצריך וכו'. יש לי את הנסיון עם סיטרואן אך אשמח לקבל חוות דעת כללית מכל החבר'ה המנוסים פה לגבי כל אחת מהן. האם ה-C5 2007, בהנחה שלא נטחנה עד דק, תאפשר לי לנסוע בלי לדאוג לשסתומי גיר, נורות שרופות ושאר ירקות? ומה לגבי …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- elibaba
- צוק
- this_is_me
- hans
- Gosser1860
- mikyl
- גולדן191
- pooh-bear
- Derish
- zvit
- carsgo